Popust za takojšnje plačilo avta
kamal878, 04.06.2021 ob 18:01
Ko sem jaz kupoval avto (Honda) so imeli na ta model 4000 eur popusta. Iz 26.000 eur na 22.000 eur z barvo. Ker sem kupoval avto iz zaloge sem vprašal koliko dobim popusta še dodatno, če takoj nakažem denar. Takrat sem dobil 2.200 eur. Se pravi avto je bil 19.800 eur. Je pa res, da je to bilo na začetku leta in je bilo vozilo narejeno prejšnje leto in se jim mudi prodati.
Glej sedaj avte, ki so bili narejeni novembra, decembra 2020 in so na zalogi kot novi. Pri teh boš sigurno dobil popust. Če boš naročal potem pa pozabi na popust.
To ne drži vode, kdaj je bil narejen veš zgolj po VIN oznaki, drugače ti v homologacijo vpišejo letnik prodaje=proizvodnje.
Lepo ti je ratalo (če je res). Jaz sem na temu, da kupim nov avto od lani, pa kar nekako oklevam. Kakorkoli, vsak teden grem čez ponudbe na avto.net in tako vem, da že vsaj pol leta prodajajo naslednjo Hondo: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14386619&display=Honda%20CR-V%20AWD%201.5T%20Lifestyle%20CVT%207%20sede%9Eev
Sem jih pozimi poklical, a nočejo spustiti cene. Zgleda, da je tebi res sekira padla v med.
Forum je zaprt za komentiranje.