Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročeni moški so nekaj posebnega

poročeni moški so nekaj posebnega

Jaz imam tudi ljubimca. Sicer mi moj ne kupuje kakih dragih stvari, ker tega nočem. Materialno povsem dobro poskrbim sama zase.
Je pa fajn. Ko sva skupaj, nama je lepo. Nobenih prepirov, nobenega teženja. Gospodinjska dela zanj, niso moja stvar :).V glavnem od njega dobim le dobre stvari in on od mene le dobre stvari. Tako, da se niti spreti ne moreva :).

Tiste, ki se tako pritožujete glede gospodinjenja in vidite plus v tem, da za ljubimca pač ni treba skrbeti… A svojega stanovanja nič ne pospravljate? Nič ne skuhate zase? Si ne operete cot? Jaz sem namreč vse to počela tudi ko sem bila sama… In če dam prat svoje cote, ali je tako težko dat zraven še moževih par? In če skuham zase, je toliko težje za dva? No, samo vprašam… Razen, če vam ti ljubimci častijo tudi pospravljačice, čistilne servise ipd, potem pa razumem vaš luksuz.

Ah to ni nič novega.Take žene se pol k men zatekajo na erotično masažo!To imajozmenjeno v takih družinah,da kljub poročenosti imajo avanturo.

In tako tudi jaz imam to vse kar ti!

ani89, veš, če sama stanuješ, ti ni treba veliko pospravljat. Samo tisto, kar sama nasvinjam, operem, samo tisto, kar jaz rabim in tako naprej. Če pa bi bil zraven še nekdo, je pa tega ogromno.
Poslušam kolegice, sodelavke, cele dneve kuhajo, perejo, čistijo… meni tega ni treba. Jaz raje uživam kot čistim za drugimi.
Ani89, vidim, da si rada čistilka in da sploh ne razmišljaš v smer, da bi mogoče tvoj dedec lahko kdaj opral svoje cunje in tvoje, on kdaj skuhal sebi in tebi., Zakaj misliš, da moraš ravno ti njemu in ne on tebi? Je tako teslo, da ne zna?

Ne, nikakor ni teslo. Pere res ne (pere pralni stroj), ne lika (tudi jaz ne) in ne umiva tal, skuha pa večkrat, ker rad kuha. Tudi posesa, otroke skopa, jih da spat, posodo tudi zna dat v stroj. Ravno tako mu jaz pomagam pospravit klet in rihtat okolico okrog hiše… Ne vem, zakaj bi cele dneve pospravljala. Pri nas se trudimo, da sproti pospravljamo za sabo, da smo potem vsi fraj čez vikend in po večerih. Tiste, ki so služkinje in nase prevzamejo vso delo v hiši, so si krive same. Je pa tako, da mi ne razmišljamo na način, da delamo drug drugemu, ampak delamo za nas.

Če pogledam na MON, k sosedom, sodelavkam… samo jamranje kako nimajo časa, ker morajo čistit, prati, otroke vozit okrog… potem pa človek povsem dobro razume avtorico. Avtorica nima teh težav.
Vsaka pač ne želi biti gospodinja. IN je raje samska, ker je tako manj obveznosti.

[/quote]

sploh pa ni problem dec, razlike so med tistimi, ki imajo otroke in tistimi, ki jih nimajo. slednje imajo res veliko več časa in denarja na razpolago zase.

otroci so problem, torej pametna ženska naj nima otrok :).

ja, saj imaš prav in imaš pravico živeti po svoje.
Si pač izbrala način življenja kurtizane. Pa kaj.

Tvoja stvar. Iskoristi tvojih 28 let. Kmalu boš stara in tvoji bogati direktorčki si bodo našli mlade priležnice.

tole je pač resnica. prepucavanje med ljubicami in ženami je žal samo na račun otrok. Tudi poročena žena brez otrok, nima kakšnega posebnega dodatnega dela, tudi če za celo stanovanje ali bajto skrbi sama. Se pa poznata dve plači.
Ko pa so v igri otroci, je dejansko družinskega dela ogromno.
Če bi avtorica pri 28 letih imela dva otroka za rihtat, ne bi mogla sanjati o nič domačega dela, tudi če bi imela samo dva poročena jebača.

V mojih letih sploh ni težav. Zdaj mi ni več tako pogosto do seksa tako, da to sploh ni panika.
Podobno kot avtorica sem imela ljubimca, vendar tudi svojo službo, svoje stanovanje in tako naprej. Tako, da ko sem se naveličala kakega ljubimca, ga pač nisem več imela.
Problem bi bil, če ne bi imela službe in če ne bi sama zase skrbela. Tako pa sploh ni problem.
Samska, kmalu bom v penziji, materialno sem sama zase poskrbela, če pa je potreba po ljubimcu pa sploh ni težav.

ja, saj imaš prav in imaš pravico živeti po svoje.
Si pač izbrala način življenja kurtizane. Pa kaj.

Tvoja stvar. Iskoristi tvojih 28 let. Kmalu boš stara in tvoji bogati direktorčki si bodo našli mlade priležnice.[/quote]

Torej, če je pametna, bo še naprej brez otrok :).

tole je pač resnica. prepucavanje med ljubicami in ženami je žal samo na račun otrok. Tudi poročena žena brez otrok, nima kakšnega posebnega dodatnega dela, tudi če za celo stanovanje ali bajto skrbi sama. Se pa poznata dve plači.
Ko pa so v igri otroci, je dejansko družinskega dela ogromno.
Če bi avtorica pri 28 letih imela dva otroka za rihtat, ne bi mogla sanjati o nič domačega dela, tudi če bi imela samo dva poročena jebača.[/quote]

Bila poročena in moram reči, da mi je edino to žal, da se nisem že prej ločila. Zdaj imam veliko več časa zase, nikomur ni treba računov polagat, veliko manj dela imam.
Ljubimca pa si najdem, če je treba :).

[/quote]

To niso premožneže. Ti samo malo bolje zaslužijo, ne sanjaj!

Če zasluži, 5, 6, jurjev na mesec pa res še ni premožen, no!

ha, ha, ha, pa kje ti živiš, da ti ljudje s 5-6 jurjev niso premožni? Jaz živim v Sloveniji in 5 jurjev to mi je že hudo premožen. Premožen mi je že tisti z dvema jurjema.

Spusti se na realna tla, pri nas so premožni že tisti s 1500€. Velika večina ljudi ima namreč pod jurja. Vsaj 75% ima manj kot jurja na mesec.

[/quote]

To niso premožneže. Ti samo malo bolje zaslužijo, ne sanjaj!

Če zasluži, 5, 6, jurjev na mesec pa res še ni premožen, no![/quote]

Mogoče boš čez par mesecev jokala, da te žene, ki “nič” ne vedo vedo še preveč. Mogoče bo katera “podarila” možu kakšno prenosljivo bolezen (da se podariti tudi brez, da jo imaš sam!) in…. Pazi, da ne boš presenečena, poročene žene imamo neverjeten čut, in če želimo, nekaj tudi vemo. Lahko pa nam je vseeno, ker pač imamo svoje razloge za to. Nikakor pa ne misli, da smo naivne!

Pupika, seveda žene vedo, da jih mož vara pa kaj? To je njun problem.
Veš ljubice raje uporabljamo kondome, ker nam na kraj pameti ne pride, da bi zanosile ali pa da bi dobile kako SPB.
Jaz vem, da vedo, ampak se ne spoštujejo dovolj in so še vedno ob možu, ki jih vara.

Ha, ha, ti si pa res smešna. In kaka je ta bolezen?
Bi rada slišala zanjo.

Da sem jaz žena enega od teh “premožnih” bi te zagotovo našla 😀

brez skrbi bi te našla, ti si pa res smešna. Ti bi se spravila na ljubico, ne na svojega dedca, ki te vara.
Tipično butalsko razmišljanje. Ljubica ni nič kriva, kriv je on, ki vara. AMpak prevarane se spravijo na ljubico, ne na možeka.

evo dodala bi samo to še,da verjetno imata ti dve ženi ljubimca in sta možova na suhem in sta s tabo zaradi sexsa,mogoče??? ni vse črno belo…

Ta post je maniuplacija, nekomu je spet dolgčas in piše takele štose. V stilu slovenci nimamo keša in ona se zabava živi v nadstandarnemu stanovanju s kozmetičarsko plačo hahaha jah, jah..u wish, ja ne…sj jo 2 bogata ljubimca natepavata pa ji data sigurno kakšno žepnino LOL

Ta post je itak laž. Drugače pa obstajajo take stvari, ko se ženska speča s poročenim, po možnosti premožnim moškim. Ta moški ji za seks usluge, potovanja, druženje, kazanje s to žensko plačuje neke pristojbine kot žepnina. V bistvu se po domače temu reče prikrita prostitucija.

Oh ste eni trapasti.
Jaz sem materialno čisto ok preskrbljena. Nisem bogata, sem pa ok. Pa imam ljubimca. Zakaj ga imam? Ker si želim seksa. On mi nič ne kupuje, jaz njemu tudi ne. Dobiva se, se pogovarjava, smejiva, seksava in to je to. Ni nobenih materialnih zadev. Jaz dobim seks od njega, od dobi seks od mene, zakaj bi mi moral potem še on kaj plačevat? Jaz namreč uživam v seksu.

Ko tole berem, ugotavljam, da ene ženske ne marajo seksa in zato očitno smatrajo, da ženska, ki seksa z nekom, mora od njega kaj materialnega dobiti. Ja to je razmišljanje ženske, ki ne mara seksa.
Katera pa mara seks, si želi seks, pa ne pričakuje nič materialnih ugodnosti, zato, ker je z nekom seksala. Vsaj jaz seksam samo in čisto zaradi užitke in ne zaradi financ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close