poročena,, jaz pa non stop mislim nanjo
V katero sem se zaljubil? Če je kak moški tukaj, bi prosil za nasvet. Spoznal sem eno žensko, na mojo žalost je poročena, ampak sem se do ušes zaljubil vanjo. Ona tega ne ve, ji pa posvečam kar nekaj pozornosti, zato se ji verjetno nekaj dozdeva. Kako bi ji lahko pokazal, nevem. Eventuelno tudi povedal, da mi je všeč in mogoče bo moža zapustila.
Najprej sem bila prijazna, potem sem mu na grobo povedala, da z nama ne bo nič, na koncu sem ga totalno odjebala, pa še vedno si ni dal dopovedati. Še bolj vztraja.
Moški ste prizadeti, bolj ko vas ženske imajo grdo, bolj ste nori. Poišči vzroke v sebi – to so vzorci, ki jim slediš. Pa daj ženski mir, ker se ji boš zagabil.
mejezadelo, se zaljubi rajši v nekoga ,ki ni v zvezi ,boš bolj srečen. Nič ji ne pravi.
Moj prijatelj se je zaljubil tudi v eno vezano. Obadva poznam ,saj smo bili sošolci.
Ona mu je lepo povedala,da je v zvezi in tako bo ostalo,da nič ne misli z njim ,ker nekoč sta bila simpatiji, takrat se ni boril za njo in tudi sedaj ne potrebuje ,saj ima novo življenje in partnerja s katerim je srečna. Zaželela mu je srečo in da najde kmalu ljubezen. Če ni bilo namenjeno, ni bilo namenjeno.
Rajši se zaljubi v eno samsko,pa boš imel mir tudi pred možem.
Žal tukaj ne obstaja nobena tolažba niti čudežna tabletka za odljubitev. Si v nezavidljivi situaciji. Ona niti ne ve, da si zaljubljen v njo. Zakaj misliš, da bi se ločila? Če vama je namenjeno, bosta skupaj, če vama ni, pa žal ne bosta. Če boš imel srečo, bo mogoče kdaj katera druga ogrela tvoje srce.
Žal srce ne izbira in nekje sem prebrala stavek, da razum nima pojma kaj so čustva srca. Verjamem.
Prepotentna, prevzetna, neempatična kokoš, ki se naslaja ob tem. Uživaš a, samo ne boš dolgo časa. Pa zmanjšaj svoj VELIKI ego, vsaj na MON*-u. Velika predatorka. Uf, uf………………….
[/quote]
Saj ni nič takega napisala, kar ne bi bilo res. Nekaterih se res ne moreš na noben način losat. Vztrajajo pa vztrajajo… je lepo napisala, da je poročena. Takšni, ki se vtikajo v poročene, si ne zaslužijo nič drugega. Zakaj jo zmerjate?
“Poročena tukaj” imaš mojo podporo. Zaprosi za prepoved približevanja in blokiraj na vsej družabnih omrežjih. Prej ali slej se naveličajo in najdejo novo žrtev
Saj ni nič takega napisala, kar ne bi bilo res. Nekaterih se res ne moreš na noben način losat. Vztrajajo pa vztrajajo… je lepo napisala, da je poročena. Takšni, ki se vtikajo v poročene, si ne zaslužijo nič drugega. Zakaj jo zmerjate?
“Poročena tukaj” imaš mojo podporo. Zaprosi za prepoved približevanja in blokiraj na vsej družabnih omrežjih. Prej ali slej se naveličajo in najdejo novo žrtev
[/quote]
Prepoved približevanja pa res ne dobiš kar tako.
Smo opazili ja da pri nekaterih ne zaleže ravno. Jaz jih potem blokiram na fb, če sem jih imela gor. V živo pa itak tudi ugotovijo da nič ne bo ker se jih na veliko izogibam. Zanimivo pa kako nekateri res silijo in jim je nekaj nedosegljivega še bolj zanimivo 🤔 Kdo bi take trdonje razumel sploh. Saj nekateri moški pa tudi povejo da ene tudi ne znajo nehati 🤔
Tudi meni se je to zgodilo. Samo nisem nič silil vanjo, sem pač svoja čustva zadržal zase. Če bi ji bil jaz všeč, bi že ona vzpostavila stik z menoj. Najbolj me je privlačila njena skrivnostnost, nič nisem vedel o njej, samo spremljal sem jo.
[/quote]
Ti je nisi ljubil ampak si jo zasledoval in fantaziral.
Forum je zaprt za komentiranje.