Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popolnoma resnična zgodba, ne vemo, kako naprej, prosim brez norčevanja

Popolnoma resnična zgodba, ne vemo, kako naprej, prosim brez norčevanja

Odgovor na objavo uporabnika
sosed316, 29.06.2025 ob 13:20

Nehaj ji težit s smetmi in glasbo.

Ti, najemnik se pa že končno spokaj stran. Hodiš od sobice do sobice po bloku, ker ne znaš sam živet. Ti boš lastniku govoril kaj bo. Spokaj se!!!

Včasih bi bilo bolje malo preverit starše. Oni so vzgajali svoje otroke. Začne se pri vzgoji. Tako da “zaskrbljena mama” zaskrbljena bodi v prvi vrsti nad sabo. Pomisli kje si naredila napako. Če ima težave s sosedo, si se ti s to sosedo pogovorila? Jaz poznam primer, ko se je soseda s starši sladko pogovarjala, njihovemu otroku je pa na samem težila in pametovala. In samo zato, ker je neka soseda “pujsika ana” ne vem kaj… mogoče tvoja hči to kar tako reče. Meni tudi kakšna soseda ni všeč pa včasih rečem kakšno sočno čez njo, vsi to kdaj rečemo, pa zato še nismo zmešani. Vsi kdaj nočemo odnest smeti (danes je pač drugi na vrsti), vsi kdaj nabijamo glasbo. Pa smo zato vsi zmešani ali kaj? Pa verjemite, da točno ta ista soseda tudi čez vas govori. 100%

eh, pri 28 ih ,v otroški sobi, posluša glasno glasbo in ne odnaša smeti, …kot najstnica pri 13 .ih …matka, zafurala si čist …hčerka je zafrustrirana, brez odraslega,  spolnega , samostojnega življenja in živi kot trinajstletnica , posluša v sobi glasbo in mama ji naroča, da odnaša smeti .ubi bože,  ujeta hčera,  bejži stran ! kaj to uničujete lastne otroke. keri psihiči ste , sploh matke ! pa pol si zaskrbljena , ja, pajade ! sfuzlana je zarad takih matk !

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljena mama, 28.06.2025 ob 14:02

Prejšnjič sem odprla temo o hčerki, ki ima težave s sosedo, naj bolje pojasnim celotno situacijo. Hčerka ima probleme, želimo, da bi jemala zdravila, ker ima vsak dan izpad. Vedno, ko hčerko kakorkoli pokritiziram (ne na grd način, le da ji rečem, naj recimo odnese smeti ali naj da glasbo tišje), hčerka misli, da mi je to naročila soseda »pujsika Ana«. Hčerka meni, da je sama popolna (tako je tudi rekla), vse, kar je narobe z njo, pa pravi, da so to samo blodnje od sosede Ane o njej, ki jih širi in potem mi to verjamemo. Kaj naj naredim? Je to zrelo za psihiatrijo? Sram me je povedati sosedi, ampak se bojim, da ji bo hčerka kaj naredila.

Jaz Sem tudi mama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close