Poplavilo jim je dom, zavarovalnica pa nič
bluziš, 30.08.2021 ob 13:56
ti kar, 30.08.2021 ob 09:52
Desperadodajka, 30.08.2021 ob 09:29
Jaz pa lažje spim, ker sem sposobna z lastnimi rokami ustvarit. Če mi potres zruši eno hišo, se takoj sposobna ustvarit dve novi. Ne rabim jaz zavarovalnic. vse sama ustvarim. Zavarovanja so za nesposobneže, ki z rokami ne znajo nič ustvarit.
Pa imaš za takoj zgraditi novo hišo v žepu denar?
Zavarovalnica ga ima!
Mi smo ob izlivu vode (puščala cev v kopalnici) brez težav dobili vrnjeno, prav tako ob razbitih šipah.
Imamo zavarovano hišo in imamo zavarovan vikend.
Kdaj je bilo to, ko ste dobili povrnjeno? Verjetno vsaj 5 let nazaj. Zdaj delajo drugače.
Predlansko poletje, torej 2019. Zavarovano pa imamo pri Triglavu.
mi smo dobili vse, 30.08.2021 ob 14:03
Predlansko poletje, torej 2019. Zavarovano pa imamo pri Triglavu.
ja, no, pred korono. Zdaj pa zavarovalnice delajo popolnoma drugače, vsaj naša je. Pa ful je odvisno, ali poznaš cenilca ali ne. Če je prijatelj ali znanec, dobiš hitro povrnjeno, če ni, pa je veliko vprašanje.
20 let delam v zavarovalništvu kot zastopnik. Zastopam vse zavarovalnice, vse njihove produkte. Če lahko kako pomagam, svetujem, pišite na smolej.primoz@gmail.com
Zavarovalnice povrne vse kar imamo zavarovano, vendar ljudje vedno ko je za placat zavarovanje bi dal par evrov. Je treba posteno placat in zavarovat kot gre pa je povrneno tusi temu primirno. Ne it iz ene zavarovalnice na drugo nizat ceno. Pravo zavarovanje se placa tudi temu primirno. Audi je tudi drazji od renaulta. Ce placas za ficota ne mores dobit v MB.
Forum je zaprt za komentiranje.