Poročene, vezane, si pišete s kom?
Eh to delajo taki ki jim je strašno dolgcajt v lajfu. No meni ni in ne mislim na kurbarijo. Smo meli eno v družbi ki se je stalno hvalila z ljubimcem. Seveda jo je dec dobil in nagibal in to pri 53. Bila prepričana da si tega ne bo upal. Pa otroci se jo tudi izogibajo. Ratala je razvalina, ker je res tako pomembno se kurbat naokoli. Privoščim pa vsaki ki ji to neki pomeni. Vi se kr dopisujte, srečanje z vestjo pride tako ali drugače
Ne se ne, 12.08.2025 ob 16:56
Ne se ne. Se mi je dvakrat zgodilo, da mi je bil všeč , pa jaz njemu tudi, ampak ni niti prišlo do dopisovanja , kaj šele do pijače, kaj šele do česa več. Očitno sem total štorasta za flirtati , to ne znam. Ali pa imam tako blokado , da ne pride niti do dopisovanja.
Jaz mislim, da je to tvoj instinkt na tak način blokiral “nepravo” osebo in te tako obvaroval pred največjo napako v življenju. Mislim, da če bi ta ali kateri drugi bila bolj primerna zate, tebi namenjena, bi se vse odvilo bolj lahkotno, ne bi čutila te blokade ali občutka, da si štorasta, ipd saj je v vsakem izmed nas tista različica, ki zna flirtati, in to zelo dobro – ko je to potrebno. Menim, da naša intuicija zazna veliko več kot mi v določenem trenutku, pa nas ščiti tudi od nas samih in pred nespametnimi odločitvami. Včasih celo ve, da nam nekdo v resnici ni všeč, še preden se mi tega zavemo. Tako da, če stvari ne tečejo tako kot morajo, je že en razlog za to.
Enako kot ko se nam zdi, da nam kakšen dan nič ne gre po načrtih, polijemo mleko, zaradi čiščenja zamudimo v službo, ko se odpravimo ugotovimo, da nimamo benzina in moramo še tankati, potem pa med potjo v službo obtičimo v zastoju in na radiu slišimo, da je bila huda prometna nesreča par minut nazaj ravno pred nami in če bi pravočasno prispeli, bi bili verjetno mi na tem mestu v tistem času… Vse je z razlogom, za naše dobro.
cazimi, 12.08.2025 ob 17:07
Jaz mislim, da je to tvoj instinkt na tak način blokiral “nepravo” osebo in te tako obvaroval pred največjo napako v življenju. Mislim, da če bi ta ali kateri drugi bila bolj primerna zate, tebi namenjena, bi se vse odvilo bolj lahkotno, ne bi čutila te blokade ali občutka, da si štorasta, ipd saj je v vsakem izmed nas tista različica, ki zna flirtati, in to zelo dobro – ko je to potrebno. Menim, da naša intuicija zazna veliko več kot mi v določenem trenutku, pa nas ščiti tudi od nas samih in pred nespametnimi odločitvami. Včasih celo ve, da nam nekdo v resnici ni všeč, še preden se mi tega zavemo. Tako da, če stvari ne tečejo tako kot morajo, je že en razlog za to.
Enako kot ko se nam zdi, da nam kakšen dan nič ne gre po načrtih, polijemo mleko, zaradi čiščenja zamudimo v službo, ko se odpravimo ugotovimo, da nimamo benzina in moramo še tankati, potem pa med potjo v službo obtičimo v zastoju in na radiu slišimo, da je bila huda prometna nesreča par minut nazaj ravno pred nami in če bi pravočasno prispeli, bi bili verjetno mi na tem mestu v tistem času… Vse je z razlogom, za naše dobro.
Verjetno gre res za instinkt. Nisem začutila zaupanja, čeprav je bila neka privlačnost, ampak kratkotrajna. Komunikacija ni prešla strogo poslovne ravni. Tako da je čist prav tako kot je. Ko se ob nekom dobro počutiš, govorim tu predvsem prijateljsko, da nekoga spustiš v svojo bližino, ker mu zaupaš, takrat nimaš blokad. Jaz sem imela blokade pri obeh. Zaupam pa prijateljicam, ali pa sodelavcem, ali pa celo neznancu, to je spet instinkt, da človeku zaupaš. Njima nisem. In danes si rečem, hvala bogu da jima nisem. Prav sem se odločila. Sicer je bilo potem maščevanje z njune strani, njun ego je trpel, oba sta mi poskušala škodovati, ampak jaz sem se umaknila. Predvsem sem bila ob njima zelo živčna. In tista blokada je zavirala vso možno komunikacijo. Preko sebe pa ne grem, jaz začutim človeka , komu lahko zaupam, ali pa ga ne začutim.
Ne se ne, 12.08.2025 ob 17:20
Verjetno gre res za instinkt. Nisem začutila zaupanja, čeprav je bila neka privlačnost, ampak kratkotrajna. Komunikacija ni prešla strogo poslovne ravni. Tako da je čist prav tako kot je. Ko se ob nekom dobro počutiš, govorim tu predvsem prijateljsko, da nekoga spustiš v svojo bližino, ker mu zaupaš, takrat nimaš blokad. Jaz sem imela blokade pri obeh. Zaupam pa prijateljicam, ali pa sodelavcem, ali pa celo neznancu, to je spet instinkt, da človeku zaupaš. Njima nisem. In danes si rečem, hvala bogu da jima nisem. Prav sem se odločila. Sicer je bilo potem maščevanje z njune strani, njun ego je trpel, oba sta mi poskušala škodovati, ampak jaz sem se umaknila. Predvsem sem bila ob njima zelo živčna. In tista blokada je zavirala vso možno komunikacijo. Preko sebe pa ne grem, jaz začutim človeka , komu lahko zaupam, ali pa ga ne začutim.
To maščevanje..točno to. Še ena potrditev, da si se prav odločila.
zeloodvisno02, 12.08.2025 ob 19:21
Pa res čudno, nisi jih spustila k sebi, pa kar oba sta se ti maščevala ,če je res , so pa eni tipi totalno čudni modeli…
potem očitno slabo poznaš človeško naravo, tak moški ne bo nikoli mirno prenesel , razlog je pa prevelik ego. Če pa še delaš skupaj, je pa še toliko slabše.
Pred precej leti so si zenske dopisovale z dolocenimi moski . Po dolocenem casu so obcutile nekaj vec, zaupale, da je drugi strani zaupanja vreden clovek…pa je prislo do izmenjav golih slikic in metuljckov. Kmalu pa tudi do izsiljevanja za denar ker so bile vse v vezah oz.zakonih. Mislim, da je ena celo delala samomor. Prijavila je policiji samo ena. Ko je ba objava v cadopisu pa so se javile se druge. Do takrat je slo precej denarja za izsiljevalce, da o unicenih druzinah ne govorimo.
crazyfrog, 12.08.2025 ob 06:27
rok-1, 11.08.2025 ob 23:30
Hja… boljša polovica si redno dopisuje… z mano. Jaz pa z njo. SMSi, maili… vsega je.
Pa ne samo z mano, tudi s kolegicami, prijatelji,, itd.
To po standardih mona ni prav.
1.vidva si nimata kaj pisat! Če nisi sposobn brat njene energije, je nisi vredn.
2. Prijatelji ne obstajajo.
3. Ves svet ji moraš bit ti. Vse ostalo pomeni, da ji nisi dovolj, da je ljubezen šibka, da je vse skupaj farsa.
4. Beri mon in boš znal!
Ufff, jaaaa, življenje je grozna stvar, če ni po standardih!
kaj hujšega… to imaš čisto prav
Morda ji pa res kar zdajle napišem naj se poboljša in kot prava slovenska žena piše komu drugemu, ki jo bo res razumel
Blejskasalami, 13.08.2025 ob 07:31
Pred precej leti so si zenske dopisovale z dolocenimi moski . Po dolocenem casu so obcutile nekaj vec, zaupale, da je drugi strani zaupanja vreden clovek…pa je prislo do izmenjav golih slikic in metuljckov. Kmalu pa tudi do izsiljevanja za denar ker so bile vse v vezah oz.zakonih. Mislim, da je ena celo delala samomor. Prijavila je policiji samo ena. Ko je ba objava v cadopisu pa so se javile se druge. Do takrat je slo precej denarja za izsiljevalce, da o unicenih druzinah ne govorimo.
Vidiš, izsiljevati se pa ne bi pustila nikomur. Pa da si ne vem kaj napisala, naredila, rekla, poslala, nič in poudarjam nič ni vredno tvoje svobode, življenja. Ljudje so zlobni, nekateri pa to verjamem iz obupa naredijo, ker niso dosegli svoje in potem nagajajo. Objavil bo sliko? uf, jaka muda. Vsak dan smo na pol nagi na plaži, pa nas ni sram, zakaj bi se sramovali svojega telesa na spletu? To bi bil začetek promocije moje nove knjige o največjem luzerju na svetu, točno tako bi mu vrnila, da bi na ta račun pokasirala milijone in jih podarila v dobrodelne namene. Pa naj joče mamici potem. Sam bi si skopal luknjo, se pokril z zemljico in počival v večnem miru, verjemi. Samo strah te ne sme biti. Propadel zakon? Ja in? Očitno je bil zanič, če mož ni opazil, da je ženska nesrečna ob njem ali ga niti ni zanimalo, prav je da tak zakon propade. Kaj bodo rekli drugi? Nič, tri dni se bodo križali in zgražali, potem pa pozabili, ker…zlate ribice do naslednje zgodbe vse pozabijo. Se moraš fejst potruditi, da držiš pozornost mase ljudi za več kot 3 dni. Poglej kaj je naredila Shakira iz svojega dragega..cel svet ga sovraži. Ne bi mu bila na mestu. Pa še lepo živi na njegov račun.
Za take stvari se pa res ni vredno sekirat. Zdravje na prvem mestu in dostojanstvo visoko gor, takim se pa nikoli ne pustit izsiljevat.
Forum je zaprt za komentiranje.