Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogledate kaj svoje slike, ko ste bile lepe, danes pa…….

Pogledate kaj svoje slike, ko ste bile lepe, danes pa…….

Samo toliko, da vam povem, v izogib infarktom na plažah:

šest nas je, ena bolj zavaljena od druge, najvitkejša ima 85 kg, ostale smo vse preko 95kg. Celulita na metre, joški nam visijo preko popka, hodimo ko race, obrite smo samo po glavi, vse ostalo je kosmato in zaraščeno z onimi dolgimi črnimi kocinami, v eni roki pir, v drugi čik, polna hladilna torba sendvičev in absolutno zgoraj brez, spodaj tigraste tangice, da se vidi, kako špeh preko premalih kopalk visi in riti ko sloni zgubane in celulitaste, noge na x, kjer je le možno, pa itak nage. Glasno preklinjamo, rezgetamo ko kobile, nabijamo najbolj težaški psihadelik rock, plahutamo z brisačami, da pesek in šoder samo leti po vas. Obnašamo se najbolj ogabno, kolikor gre in ja pazimo, da nas vsi opazite.

No, vzele smo si cela dva meseca misije od plaže do plaže po celem Jadranu in strašimo voajerje in fukfehtarje in zijalce. Prav tam se poleg nabašemo, kjer je največ samskih čefurjev in kmetavzov in se razkomotimo, na veliko hodimo tik mimo njihovih frisov kao pod tuš ali nekaj vprašat.

Tako dolgo, dokler ne spizdite za vekomaj amen iz vseh plaž.

Vedno več nas je v klubu strašilk, drugo leto nas pride najmanj petnajst in bomo zasedle vse faking zastonjkarske plaže. Vse do zadnje.

Potem se pa vi drkalci jebite na plačljivih plažah, pa naj vas tam učijo manir in boste mastno plačali za vaše zijanje v ženske. Ali pa še dalje sedite doma in drkajte na korejske tiktokarce.

Pizda vam čorava primitivna!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6448, 10.08.2025 ob 07:29

Najbolj zanimivo je to, da sem se takrat počutila manj privlačno, z več napakami, kot danes po tridesetih letih.

Uf, tudi jaz, vsa zakompleksana, ceprav so me fantje obletavali na polno.

Zdaj pa se pogledam in se zdim sama sebi lepa. Res pa je, da sem zdaj zelo zadovoljna sama s seboj in ko pogledam leta nazaj, nekaj sem naredila v zivljenu, izborila neke bitke, dozivela nekaj lepih stvari in vse to se odraza tudi na mojem videzu, predvsem pa na dojemanju same sebe.

20ta sem dozivela, ze dala skozi, zdaj se veselim dogodivscin v 50ih.

Sebi sem danes všeč, od znotraj in od zunaj. Za svoje telo dobro skrbim, kako komu izgledam me pa nikoli ni zanimalo. Ljudem ne moreš ugoditi in tudi jim ni treba. Važno da sebi.

Na Ježici, ob Savi nas je kar nekaj.

No, 10.08.2025 ob 10:58

Sebi sem danes všeč, od znotraj in od zunaj. Za svoje telo dobro skrbim, kako komu izgledam me pa nikoli ni zanimalo. Ljudem ne moreš ugoditi in tudi jim ni treba. Važno da sebi.

Slaba tolažba.

Anonimno 5489, 10.08.2025 ob 11:01

Slaba tolažba.

Si misliš, da si ženske drznemo imeti rade same sebe? Verjamem da te boli. Marsikoga boli, ker ne morejo več tlačiti dol žensk, ravno zato ker so večina ugotovile, da so takšne kot so, pa če so v svoji “najslabši verziji” … še vedno preveč dobre za take dripce kot si ti. 🙂 zdaj pa pejt jokat mamici

No, 10.08.2025 ob 11:10

Si misliš, da si ženske drznemo imeti rade same sebe? Verjamem da te boli. Marsikoga boli, ker ne morejo več tlačiti dol žensk, ravno zato ker so večina ugotovile, da so takšne kot so, pa če so v svoji “najslabši verziji” … še vedno preveč dobre za take dripce kot si ti. 🙂 zdaj pa pejt jokat mamici

No,

Hehe, to pa je ??

Ko bi tako razmišljali vsi, bi bil svet umirjen in prijeten.

Največ težav imajo tisti, ki se s samimi sabo ne morejo sprijazniti. Ko iščejo napake na drugih, je to jasen znak, da rabijo tolažbo zase.
Ni, da bi se komu smilili, tudi pomagati se jim ne da. To so neozdravljivi kompleksi. Samo proč od takih in naj se postavijo sami na svoje noge, ali pa naj krepnejo.

Nikomur ne želim slabega, ampak jamrači so dobesedno zasičili svet s svojim gnevom in uničujejo počutje vsem naokoli. Zakaj bi morali to dopuščati?

Nasvetov nočejo, naredili ne bi nič, nekdo bi moral za njih in namesto njih. Ma fuck off!

redkokdaj pogledam stare slike, ko pač pucam tam omaro pa včasih vzamem tiste albume v roko.. in me presune kok lepa sem bila.. sedaj mi je jasno, ko so mi drugi večkrat tekom lajfa rekli, zakaj nikoli ne izkoristim svoje lepote, še danes mi znajo te nove sodelavke to rečt.. še vedno sem lepa za svoja leta, vsi mi dajo itak precej manj. če bi hotela bi lahko zavajala, pa mi do tega ni in mi ne bo. lepo se staram, vem od malega da je staranje del naravnega življenja in me tega nikoli ni bilo strah.. mnoge je namreč strah staranja pa podlegajo družbi, da moramo biti skoz za vidt kot 20letnice potem si pa sranje delajo..

Starina zanemarjena, a se je tako težko sprijaznit s tem, da so tvoj časi mimo. No, v bistvu tvojih časov nikoli ni bilo.

Zartrose, 10.08.2025 ob 11:46

redkokdaj pogledam stare slike, ko pač pucam tam omaro pa včasih vzamem tiste albume v roko.. in me presune kok lepa sem bila.. sedaj mi je jasno, ko so mi drugi večkrat tekom lajfa rekli, zakaj nikoli ne izkoristim svoje lepote, še danes mi znajo te nove sodelavke to rečt.. še vedno sem lepa za svoja leta, vsi mi dajo itak precej manj. če bi hotela bi lahko zavajala, pa mi do tega ni in mi ne bo. lepo se staram, vem od malega da je staranje del naravnega življenja in me tega nikoli ni bilo strah.. mnoge je namreč strah staranja pa podlegajo družbi, da moramo biti skoz za vidt kot 20letnice potem si pa sranje delajo..

Zartra, ne moreš ti biti tu najlepša, no! Pa najboljša in najbolj zaželjena!

Že itak vsi socialci, psihiči in čefurji na tebe drkajo, kaj bi še rada več?

nikjer ne pišem, da sem najlepša, nikoli nisem, to je vaša domišljija.. jaz pišem zase, to pa menda imam ravno jaz vso pravico zapisat, ker vem kdo sem in kaj nisem. na monu pa itak verjamete največjim lažnivcem, ne nam, ki povemo tako kot je pač pri nas.

Jaz sem lepša, 10.08.2025 ob 11:54

Zartra, ne moreš ti biti tu najlepša, no! Pa najboljša in najbolj zaželjena!

Že itak vsi socialci, psihiči in čefurji na tebe drkajo, kaj bi še rada več?

Pa menda ne verjameš Zartrose. Če bi bila ona 5% to kar o sebi piše, bi bila že zdavnaj v kvalitetni vezi. Super v službi, lepa, najbolj ženstvena, poštena, ostale so drolje

Begodtu, 10.08.2025 ob 09:30

Pa jaz avtor tebe vprašam…obujaš spomine na čas, ko oneta nisi rabil niti primit v roke, ker je stal sam od sebe, ob napetih in niti malo povešenih modih? Mora biti kar grozen pogleda na to, kar je včasih vsaj približno zgledalo, zdaj pa visi tam, kot kakšen nebodigatreba? Pa da pogled v ogledalo niti ne omenjam, sivina na obrazu in pleša na glavi…

ti s ekar tolaži, mi je smešno tole brati. prizadete babe pišete isto, kot po kalupu. znak prizadetosti, užaljenosti, za to ne rabiš bit psihiater. vedno isti odgovori debelih starih grdih zapuščenih bab. jaz sem pa lep, vse kontra kar si ti napisala. drži pa da malo seksam, ker starih ne fukam, takih k si ti, ste mi odvratne do kraja, in drži, na take se mi ne dvigne. mi pa rata noro trd na mlade lepe vitke, take k še niso rodile, če je pa nedolžna , sam da jo zagledam mi stoji da mi hlače trga.

Anonimno 121, 10.08.2025 ob 06:27

Ste si kdaj predstavljala, da bo iz take lepe punce, vitke, super postavca, nastalo kaj tako grdega, debelega, celilitnega, s povešeno kožo in debelimi stegni. Iksreno povejte, se kaj sekirate, ne pišem zato, da bi vas zajebaval.Ker to mora biti hudo , po mojem

Nekdo pa res ni zadovoljen s samim sabo hahaha. Je hudic ce se ne mores spremenit aaa???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close