Poroka jeseni Golob-Gaber
nova 24?, 14.08.2025 ob 06:55
Nova 24? Ha, ha…! Sem se že ustrašila, da je ta vest kje blizu resnici. Nova 24 …).
NovaTV je sicer bombastična, ne pa lažniva.
Poroka bo, poročil ju bo pa Janković, hahaha. Čisto možno, da je bejba noseča.
če je pa še noseča, potem pa sploh. Se bo kazal ob njej s trebuščkom, rodila bo pa ravno tam enkrat pred volitvami, da bo lahko Robi pokazal svoje novo dete in mu bo priljubljenost kot novopečenemu očku rapidno zrasla. Dobra marketinška poteza. Ker gre vse v maloro in mu priljubljenost pada, je pač treba povleči drastične ukrepe. Tata Janković mu je svetoval, kaj narediti, on že ve.
Jojnooo, 30.07.2023 ob 18:12
Vsaka pravljica je dobra, samo da vam ni treba prevzeti kančka odgovornosti ane? Človeška vrsta je najbolj invazivna vrsta ever na zemlji in počasi bo sama sebe spravila v pogubo. Šele potem bo narava lahko spet našla ravnovesje in v miru zadihala.
ti smola, 01.06.2025 ob 10:45
Vr, 01.06.2025 ob 10:28
Grenivka422, 01.06.2025 ob 10:14
Kaj bi janševci brez mikestone in požarja? Ne bi imeli materiala za mlet. Le koliko ta dva zaslužita za te drobtinice, ki jih mečeta desnim medijem.
Ce pišejo o vseh neumnostih, bodo pa tudi o tem. Ampak Golob me je pa razočaral, že to da si je našel tako , da se tako žensko želi še poroko, je pa sploh . Zanjo je pa razumljivo to super izplen, zgonjena ženska, ki veni, zadnji čas da se z nekom poroči in bo na jaslih. Dela nikjer ne, zato je to edina rešitev zanjo. Kje ima Golob glavo??
@ Vr
A res, a RAZOČARAL te je? Si ti njegova mama, oče, hči, sin, da te je razočaral s svojo izbiro partnerke?
Kako pa kaj tvoji sosedi? So te oni tudi razočarali s svojimi partnerkami, porokami, ali pa se z njimi strinjaš in jih odobravaš? Kam vse vtikaš svoj kljun?
Razočaral je v smislu presoje, če že partnerico izbere takšno, kako naj mu kdo zaupa vodenje države? Da izbereš takšno ki je svoj čas pozirala na jahtah bogatašev, vtika se v hrano mladostnikov in starejših pa nima osnovne izobrazbe pa to, pa še vse ostalo.. Neka wannabe influencerka. Kdor si takšno izbere za ženo, po moje nima treh pik.
Meni je pri Tini všeč, da se zavzema za pravice živali. Njen stil življenja mi ni blizu, a vendar jo po svoje razumem in ji v določenih trenutkih dam celo prav. Z obrazom nima sreče. Sama bi bila za kompleksana, tolažila bi se s hrano in bi mislila, saj je itak vseeno, ni kaj pomagat. Ona pa je trenirala in drugače poskrbela za telo in iz njega naredila najboljše. Znala je najti in izpostaviti adut, kar ni tako pogosto. To pri njej cenim in ji kar malo zavidam. Malo razmišljam tudi o tem, da se vseskozi drži bogatašev. Če si v določenih krogih, potem spoznavaš večinoma enake ljudi iz svojega socialnega okolja. Tudi sama bi – če bi iskala partnerja – verjetno našla kakšnega iz svojega kroga in ne izrazitega reveža ali bogataša. Tina je na svoj način poskrbela, da je odlično preskrbljena in je videla ter doživela veliko zanimivega. V teh časih ji vse bolj dam prav. Za 2,5 k mi služba požre precej živcev. Ne živimo v pomanjkanju, a posebnih presežkov ni. Pa mi še daleč ni najhuje. Koliko je žensk, ki garajo in se morajo pustiti še poniževati za minimalca. Predvsem pa nimajo perspektive. V tem primeru bi sama tudi šla po poti Tine.
Se mi pa zdi, da bi ta zakon kljub vsem čudnim paradoksom lahko uspel. Morda ji je pa zapasalo, da se umiri in si uredi življenje.
… če je novica o poroki fake news. Bo kdo od wannabe novinarjev in urednikov različnih portalov prevzel odgovornost za slabo opravljeno delo? Bo kdo odletel? Lahko upamo, da se bodo standardi poročanja dvignili? Bodo ljudje bolj pazljivi pri veri v “novice”? Se bo kdo iz X-a in tega portala umaknil, ker se je opekel?
Forum je zaprt za komentiranje.