Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Portal ona-on

Portal ona-on

Tokrat bom bolj konkretno vprašala. Vaše izkušnje s portalom ona-on.com. Kakšne imate izkušnje?
Je smiselno plačati 22€ članarine za dva meseca?
Mogoče so tisti, ki plačajo bolj resni?
Kaj pa, če nisi član, verjetno lahko odgovoriš, če te kdo kontaktira?

Čisto moje osebno mnenje: dolgčas. Zabijanje časa v tri krasne za neke brezosebne kontakte iz katerih se v veliki večini ne moreš naučiti čisto nič. Je pa umrlo kar nekaj mojih iluzij tam gor.
Smiselno plačati 22€ za dva meseca in da so tisti, ki plačajo bolj resni? Kakšna vzročna zveza naj bi bila tukaj? Ljudje imajo čas, ljudje imajo denar in delajo s tem glih čist kar jim paše, da zadovoljijo svoje interese. Sedaj pa misliš, da par € nekoga ustavilo in se bo začel obnašati po tvoji definiciji “resnosti”?

Tisti, ki plačajo so lahko bolj resni, lahko so pa tudi bolj “obupani”. Zakaj bi plačevala, če imaš brezplačne portale? Nazadnje so to bili Netlog, Badoo itn (meni osebno bolj uporabni). Kako je danes, pa ne vem. Sigurno je še kak. 🙂
Če nisi član, mislim, da imaš ene 3 ali 4 sporočila brezplačno, potem pa ne moreš več pisat. Tako je bilo kakšna 3 leta nazaj. Prijavi se, saj je brezplačno in boš vedela.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sama imam drugačno izkušnjo. Pri 3.zmenku sem spoznala moškega,s katerim sva skupaj že 5 let. Tako da povsod so takšni in drugačni.Sem se pa že takrat vprašala,da menda je tam tudi nekdo,ki je tak kot jaz,s poštenimi nameni in se ne prijavlja tja za zabijanje časa in za menjavanje partnerjev.In imela sem srečo.Tako verjamem,da je vse mogoče,če imaš srečo in pošten namen,ti mogoče tudi uspe.Poskusiti ni greh 🙂

Za boljso sliko 🙂
http://www.sadanduseless.com/2013/11/russian-dating-sites/

Vprašaj se, ali se ti splača plačati članarino, da ti bo vsak dan nekaj 10 tipov pisalo, da te vabijo na kavo. Če je odgovor ne, poišči portal, kjer lahko bereš sporočila tudi, če ne plačaš članarine.

Če samo čakaš, kaj ti bodo drugi pisali… si plen.
Če lahko izbiraš, komu boš pisal/a, si lovec.
Ti pa sama izbiraj kaj želiš biti.
Mi je pa hecno, da te skrbi za 20€. Neke volje in navdušenja ravno ne kažeš s tem. Prej nasprotno. V dnos oz v bodočo zvezo nisi pripravljena investirat NITI 20€, kaj šele malo truda in vsega kar je potrebno za zvezo.
In moj nasvet…. drži se stran od vsakih socialnih omrežij, zapri se v svojo sobo in hrano naročaj domov, ne druži se… Sama sebi si čisto dovolj!

da si zdaj tri leta v zvezi s Petro in piškoti? 🙂

Na portal sem se že prijavila in opažam, da kot nečlan nimaš nekih konkretnih funkcij na voljo. Razmišljala sem, da je to bolj resen portal, ker je plačljiv kot ostali. Pa nekako sem dobila občutek, da je tu gor več ljudi kot na drugih portalih.

EnTip, si vedno tako negativen in sovražno nastrojen ali le kadar je grdo vreme.

Drugače pa pišete iz izkušenj ali kar tako na pamet?

da si zdaj tri leta v zvezi s Petro in piškoti? :)[/quote]
Ne, to pomeni samo to, da je približno tri leta od tega, kar sem nazadnje uporabljal ta portal. Mogoče je pa celo štiri ali pet, nimam zabeleženo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Večina kar tako na pamet,če bi jih v resnici videla ali spoznala bi imela drugačno mnenje.Mi je hecno tle gor pametni. Doma pa samski al poročeni pa nula.Ne nasedaj vsem bodi previdna,dobro se prepričaj!Gor visijo pa tisti ki nimajo kaj počet sploh tisti ki imajo družino raj visijo na forumu kot da bi se ukvarjali z otroci ženo…..Če bi bila jaz vezana tega že nebi dovolila.Pa si oglej,da visijo gor cele dneva.In se drkajo kdo bo jači,kdo bo koga ….zame vsi bedaki….((((((

Glede na to, da obstajajo neplačljivi portalih, bi si skoraj upral trditi, da jih je na Ona-On še najmanj (resnih in neresnih). Namreč, ostali portali ponujajo enako kot ta, s to razliko, da so brezplačni.

Kako ste eni hecni. Kot da v življenju obstajata samo varianti spletnih socialnih omrežij, ali pa biti doma. Pa kaj nimate nobene socialne mreže, nikoli nikamor ne greste, nobenih hobijev, zanimanj, tečajev, klubov? Kot da je edino mesto, kjer je moč srečati ljudi, internet. No, za ene zgleda res..

Ženska pač pametno koleba, ali se splača plačati, da bo lahko na portalu kao izbirala med tipi, ki v reali ne upajo do žensk pristopit.

Kako ste eni hecni. Kot da v življenju obstajata samo varianti spletnih socialnih omrežij, ali pa biti doma. Pa kaj nimate nobene socialne mreže, nikoli nikamor ne greste, nobenih hobijev, zanimanj, tečajev, klubov? Kot da je edino mesto, kjer je moč srečati ljudi, internet. No, za ene zgleda res..

Ženska pač pametno koleba, ali se splača plačati, da bo lahko na portalu kao izbirala med tipi, ki v reali ne upajo do žensk pristopit.[/quote]
V svoji evforiji ne bereš dobro oz ne razmišljaš kaj pisec želi povedat. Najbrž ne bom našteval vsega možnega. Podam primer in predvidevam, da to berejo ljudje, ki znajo zraven tudi razmišljat.

Jaz sem na kupidu spoznala svojega moža, sva kupaj že 9 let in nama je zaenkrat še kar lepo skupaj… Je pa bil to tretji zmenek, dva pred njim sta bila luzerja.

Govorim iz izkušenj.

A je to zgolj nakjučje, da se teme ona-on na Monu ciklično pojavljajo v žnj variaciah?
Vam plačam 22 evrov, da se prepričate in nehate reciklirat.

po mojem je brezveze plačevati za nek portal, kjer ne veš, koliko so sploh ljudje iskreni oz. koliko resno mislijo.. raje firbcaj po brezplačnih pa morda tam kaj najdeš 🙂

Nezgrešljivo.. 1001 nick je nazaj

Toliko v vednost. Nikoli nisem odprla nobene teme o ona-on.
Vidim pa, da o temi debatirate predvsem tisti, ki sploh niste bili na ona-on.

Vedno moraš najprej nekaj dati v kolikor želiš nekaj dobiti, mar ne? Imam kar nekaj znank, ki so bile ali so še prijavljene na OO. Izkušnje pa zelo različne. Ena je našla zelo dobrega moškega in zdaj že dve leti živita skupaj, druga je bila z nekom v razmerju pol leta, pa se ni obneslo, tretji pa itak noben ni dober saj ima zelo visoka merila…hodi na kavice in mi pripoveduje o vsakem samo kaj jo pri njih moti….verjetno ni naključje, da tudi še pred OO njena razmerja niso dolgo trajala.

Res pa je na portalu precej lovcev na ranljive in naivne ženske dušice, od takih, ki odkrito ponujajo 200€m če bi prišle k njemu v pisarno na pisalno mizo, neotesancev, ki ženske obsojajo, ker iščejo partnerje na ta način in jih zmerjajo z “ljubkovalnimi imeni”, zapostavljenih poročenih dedcev, ki jamrajo, da jih žena ne razume in da si želijo malo nežnosti. Bil je celo eden, ki je znanki poslal svoj seksualni mesečni koledar na katerem je z rdečo označil dneve, ko sta z ženo seksala, z rumeno dneve, ko je šel spat s trdim in z modro dneve, ko se je potolažil sam, seveda ni pozabil omeniti, da bi bil vesel, če bi mu znanka pomagala pri gostoti rdečih dni….Pa takih, ki ne zmorejo napisati smiselnih stavkov in se želijo kar takoj dobiti na kavi, pa obupancev, ki obljubijo, da bodo kuhali prali, sesali in naredili vse za žensko…samo, da bi jih sprejela med svoja stegna….

Se pa sem ter tja najde tudi kakšen dober primerek in najbrž ne potrebuješ več kot le enega? Torej z vztrajnostjo, previdnostjo in dobrimi živci, boš slej, ko prej prišla do pravega dedca! Vse je igra številk, da prideš do plemenskega žrebca bo pač potrebno poslušati hrzanje odsluženih konjev, kopitljanje ubogih kljuset in riganje oslov….Izgubiti nimaš kaj, morda celo več izgubljaš, ker tako dolgo premiljuješ…pa veliko sreče ti želim!

Tudi sama sem se pred časom prijavila na ona on. Kljub profilu brez slike je bilo prve dni ogromno kontaktov, pa še zdaj vsak dan pade kakšen. Bila sem izbirčna že pri tistih, s katerimi sem potem klepetala ali si dopisovala. Pa še tu jih je potem odpadlo do trojice. Dva sta, kljub simpatiji ob menjavi slikic, odpadla, ker enostavno v živo ni bilo iskric, z enim pa imam sedaj prijateljski stik.
Zaenkrat nimam slabe izkušnje, res pa je treba bit pozoren pri izbiri.

Na ona on je veliko fajn fantov, samo malo je samskih.

S tem misliš na tiste, ki so v zvezi in še vedno na ona-on? 🙂

S tem misliš na tiste, ki so v zvezi in še vedno na ona-on? :)[/quote]

S tem misliš, da tisti, ki so v zvezi, ne morejo bit več fajn? 🙂

S tem misliš na tiste, ki so v zvezi in še vedno na ona-on? :)[/quote]

S tem misliš, da tisti, ki so v zvezi, ne morejo bit več fajn? :)[/quote]
Gotovo so za koga lahko super. Nekateri padajo samo na vezane. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close