Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pogrešam gospo Babi

pogrešam gospo Babi

Zelo , zelo rada sem prebrala Vaše nasvete in recepte. Celo moj mož ve kdo je Babi s prehrane. Včasih sem omenila , da je pač gospa Babi svetovala to in ono. Posebno ko smo se zbrali pri kosilu pa sem pripravila kakšno dobroto iz Vašega zaklada. Oglasite se.

Lep pozdrav iz Ljubljane na Primorsko.
Ana

Ja Ana tudi meni je dolgčas po Babi, se je zadnjič sicer javila na en post, ampak tako pogosta pa ni več, mi je znala polepšati dneve!

Upam da se kmalu vrne, morda ima “na grbi” vnučke ali pa se je sama odpravila k hčerki…

Pozdrav iz sončne Gorenjske!

maja

Ja, res je, tudi jaz sem se že spraševala, kje je, pa se je res javila na en post, ki je bil namenjen prav njej.
Jaz se lahko le pohvalim, da sem se celo srečala z njo in je res prijazna, prijazna gospa…

Pozdravček tudi od mene za Babi!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Gospo Babi tudi jaz pogrešam, pošiljam ji lep pozdrav iz severa Slovenije, iz Koroške.
E.

Pa menda ja ne bo zopet popravljala in po svoje popravljala recepte kot
neka osnovnošolska učiteljica, ki nevednim otrokom mori življenje.

Bojim se, da babi ne sodeluje več ravno zaradi takih komentarjev, kot je zgornji od gajbice. Jaz sem ogromno kuhala po njenih receptih in upoštevala njene nasvete in moram reči, da so me vsi spraševali, od kod mi toliko novih, odličnih idej. Prav obogatila je našo prehrano doma in zelo mi je žal, da ne morem še naprej “izkoriščati” njenega znanja. Babi, hvala in vse dobro ti želim!

ZGORŽENA SEM NAD TEKSTOM GAJBICE.
Vseeno menim, da bi gospa Babi morala razmiljšati drugače in se ne ozirati na taka mnenja oziroma kozlarije ljudi, ki so kot anonimneži zelo korajžni.
Škoda, da lahko taki vedno spodrinejo dobre ljudi in da vedno zmaga nekdo, ki je po domače ŽLEHT in slab človek.
Ana

No, menim, da ima Babi druge razloge, da ne sodeluje. Je oseba na mestu in verjamem, da jo take “gajbice”, katerih izjave niso vredne komentarja, ne bi odvrnile od sodelovanja.

Kako klišejsko! Me zanima, kako ti svojim otrokom moriš življewnje, če jih naučiš osnovnih pravil v življenju. Aja, ali nimaš otrok, ali pa si na žalost res srečala kakšno tako učiteljico. Noja, vsako “saj vemo kaj” ima svoje veselje.
Saj vsi vemo, da take stvari pišejo tisti, ki jih še nikoli ni bilo na forumu in ne vejo, kaj bi napisali in raje malo drezajo tam, kjer ni treba.
Babi, en lep pozsrav tudi od mene 🙂 Tudi jaz pogrešam tvoje vpise.

Ja, razne gajbice, ki se niti registrirat ne upajo.

Upam in želim, da je temu tako.
Ana

Tudi jaz pogrešam Babi in upam, da se bo kmalu vrnila na forum s kakšnim dobrim nasvetom.

Vsepovsod so ljudje kot je GAJBICA, EDINO KAR LAHKO NAREDIŠ JE, DA JIH ENOSTAVNO PREZREŠ in se ne pustiš “sprovocirati”, ker točno to je njihov namen.

Ti, gajbica, se mi zdi, si zgrešila forum!

Tukaj smo samo ljudje s pozitivno energijo, katero vlagamo tudi v pripravo hrane, namenjeno za preživetje.

Osebki, kateri, oz. če pripravljajo hrano za obed s takim negativizmom, kot ga imaš ti, nimajo nobenega odnosa niti do živega bitja, tako da so njihovi bližnji vedno lačni dobre, okusne hrane.

Tudi mene taki komentarji pojezijo – Babi je tista, ki si zmeraj vzame čas in svetuje oz. odgovori, na tem forumu ni veliko tako zagnanih, kajti za vsak odgovor si moraš tudi vzeti čas.
Še enkrat za ” gajbico” – veliko nas je, ki nam je pozitivno vzdušje na forumu zelo všeč, ni ga treba kvariti s tako ironičnimi pripombami.
Jaz sem še vedno za svoj problem dobila kak nasvet, domišljam si, da komu tudi kak moj koristi. Nikjer pa ne piše, da ga nujno upoštevaš, lahko pa vsakega vzameš dobronamerno, kot je tudi posredovan…

Nima smisla sploh reagirati na take vpise. Tako ali tako je pomojem že dosegla svoje – da je sploh kdo odgovoril na to.

Babi,tudi jaz vas pogrešam,čeprav ne sodelujem na forumu

Hojla!

Babi tudi jaz Vas pogrešam, čeprav se ne oglašam več na forum. Pogrešam Vaše nasvete in tiste lepe besede, ki so bile vedno kot pika na i.
LP Miha-ela

TUdi jaz sem pomislida, da Babi noče sodelovati zaradi takoh postov, kot jih daje gajbica in njej podobni. Gospa babi prosim oglasite se še kaj ker vas je zelo lepo brati in tudi vaše pripombe na recept upoštevam
Če pa ti njen post ne všeč gajbica ga pač preskoči. Saj res forum sploh obiskuješ?

Odkar se Babi skoraj ne oglaša več tukaj, tudi jaz bolj poredko zaidem sem. Pogrešam jo.

Koga pa zanima o njeni hčerki in kaj rad je njen vnuk. Tudi poezija in drugo
nakladanje ne spada na forum o prehrani.

Vedno rada preberem kar napise Babi, pa naj bodo to nasveti za pripravo dolocene jedi ali pa kaj o hcerki in vnuku, opisu prijetnega dogodka. Vse je napisano iz srca! Tisti, ki jih njeno pisanje moti, naj pac ne berejo. Sama upam, da se bo Babi se velikokrat oglasila in nam prinesla malo primorskega soncka na ta forum!

Se en predlog imam. Zakaj ne bi omogocili objavljanje sporocil na tem forumu le prijavljenim? Pregledovanje naj bo le odprto za vse, morda pa bi se tako le izognili kaksnim nesramnostim “junakov”?

Eh, pa saj bo kmalu spet sezona peke na zaru in bomo zabojcke ter podobno leseno navlako uporabili v bolj koristne namene – za pripravo dobrot, tudi po receptih in nasvetih nase Babi!

Lep pozdrav vsem,

Muša

Tebe očitno zelo zanima, sicer ne bi bila tako dobro poučena o vsem, kar Babi napiše. Ponavadi človek, ki ga pisanje določene osebe ne zanima, preskoči njegove poste.

GAJBICA, zakaj moraš biti tako negativna, kaj te teži v življenju, kaj ti gre narobe ??
Povej, morda ti bomo kaj pametnega svetovali, ti pomagali.Zakaj ne moreš pozitivno razmišljati.
Kar sem jaz prebiral BABI, jo je ena sama dobrota in če le more pomaga z nasveti in tudi drugim daje pozitivne impulze za srečnejši dan..
GAJBICA,poglej že brez tega da napišeš kakšno negativno misel na tem forumu je življenje dovolj napeto in težko za marsikoga.
Vsem skupaj en lep deževen dan, vdihnite globoko počasi izpustite zrak skozi nos in privoščite si kaj dobrega-ni nujno da je drago.

Saj ni bistvo v tem, da bi ona ne marala Babi ali njenih vpisov. Enostavno si krajša čas s tem, ko piše traparije. Saj je vseeno, na srečo je takih malo ali pa jih zelo hitro mine 🙂

Lep pozdrav tudi od mene!

Gajbica verjetno si Babi “fouš”, ker ima urejeno življenje, pa čeprav ima edino hči, ki živi v Angliji. Pa še ti napiši tvoj CV in bomo brali še tebe. Ok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close