poročeni moški so nekaj posebnega
Bibita, dodala bi samo še to. Imaš ljudi, ki radi jemljejo drugim ljudem stvari, če je treba pa tudi partnerja. :)) Primer – recimo, da bi ti imela neko “prijateljico”, ki bi pogosto hodila s tabo na kavice, potem pa bi opazila, da se poskuša “približati” tvojemu partnerju. Njej bi bilo večje veselje tebi vzeti nekaj ali te vsaj z njim spreti kot bi morda od tega imela kako spolno korist. :))
Ste pa naivne. Mislite, da se ljubice slinijo okrog poročenih, v resnici je pa stvar taka, da poročen moški osvaja samske ženske. In ponavadi se zgodi tako, da se ona najprej izmika, ker noče s poročenim, potem pa je tako zaljubljena vanj, da se zgodi, kar se pač zgodi.
In ženske, dojemite, moški, vaši poročeni moški se slinijo po drugih ženskah, ne one po njih.
Jaz osebno imam slabše mnenje oz. mi je bolj nagusna ženska, ki se slini okrog poročenega… kaj pa vem, moški kot moški, ko mu samo spodnja glava dela:))))))[/quote]
Bibita, kako bi ti definirala “slinjenje”?[/quote]
Čisto odvisno … mišljeno na gornjo temo, je meni to nekaj nedopustnega, grdega, kot neke vrste kraja…. kaj te vem…. skratka v slabšalnem smislu.
Prepovedan oz. težje dosegljiv sadež je “baje” najboljši.:)[/quote]
Poročeni moški pa res niso težje dosegljiv sadež. Če se kdo slini okoli samskih in vezanih žensk, so pogosto ravno poročeni moški. :)) Mnogi celo pozabijo, da so poročeni.[/quote]
Odvisno kako daleč želiš doseč. 😉
Potem ljubice ravno niso spretne pri izmikanju. :)[/quote]
Robi, saj pa veš, da zaljubljenost te zadane sama od sebe in se ji ne da ubežati. Kaj pa je zdaj ljubica kriva? 😉
Jaz osebno imam slabše mnenje oz. mi je bolj nagusna ženska, ki se slini okrog poročenega… kaj pa vem, moški kot moški, ko mu samo spodnja glava dela:))))))[/quote]
Tako je, ženske ste tiste lovače, če potrkate na katero koli moško naravo, se pač refleksivno brez naše volje odpre, a ne? :)))
Tako je, ženske ste tiste lovače, če potrkate na katero koli moško naravo, se pač refleksivno brez naše volje odpre, a ne? :)))[/quote]
Matjažko, je tvoja zgornja glava sposobna “preglasiti” spodnjo glavo? :))))
To je podobno, kot bi žensko vprašal, ali je njena zgornja glava sposobna preglasit njeno “intuicijo”. :))
Tako je, ženske ste tiste lovače, če potrkate na katero koli moško naravo, se pač refleksivno brez naše volje odpre, a ne? :)))[/quote]
Matjažko, je tvoja zgornja glava sposobna “preglasiti” spodnjo glavo? :))))[/quote]
Saj ni zastonj večja. 😀 Bi me pa ti menda rada testirala, ker nisi povsem prepričana?? :)))
Robi, saj pa veš, da zaljubljenost te zadane sama od sebe in se ji ne da ubežati. Kaj pa je zdaj ljubica kriva? ;)[/quote]
Kriva je, ker ni svojemu doma gat prala. :)))[/quote]
Ljubica običajno nima svojega. :))
Kriva je, ker ni svojemu doma gat prala. :)))[/quote]
Ljubica običajno nima svojega. :))[/quote]
Marko, a zdaj pa so samo samske ženske ljubice? Pa saj veš, da je največ varanja med vezanimi, ker so vsi tiho. :))
Robi ima na nek način prav, če bi ženska doma več skrbela za otroke, prala, kuhala ipd., bi ji manj časa ostalo za lišpanje in za ljubimca in bi bila avtomatično zvesta. :))) Robi ve, da je potrebno žensko zaposliti, da ji ne hodijo traparije po glavi. :))
Normalno..Naj gre raje vrt štihat, ne pa, da se doma dolgočasi, potem pa išče razloge za popestritev svojega prostega časa. 🙂
Zato včasih ni bilo toliko varanja, ker so ženske opravljale svojo vlogo partnerke in žene, ki je skrbela za dom in otroke.
Dandanes pa je toliko razvajenih, ki bi samo uživale in s tem zanemarjajo svojo prvotno funkcijo.
Forum je zaprt za komentiranje.