Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pofukaj me

pofukaj me

Mary pridi večkrat na Ženski čvek imamo vsak dan zanimive debate.In dekleta odprtih pogledov na sex,erotiko in vse drgo so dobrodošle.LP in oglasi se .

seveda uletim ampak ko moja sestrica nebo tle prstkov mela,takrat lahko,….007 navihana????a ni to ok

poln idej

haha, sem se nasmejala zdaj, ker si tole napisal, pa še res je najbrž 🙂
“takih, ki kričijo, se že na začetku se bojim.

bolj so tiste, take nedolžne, tihe, s figo v laseh in cvikerji na nosu; spodaj pa šnelfukarce, erotične tangice, v njej se pa skriva divja zver, ki privre ob občutkih strasti na dan in te ožmikne kot viledo…

no, to pa je to.

Lepo in prav ,pofukam te ,samo moja leta so blizu 60 …če ti je prav …

Pol je pa ne moreš tud če bi jo hotu 😛

Če bi to meni rekla ali vpila bi samo enkrat in bi te sigurno pofukal z užitkom 😉

itak skos če je treba 🙂 ti sam povej kje pa gdaj

dekleta ze vidimo kadar so za voljo ali ne

ko smo se bolj mladi bli smo od zacetka za norca probal da
gremo po plazi (na morju ) in vsak eni receva eni pa drugi vse dokler
ni uspelo in ji recemo –al bi kaj fukala — veckrat smo pa nasmeh kot klofute dobili
Najhujse je blo ce je imela typa ki se je kopal medtem ..ko se je nazaj vrnil mu
je pa ona rekla in je blo treba bezat ali pa se tepsti posebno ce je bil bolj vecji in jak kot mi
se nam je pa zgodilo da se dekle dvigne in nam rece –tu med vsemi ? takoj in se zacela slacit to kar je se na sebi imela ..priblizno pa 1 po 30 pa je bla ok ker ji ji fuka manjkalo .Tokrat pa je blo prima
zato ce hoces en expreso ne boj se pojdi in vprasaj ce ni ena ok bo pa druga ali tretja ..

No in kdo je koga sedaj pofukal?

On jebe radoznale… take kot si ti 🙂

enTip hahahahaaa,ti si velik flu,ker si LJUBOSUMEN,ker eni sexako kot se sika 🙂

Najprej bi prosil za podnapise… ker tvojega pisanja ne razumem?
A je to svahili?

..enTip ne se obremenjevat 😉 uživej,pa govori kot je napisala punca POFUKAJ ME,hahhahahahahaha

Aja .. sam ne morem jaz to govorit…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close