Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka jeseni Golob-Gaber

Poroka jeseni Golob-Gaber

https://nova24tv.si/jesenska-predvolilna-poroka-politicni-manever/

Evo se govori da bo jeseni poroka, Tina Gaber in Robert Golob.

Kaj bi janševci brez mikestone in požarja? Ne bi imeli materiala za mlet. Le koliko ta dva zaslužita za te drobtinice, ki jih mečeta desnim medijem.

A bo v beli obleki?

Če nisem povabljena, me iskreno ne zanima. 🙂 po mojem bo hrana vrhunska, edino to obžalujem, da ne bom mogla poskusit teh dobrot.. Vsakemu pa želim, da živi točno tako kot si želi. Pa naj bo premier ali sosedov Francelj

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 01.06.2025 ob 10:14

Kaj bi janševci brez mikestone in požarja? Ne bi imeli materiala za mlet. Le koliko ta dva zaslužita za te drobtinice, ki jih mečeta desnim medijem.

Ce pišejo o vseh neumnostih, bodo pa tudi o tem. Ampak Golob me je pa razočaral, že to da si je našel tako ,  da se tako žensko želi še poroko, je pa sploh . Zanjo je pa razumljivo to super izplen, zgonjena ženska, ki veni, zadnji čas da se z nekom poroči in bo na jaslih. Dela nikjer ne, zato je to edina rešitev zanjo. Kje ima Golob glavo??

Vr, 01.06.2025 ob 10:28

Ce pišejo o vseh neumnostih, bodo pa tudi o tem. Ampak Golob me je pa razočaral, že to da si je našel tako ,  da se tako žensko želi še poroko, je pa sploh . Zanjo je pa razumljivo to super izplen, zgonjena ženska, ki veni, zadnji čas da se z nekom poroči in bo na jaslih. Dela nikjer ne, zato je to edina rešitev zanjo. Kje ima Golob glavo??

Skupaj lahko zdržita samo dva, ki sta si podobna.

Sicer pa….soprogi ni treba pričati proti možu v morebitnem sodnem postopku. ?

Nekako se strinjam. Čeprav ne hodim na volitve. Golob je vzel točno tako puhoglavko kot Cvikl, zdaj pa naj meljeta in se rešujeta. Ob pa sta ljudem naredila precej škode, vsak na svojem področju. Sem spadajo še Rop, Janković in jajo.

@ Vr

A res, a RAZOČARAL te je?  Si ti njegova mama, oče, hči, sin, da te je razočaral s svojo izbiro partnerke?

Kako pa kaj tvoji sosedi?  So te oni tudi razočarali s svojimi partnerkami, porokami, ali pa se z njimi strinjaš in jih odobravaš?   Kam vse vtikaš svoj kljun?

O moškem največ pove izbira partnerice, še posebno, če ima možnost izbire.

Nič ne bo s poroko, ker je Robert Golob poročen z Jano Nemec in se občasno vrača na dom, kjer so otroci, žena in blizu je tudi mama, ki je še živa in dokaj čila.

Tisto s Tomažem Repincem je bilo bla, bla, bla…rekla, kazala.

Anonimno158, 01.06.2025 ob 10:08

https://nova24tv.si/jesenska-predvolilna-poroka-politicni-manever/

Evo se govori da bo jeseni poroka, Tina Gaber in Robert Golob.

Hahahaha a vi res verjamete, da sta par?????

Še dotaknila se nista en druzga, kaj šele kej več.

ti smola, 01.06.2025 ob 10:45

@ Vr

A res, a RAZOČARAL te je?  Si ti njegova mama, oče, hči, sin, da te je razočaral s svojo izbiro partnerke?

Kako pa kaj tvoji sosedi?  So te oni tudi razočarali s svojimi partnerkami, porokami, ali pa se z njimi strinjaš in jih odobravaš?   Kam vse vtikaš svoj kljun?

Golob je javna oseba , nisem njegova mama, hvala bogu.  Njegovi  sošolci iz faksa so rekli, da je bil vedno nekako zakompleksan in ohol v enem. Zelo se je držal stran od ostalih, hkrati pa je bil ves zakompleksan, tudi zaradi višine. Zato je izbira Tine Gaber nekako logična, iskal je znano, razvpito, ker si je to podzavestno tudi sam želel biti. Če bi imel v glavi urejeno, si take zgonjene ženske ne bi izbral za partnerko in bodočo ženo. Tini je pa seveda padla sekira v med, ona bo iz tega zakona (če je kaj na tem) res največ potegnila. Ženska nikjer ne dela, Golob ni reven, tako je preskrbljena , če ga bo le lahko prenašala. On si je pa izbral kar si je želel, zelo slabo je izbral.

Česa vsega nekateri ne bi naredili za to, da ostanejo na oblasti. 😀

Ane, ne bom vprašala kje jo je našel ampak kdo mu jo je podtaknil?

A res ne vidi, da ga tunka dol?

Moramo ljudje plačat za lažne poroke levuharske mafije.

Jaz jima želim vso srečo. Sem prav razmišljala ali poroka bo. Lepo, da je Robi počakal, da malo potihne ločitev.

To je zgolj preusmeritev pozornosti, ker bo Golob moral odgovarjati za svoja dejanja.

Skratka predstava za javnost.

Meni sta ful lep par, za več mandatov. Čeprav smo že videli poroke kot del predvolilne kampanje.

Nova 24?  Ha, ha…! Sem se že ustrašila, da je ta vest kje blizu resnici.  Nova 24 …).

Anonimno 8765, 01.06.2025 ob 15:06

Ane, ne bom vprašala kje jo je našel ampak kdo mu jo je podtaknil?

A res ne vidi, da ga tunka dol?

To je jasno od prvega dne. Mu je v škodo ta veza.

Tina & Robi

Slovenija vaju obožuje….

Gey se bo poročil?

Tina ali Tine?Njegovemu partnerju je Tine ime?On je gay.

a to bodo ženske, feminsikt tudi odobravale, ko je pustil žen in 3 froce.  tolk oo feministkah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close