Popolnoma resnična zgodba, ne vemo, kako naprej, prosim brez norčevanja
Prejšnjič sem odprla temo o hčerki, ki ima težave s sosedo, naj bolje pojasnim celotno situacijo. Hčerka ima probleme, želimo, da bi jemala zdravila, ker ima vsak dan izpad. Vedno, ko hčerko kakorkoli pokritiziram (ne na grd način, le da ji rečem, naj recimo odnese smeti ali naj da glasbo tišje), hčerka misli, da mi je to naročila soseda »pujsika Ana«. Hčerka meni, da je sama popolna (tako je tudi rekla), vse, kar je narobe z njo, pa pravi, da so to samo blodnje od sosede Ane o njej, ki jih širi in potem mi to verjamemo. Kaj naj naredim? Je to zrelo za psihiatrijo? Sram me je povedati sosedi, ampak se bojim, da ji bo hčerka kaj naredila.
Jaz pa čisto verjamem vaši hčerki. Dandanes so sosedje … bolje, da ne rečem kaj. In povsod se najdejo najbolj pametni, ukazovalni, nesramni, zlonamerni in, če že, te dejansko taki pripeljejo na rob. Poznam kar nekaj mladih, ki so zaradi pritiskov sosedov zboleli. Tukaj no monu se pa najdejo tudi obrnjene zgodbe – ni kriva vaša hči ampak so sosedje tisti, ki jo na samem (ko tebe ni zraven) terorizirajo. Poznam to, videla večkrat.
Verjetno še nikoli niste hčerko objeli in ji povedali da jo imate radi, še nikoli je niste pohvalili, vedno naredi vse narobe, vedno ko izrazi kaj čuti in doživlja jo razvrednotite, nikoli ji niste dali prav, pred njo skrivate pomembne zadeve, še vedno jo kličete “tamala”, zato ker ste prizadeti jo povrh še lažete.
Sram naj vas bodi za kar delate vaši hčerki.
Pojdite raje na kolena h njej, se ji opravicite ter začnete poslusati in jo slisati, sicer boste prej umrli kot pa spoznali da je vaša hči VAŠA hči in v njej teče vaša kri.
sem na hčerini strani, 28.06.2025 ob 14:54
Jaz pa čisto verjamem vaši hčerki. Dandanes so sosedje … bolje, da ne rečem kaj. In povsod se najdejo najbolj pametni, ukazovalni, nesramni, zlonamerni in, če že, te dejansko taki pripeljejo na rob. Poznam kar nekaj mladih, ki so zaradi pritiskov sosedov zboleli. Tukaj no monu se pa najdejo tudi obrnjene zgodbe – ni kriva vaša hči ampak so sosedje tisti, ki jo na samem (ko tebe ni zraven) terorizirajo. Poznam to, videla večkrat.
Točno tako. Pa zna se zgodit, da to sploh ne piše mama ampak kar kakšna soseda, ki ji gre nekaj v nos in s pretvarjanjem hoče priti do nečesa. Tudi to, da nekdo napiše na forum “zgodba je popolnoma resnična”, veš da ni. S tem, da nekdo že iz štarta hoče prepričat, da je res, ti je jasno, da od nečesa odvrača pozornost.
Cveto478, 28.06.2025 ob 17:09
jah no, saj zato pa je potrebno s sosedi samo – dober dan in nasvidenje , …,če pa en drugemu v skledo skačete pa firbcate pa takle nastane . še fajn- , da ni -sosed – anede …ta bi jo še mal pošolal glede akhm…lej, preselite se pa bo mir.
Saj to verjetno sosedje želijo. Da se ta kao zmešana odseli. Ampak nihče pa ne pomisli, da so ravno sosedi tisti, ki so povzročili da se ji je zmešalo. To je tako danes, najprej te uničijo potem te pa krivijo.
Če bi bila punca res psihično bolna bi se že zdravila. Ker bi že posredovali. Pri nas so in ugotovili, da je oseba popolnoma normalna. Verjetno gre za medsosedske odnose, ko nekdo nekaj hoče pa drug reče ne, pa potem poskušajo vse, da jih uničijo. Pri nas je šlo recimo za deljenje kleti. Sosedje so si kar hoteli lastiti našo klet, imeti ključe, da bi bilo pol njihovo. Smo rekle ne, jasno, od takrat so jezni in poskušajo vse možno, da nas uničijo.
Tole se pa strinjam ! Mati , ne ji moškega partnerja ali pa ženske partnerice , po želji -odrekat .
Ona rabi orgazme, narava je tako naredila , so zdravilni, naslado, da se sprosti. Pri 28 -ih živet , kot nuna …je boljš, da gre v samostan, tam jo bodo vsaj osrečili tak ali drugače.
Preštudiraj kaj ženska , ona je že zrela ženska nuca , hormonsko, imaš po knjižnjicah ali po spletu zadosti informacij. Da so tudi žensko togoto, psihozo zdravili z – vibratorji , da so ženske dosegale sproščujoče orgazme .
Zakaj ji ti odrekaš, da nima urejenga spolnega življenja ? Mogoče ji je soseda všeč po spolni plati ? Vsaj dildota ji kupi !
V glavnem, za nekatere bi bilo bolje, da gredo živet v hišo, bolj na samem in imajo mir in minimalne stike z okolišani. Ker ni vse za vse, da živite po blokih in se pritožujete čez vse, niste za tako sorto sobivanja . Nič narobe , s amo zakaj rinete in se silite v gosta blokovka naselja, sosede čisto zraven, …Za vas je mir v naravi, odročno, samotno, …Take lokacije so, obstajajo, niso predrage , ljudje uživajo v svojem miru, nihče jih v nič ne sili ali moti …Aja ,v vukojebine pa ne …raje se predrkavate s sosedi , se tožarite po sodiščih , pa zbolevate na živcih ,…jah no, potem pa …
Neverjetno, 28.06.2025 ob 17:35
Pa kaj ste vsi na forumu popolnoma zmešani al je kaj z mano narobe, da sem zgrožena nad vsemi odgovori, ki nimajo ne repa ne glave? Je vročina udarla al je to povprečno mentalno stanje v Sloveniji?
Mhm, bolje da posteljnino menja, mogoče je črna magija posredi ?
Zaskrbljena mama, 28.06.2025 ob 14:02
Prejšnjič sem odprla temo o hčerki, ki ima težave s sosedo, naj bolje pojasnim celotno situacijo. Hčerka ima probleme, želimo, da bi jemala zdravila, ker ima vsak dan izpad. Vedno, ko hčerko kakorkoli pokritiziram (ne na grd način, le da ji rečem, naj recimo odnese smeti ali naj da glasbo tišje), hčerka misli, da mi je to naročila soseda »pujsika Ana«. Hčerka meni, da je sama popolna (tako je tudi rekla), vse, kar je narobe z njo, pa pravi, da so to samo blodnje od sosede Ane o njej, ki jih širi in potem mi to verjamemo. Kaj naj naredim? Je to zrelo za psihiatrijo? Sram me je povedati sosedi, ampak se bojim, da ji bo hčerka kaj naredila.
Priporočam da obišče polje se bo hitro streznila ko jo bojo začeli filat zdravili
Jan Mali, 29.06.2025 ob 06:23
Ne čakajte z zdravljenjem. Čim prej poiščite psihiatrično pomoč. Imamo podoben primer pri sosedih. Punco so pustili, da je bluzila. Stara je 43 let. Nič ne dela, grozi staršem in jih terorizira. Nihče ne sme na obisk. So čakali tako dolgo in nič ukrepali.
Prvič, zgodba je vsekakor izmišljena. Mogoče celo z namenom.
No, pri nas pa smo imeli kontra situacijo. Niso ji pustili bluzit in je zabluzila tako, da večino časa preživi sama doma. Ni smela imeti prijateljev, če niso bili po okusu mame, ni smela ven hodit itd. Tako da bolj se strinjam s tistimi, ki so napisali, da je taka, ker nima spolnega življenja. Sicer pa kot sem mnenja, zgodba je izmišljena.
Forum je zaprt za komentiranje.