poročena,, jaz pa non stop mislim nanjo
Če ji posvečaš veliko pozornosti kot praviš, se ona dobro zaveda kaj si želiš od nje. Ne rabiš sploh povedati, ve da ti je všeč. To da ti dovoli da ji posvečaš veliko pozornosti pomeni, da je ne dobi dovolj doma. Vsekakor ni vredno da se petljaš z zasedeno žensko. Trenutno te samo iskorišča za pozornost in ne vrjamem da sploh bo kaj med vam, saj če bi ji bil privlačen bi se že zgodilo, glede na pomakanje doma. Raje si poišči samsko žensko, ki ti bo vrčaala nazaj romantičen interes, ne pa da zgubljaš čas na zasedenih ženskah, pa še ni častno da drugemu tipu lezeš v zelje in včasih nevarno. Dejansko lahko dobiš batine najmanj.
Prepotentna, prevzetna, neempatična kokoš, ki se naslaja ob tem. Uživaš a, samo ne boš dolgo časa. Pa zmanjšaj svoj VELIKI ego, vsaj na MON*-u. Velika predatorka. Uf, uf………………….
[/quote]
Zakaj je prepotentna, prevzetna, neempatična kokoš? Ker ne naseda takšnim moškim kot si ti?! Ker se ne topi ob osvajanju?! Ker ima moralna načela?! Ker ji prekipi, da če nekdo ve, da je poročena in kljub temu sili vanjo, ona pa pričakuje da bo prvič razumel NE?
Sem imela izkušnjo z enim takšnim kot si izgleda ti. Sladek kot med, Romeo v besedah, ampak vse dotlej, dokler nisem rekla NE, potem sem bila pa vse, samo človek ne. Poročen. Potem je pa okrog govoril, da sem ga jaz osvajala.
Zakaj je prepotentna, prevzetna, neempatična kokoš? Ker ne naseda takšnim moškim kot si ti?! Ker se ne topi ob osvajanju?! Ker ima moralna načela?! Ker ji prekipi, da če nekdo ve, da je poročena in kljub temu sili vanjo, ona pa pričakuje da bo prvič razumel NE?
Sem imela izkušnjo z enim takšnim kot si izgleda ti. Sladek kot med, Romeo v besedah, ampak vse dotlej, dokler nisem rekla NE, potem sem bila pa vse, samo človek ne. Poročen. Potem je pa okrog govoril, da sem ga jaz osvajala.
[/quote]
Seveda ja najprej sladek kar presladek že. Ko pa ni po njegovo si pa vse drugo od prasice, hinavke. Same grde besede naenkrat letijo ven ane. To so te narcisi, ki se jih ko vidim da so taki kar izognem, ker s takimi nimam kaj početi. Besede potrditve skos rabijo.
Všeč ti je nedosegljivo in zato, ker se obnaša drugače kot samske ženske. Ne želiš ti nje, ampak želiš se še naprej počutit ob njej tako kot je. Če nima namena svoje zveze končat oz če je srečna in zadovoljna, potem nima smisla ničesar praskat. Seveda so zgodbe ko nekdo lovi nekoga zasedenega in sta potem res dejansko srečna, ampak tega ni veliko. Ampak vedi eno, če bo svojega partnerja varala s teboj, je velika verjetnost da bo to ponovila. Tako da pazi kaj počneš 😉
Forum je zaprt za komentiranje.