Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Portal ona-on

Portal ona-on

bogi bogi … a tudi fantje si že zaračunavate spoznavanje … ja šit, no

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz pa sem napisal, da so brezplačne informacije vredne eno figo (sprijazni se že s tem!).
Vredne eno figo predvsem zato, ker imajo do brezplačnih informacij dostop vsi.

Če nek spletni portal (ali kakšen drug medij) ponuja brezplačne informacije, nekega resnega prihodka od tega žal ne more dobiti.

To pa zato, ker ima ogromno spletnih strani enake in brezplačne inforamcije in je spletnemu obiskovalcu popolnoma vseeno, na kateri spletni strani pogleda športne rezultate, vreme, domače, tuje novice.

Vse je podoben, da ne rečem – isti šmoren. Zato, ker se je nekaj sto miljonov ljudi po svetu odločilo, da bodo naredili spletne strani.

Le nekaj desettisoč pa se jih trudi in investira v lastne – plačljive vsebine in v ekskluzivne = plačljive informacije. Drugi pa prodajajo – klike… Da ne rečem – meglo.

In kaj ima to z ona-on? Saj če plačaš, še vedno ne dobiš informacije kater folk je gor, da ostal folk jebe v glavo. 🙂

Ja kaj, ja kaj…. plačaš vendar, daš gnar in se lahko hvališ s tem, da sedaj dobivaš “kvaliteto”… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz pa sem napisal, da so brezplačne informacije vredne eno figo (sprijazni se že s tem!).
Vredne eno figo predvsem zato, ker imajo do brezplačnih informacij dostop vsi.

Če nek spletni portal (ali kakšen drug medij) ponuja brezplačne informacije, nekega resnega prihodka od tega žal ne more dobiti.

To pa zato, ker ima ogromno spletnih strani enake in brezplačne inforamcije in je spletnemu obiskovalcu popolnoma vseeno, na kateri spletni strani pogleda športne rezultate, vreme, domače, tuje novice.

Vse je podoben, da ne rečem – isti šmoren. Zato, ker se je nekaj sto miljonov ljudi po svetu odločilo, da bodo naredili spletne strani.

Le nekaj desettisoč pa se jih trudi in investira v lastne – plačljive vsebine in v ekskluzivne = plačljive informacije. Drugi pa prodajajo – klike… Da ne rečem – meglo.[/quote]
Za mene je informacija, ki je zastonj več vredna, kot pa informacija za katero moram plačat. Za tebe je pa očitno vredna več že samo zato, ker zanjo plačaš. Misliš, da je nekaj vredno le tisto, kar nekaj stane. Bi ti povedal še kaj več, ampak samo, če mi plačaš. Zastonj ti ne povem več kot tole.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Informacij, ki so kaj vredne, nihče ne tala okoli kot kekse.

preprosto ne plčate eni ku.rbi in boste dobili kvalitetne informacije in bili končno zadovolj(e)ni.

Jaz svojim prijateljem preprosto predstavim voljne ženske in oni meni. Tako dobre informacije krožijo – med prijatelji, v zaprtem krogu.

Meni osebo se zdi, da so nay tem portaslu ze prav bolano pozresni. Sedaj ne mores niti od ljudi, ki jim placujejo sporocil prebrati, ker te izsiljujejo, da se moras ze zato vclaniti. Oz. ko jebe portal s tako politiko. Se strinjam, da portalov je malo morje in zakaj bi bil tocno na najbolj oderuskem.

meni je pa super nekaj:končno so na tem portalu začele ZELOOOOO lagat tudi ženske! pred leti so začeli moški in to glede najvažnejših stvari: ali so poročeni, vezani, imajo otroke,..česar normalen človek nikoli ne zataji.sedaj so ženske sprejele igro: VSAKA laže glede starosti vsaj za 5-15 let!!!!ja, parv ste prebrali! fotke dajo gor od kakšne znanke, lažejo se glede izobrazbe,…In potem zmenek izgleda tako, da tip pade dol in ne obratno.dol pade zaradi negativnega presenečenja…v zadnjem času sem se čisto tako dobila na kavi s parimi moškimi iz portala IN VSI SO MI POVEDALI, da imajo samo takšne izkušnje še…Kar pomeni v bistvu napredek-portal bo čez par let prenehal delovat, ljudje bodo do vrha siti laži.VEČINA namreč laže in ne samo nekateri.v bistvu sem se temle zjokanim tipčkom začela smejat.ker so dobili nazaj tisto, kar so sami počeli dolgo časa:preko portala so osvajali eno samo žensko-tako je pač mislila-v resnici so bili vsak dan z drugo žensko v živo in so sprobavali seks.v bistvu jim je ta portal omogočil zastonj žensko namesto plačljive prostitutke…Sedaj je pa še en trend in sicer: moški 20-30 let lovijo starejše ženske 50+ za sex.za plačljivi sex, ker na ta način mladeniči služijo denar.da ena starejša ženska ne dojame, kaj se gre mulo, na kaj cilja, mi je pa že preveč smešno! najprej si dopisuje z njim, potem gre pa celo na zmenek in ko mulo omeni denar, ji kapne!
človeka lahko prečekiraš že po parih mailih.že po tem, kdaj je online.če je online cel službeni čas dopoldne, popoldne pa ni, če je spet online po 22-i uri, če ti predlaga zmenek v nedeljo dopoldne, da gresta kolesarit,…itd….popoldne ne more biti online, ker je z družino, zvečer je potem spet-ko žena zaspi, ob nedeljah dop reče ženi, da gre na rekreacijo in na ta način prikrije zmenek…Tisti, ki ga pa res zanimaš, te bo pa hotel NONSTOP na liniji, lahko ga pokličeš res kadarkoli, da ti svoj naslov, predstavi se ti z resničnim imenom, pove ti, da je ločen in z otroci,…če ti tipček reče: joj, v mestu se pa nebi rad dobil na kavi, ker bi mi bilo nerodno….ja, seveda bi ti bilo nerodno, dragi moj, če te vidi znanec ali sodelavec v družbi z drugo žensko, v resnici si pa krepko vezan…

malce pozno, izven vseh okvirov, pa vseeno: samo in edino KMET bo popolnoma zgrešil temo in pisal o ceni električnih pastirjev na ”zmenkarijah”.
Nasvet za fante: pejte ven, med ljudi, nobena vam ne bo pozvonila na vrata…
in punce: če ste za na kmetijo, pojdite v ”agro” trgovino in se zanimajte za električne pastirje…
želim vam dober ulov 😉

No jaz sem se logiral na portal. In kje so sedaj vse tiste normalne in ok ženske?Ker tričetrt jih je wannabe princesk. In to z takimi fotkami,da ti ni jasno kaj iščejo na portalu,ker bi se mogle tipov z metlo obranit glede na to kak zgledajo.Vse so oh in sploh,vse obiskujejo opero,balet,gledališča ( kake štromarke niti pod razno),vse iščejo idealnega tipa. Idealnih ni-vsi majo(mamo) kaki feler.Jaz odkrito priznam,da nisem tip,ki bi vedo lapat in raje vidim,da ženska tud kaj naredi (ja raje močnejšo žensko,kot čučiko). No ja,počakam,da članarina mine,pol pa bom videl.

Sem že večkrat napisal, pa bom še enkrat. To se dogaja zato, ker je 100% anonimnost, nobene odgovornosti, popolna svoboda in folk se prihaja gor kratkočasit, ženske (tudi porečene in vezane) iskat pozornost, ker je doma ne dobijo dovolj od partnerja, moški pa iščejo avanture (četudi so poročeni, vezani in o tem še lažejo za povrh vsega). Anonimnost, svoboda in demokracija je za modre ljudi, ne pa za tiste, ki so brez morale in bodo sprobali do kam lahko sistem izigravajo in za to ne bodo nosili nobene odgovornosti. Manj pa je gor registriranih tistih poštenih in iskrenih z resno službo in drugimi obveznostmi v življenju, ki si lahko odtrgajo le kako urico (če sploh) zvečer za tak portal in ko vidijo kakšen ringelšpil je gor, nekateri kar hitro obupajo in skočijo dol. Slava tistim, ki kljub vsemu temu gor še vedno vztrajajo in jim tudi želim, da se jim na koncu vse to poplača in najdejo partnerja, o katerem so sanjali.

moja izkušnja:
pole leta sem bil član,
spoznal vse mogoče, tudi z lažno fotko in laganje glede let.
nič nisem pričakoval, da se mora zgoditi… ni mi žal za čas, je šlo veliko energije, kavic, dejtov mimo… vseeno prave tu gor nisem spoznal.
Ali pričakujejo nemogoče, ali pa še niso odrasle, je pa res da so tudi barbike gor, ki jim je kul, da jih obletavajo tipi,da si filajo ego, kao kolk so hude. Če pri 30 letih punca nima vsaj ene veze za sabo, potem nekaj ni ok z njo.

Spoznal sem pa nekaj mamic, v redu punce, vendar če ni kemije, če ni metuljčkov, ne moreš na silo.

Se splača probat, vendar je to bolj za zraven, socialna mreža znance, prijateljev, je še vedno bolj kvalitetna.
Reklame da imajo 50.000 članov pa ne bi komentiral, če si vsaj malo gor potem hitro vidiš realnost.

Ma to s 50.000 člani. Pozabijo omenit,da je kup opuščenih profilov, da so aktivni le malokateri. Da imajo iste osebe več profilov in predvsem, da gor skoraj ni žensk. Ne vem, če jih je 1/5. Potem pa si ženske lahko izmišljujejo kar čejo, če jih je tako malo, moških pa tako veliko.

midva z mojim sva zadovoljna z ona on 😉 sem ga priporočila več kolegicam, dve sta že oddani, ena pa še ne. malo je treba imeti sreče, pa nekaj zmenkov dati čez.

Tudi sama priporočam spletno spoznavanje. Zakaj pa ne? Ogromno fejst fantov sem spoznala na teh omrežjih, pa ne le jaz tudi moje prijateljice in so še zmeraj skupaj, kot jaz. Veliko več resnih, kot kje drugje in hkrati zabavno.

Bog ve koliko jih je on obvohaval sočasno s tabo ali jh pa še.

Bog ve koliko jih je on obvohaval sočasno s tabo ali jh pa še.[/quote]more bit pa zoprno, ce pri vsakem, ki ga na novo spoznas, tako razmisljas. Najbolje bit kar sam v tem primeru.

Pravim pa, da sreca nima veliko pri iskanju. Potreben je le pravi namen, kar je sirok pojem in pa zelja oziroma vztrajnost, torej dolocen cas, ki ti ga zal nihce ne pove vnaprej. Pa s tem ne mislim iskanje iz obupa na kar boste eni najprej pomislili. Verjetno ni za vsakega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gotovosti nikoli ni. Za nikogar ne moreš dati roke v ogenj. A ni ravno zaupanje potrebno v odnosu. Mislim pa,če osebo čutiš,pač čutiš marsikaj.

Včeraj sem vplačal 210 € za neomejeno rabo portala Ona-on. Zakaj? Ker ne vem, kje naj sploh še spoznavam ženske. Gor je znanec po nekje pol leta spoznal svojo prvo partnerico.
Badoo, Tinder in podobne strani so prav tako plačljive, če jih želiš uporabljat. Kakorkoli obrneš, je treba seči v žep.

Morda ti pa uspe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close