Pogledate kaj svoje slike, ko ste bile lepe, danes pa…….
mamka Miška, 10.08.2025 ob 06:32
Imam pa že raje kako kilo več in vijuge v možganih v primerjavi s takimi komentatorji, ki imajo v glavi možgane z ravnimi avtocestami.
Ok, to je vprašanje za ženske. Kako pa moški s pivskimi vampi? Ajde, ni vse v mladosti. V vseh starostnih skupinah so lepi in grdi, nekateri se s starostjo polepšajo, drugi pogršajo. Na koncu, se poglabljati v take nesmisle kot je izgled, je totalen nesmisel, vsak človek sprejme svoje telo, ker mu drugega ne preostane.
Svizevka, 10.08.2025 ob 07:51
Ne poznam nobene ki bi bila prej vitka, potem bi pa postala bunka. Ženske ki že v 20ih niso nič dale nase, pri 40ih še manj. In obratno. Res pa je da redko vidim samsko močnejšo žensko. Pajkice, majčka z naramnicami, 20 kg viška pa nekdo ki jo vodi za rokico. Tega pa veliko vidim.
To bo kar res in to ne samo 20 kg viška.
Anonimno 10662, 10.08.2025 ob 07:46
Ok, to je vprašanje za ženske. Kako pa moški s pivskimi vampi? Ajde, ni vse v mladosti. V vseh starostnih skupinah so lepi in grdi, nekateri se s starostjo polepšajo, drugi pogršajo. Na koncu, se poglabljati v take nesmisle kot je izgled, je totalen nesmisel, vsak človek sprejme svoje telo, ker mu drugega ne preostane.
Mah ne vem… zadnje čase iz ogledala vame zija neznanec….zadnje leto me je postaralo za deset let.
Anonimno 121
saj ženske same vedo, da je lepota zanjih edina vrednota. noben moški ne izbere ženske, zaradi diplome. sicer pa ocene ne povedo nič o inteligenci. ker niso iq test. ampak test pomej in pripravljenosti subjekta, se naučiti neuporabno ničvredno indoktrinacijo. er učiteljice niso učiteljice ampak so prenašalke levičarske indoktrinacije.
normalno da se slabo počutijo. sam pač nobena nič ne naredi. saj ej v bistvu fseeno. ker tako moški odločamo kera bo poročena. kera bo pofukana. bolj važno bi bilo simpeke odstranit. saj fsaka zase ve, kako je. čim je bila 30 je vedela, kaj to pomeni. seveda da je grozno za žensko. do 25 je dobila marsikerega, kr tako za nič dela, nič truda. sam malo lep opogledat. zdaj ko je starikula 30 in več pa je konc. zdaj pa bi mogla imet nek karakter. to pa ni razvila. zato pa tudi bog ni naredil ženske pametne. so bolj kratke pameti. ker pač mora bit lepa. 5 let v življenu, da dobi moža. naj feminsitkel ezbačike pišejo kaj čejo, poglej . fsak moški ve resnico. fsak moški ve, da imam prav kaj pišem. tudi če j simpek. ve ,da imam prav.
jaz povem direkt kot je. pač to feminsikte, luzerke, bajse, vegi shiranke pač boli. moške tudi boli njihovo poniževanje.
veš da so slabe volje in zakompleksane. darja klishina je bila vedno lepa. in vedno bo. primer dajem. to je ena taka na 1 000 000. ostalo je kratkonoga deblorita musarca.
Pa jaz avtor tebe vprašam…obujaš spomine na čas, ko oneta nisi rabil niti primit v roke, ker je stal sam od sebe, ob napetih in niti malo povešenih modih? Mora biti kar grozen pogleda na to, kar je včasih vsaj približno zgledalo, zdaj pa visi tam, kot kakšen nebodigatreba? Pa da pogled v ogledalo niti ne omenjam, sivina na obrazu in pleša na glavi…
Anonimno 3469, 10.08.2025 ob 08:16
Anonimno 121
saj ženske same vedo, da je lepota zanjih edina vrednota. noben moški ne izbere ženske, zaradi diplome. sicer pa ocene ne povedo nič o inteligenci. ker niso iq test. ampak test pomej in pripravljenosti subjekta, se naučiti neuporabno ničvredno indoktrinacijo. er učiteljice niso učiteljice ampak so prenašalke levičarske indoktrinacije.
normalno da se slabo počutijo. sam pač nobena nič ne naredi. saj ej v bistvu fseeno. ker tako moški odločamo kera bo poročena. kera bo pofukana. bolj važno bi bilo simpeke odstranit. saj fsaka zase ve, kako je. čim je bila 30 je vedela, kaj to pomeni. seveda da je grozno za žensko. do 25 je dobila marsikerega, kr tako za nič dela, nič truda. sam malo lep opogledat. zdaj ko je starikula 30 in več pa je konc. zdaj pa bi mogla imet nek karakter. to pa ni razvila. zato pa tudi bog ni naredil ženske pametne. so bolj kratke pameti. ker pač mora bit lepa. 5 let v življenu, da dobi moža. naj feminsitkel ezbačike pišejo kaj čejo, poglej . fsak moški ve resnico. fsak moški ve, da imam prav kaj pišem. tudi če j simpek. ve ,da imam prav.
jaz povem direkt kot je. pač to feminsikte, luzerke, bajse, vegi shiranke pač boli. moške tudi boli njihovo poniževanje.
veš da so slabe volje in zakompleksane. darja klishina je bila vedno lepa. in vedno bo. primer dajem. to je ena taka na 1 000 000. ostalo je kratkonoga deblorita musarca.
Joj, Darja Klishina je ko da bi fookal štango. Grda moška štirioglata postava. Če si da lase na rdečo, gre namesto semaforja stat, ker je ravna ko štanga. Tako štirioglats postave pa še ne!!
V mladosti sem med študijem delala tudi kot fotomodel. Sem imela nekaj priložnosti v tej smeri, a sem upoštevala zahteve staršev, da je prioriteta reden študij in diploma. Pri 60. nisem debela, nimam celulita, skrbim za zdravo telo, se pa leta poznajo. Sem pa bolj zadovoljna kot v mladosti. Pomembnejše kot mlado telo mi je trdna družina, krog dobrih prijateljev, zmerno uspešna kariera, lepi spomini na doživetja, ki pa niso prav nič vezani na zunanjost. Že na faksu sem bila bolj v moškem okolju, enako v službi, zato me odziv moških na mojo zunanjost niti ni posebej zanimal, sploh po poroki. Še manj, da bi na tem področju tekmovala z drugimi ženskami. Vesela sem, da mi telo dobro služi, zato se mu zmerno posvečam
Anonimno 121, 10.08.2025 ob 06:27
Ste si kdaj predstavljala, da bo iz take lepe punce, vitke, super postavca, nastalo kaj tako grdega, debelega, celilitnega, s povešeno kožo in debelimi stegni. Iksreno povejte, se kaj sekirate, ne pišem zato, da bi vas zajebaval.Ker to mora biti hudo , po mojem
Anonimno 3509, 10.08.2025 ob 06:20
Ogledujem si ritke in postavce , obraze , joškice, punc na plaži. Tudi tiste zgoraj brez ali povsem nage. Od vseh, jih je samo nekaj z idealno postavco, lepih, s super ritkami, za oceno 20, ne samo 10, ostalo pa večina tam nek v povprečju, marsikatera pa tudi debela, celilitasta, grde povešene velke joške, povprečnen obraz, šlavfi okol trebuha in to puce stare tam od 16 20 let, ko bi morala biti super . Satrih nad 35 niti ne opazujem, ker to mi je vse prestaro.
Ja, jaz se blazno sekiram, ker šele zdaj vidim, da moški ostanete večno mladi, našpanani, gibčni, koža ko svila, mišice da se odbiješ od njih, postave izklesane, prožna hoja, iskrive oči, zdravi zobje ko biseri, jajca napeta, riti čvrste, sami Adonisi.
Pa to ste ena sama večna lepota in mladost!
Le kako je možno, da se vi z leti samo še polepšujete, me revice pa se staramo? Pa tako zelo nam je važno, da bi bile vam čim bolj všeč… vse bi naredile, samo da bi si od vas kako točko zaslužile…
Prekleti idiot retardirani!
Danes, ko imam blizu 50 let, imam ISTO težo kot jo sem jo imela pri 25 letih. Imam 171 cm, 60 kg , ali 59 kg, skoz isto. Ne zredim se. Sedaj imam dolžino las, ki mi ustreza, bolj paše na obraz, barvo ki mi bolj paše, garderobi, ki mi bolj paše, tako da sem danes se seboj bolj zadovoljna kot pri 25 letih. Isto reče mož in otroci, ki se včasih kar zacudijo, ko vidijo kakšno sliko iz mladosti. Še zdaleč nisem edina. Veliko žensk je, ki se polepšajo v srednjih letih. Znajo poudariti adute, so bolj zenstvene, mile. Tisteli ljudje ki so nagnjeni k debelosti , to kažejo že v mladih letih.
Imam skoz isto težo, 10.08.2025 ob 10:32
Danes, ko imam blizu 50 let, imam ISTO težo kot jo sem jo imela pri 25 letih. Imam 171 cm, 60 kg , ali 59 kg, skoz isto. Ne zredim se. Sedaj imam dolžino las, ki mi ustreza, bolj paše na obraz, barvo ki mi bolj paše, garderobi, ki mi bolj paše, tako da sem danes se seboj bolj zadovoljna kot pri 25 letih. Isto reče mož in otroci, ki se včasih kar zacudijo, ko vidijo kakšno sliko iz mladosti. Še zdaleč nisem edina. Veliko žensk je, ki se polepšajo v srednjih letih. Znajo poudariti adute, so bolj zenstvene, mile. Tisteli ljudje ki so nagnjeni k debelosti , to kažejo že v mladih letih.
Celulita pa nimam , tudi mama in babica ga nista imeli. Tudi hči ga nima.
Forum je zaprt za komentiranje.