Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pofukaj me

pofukaj me

IDEJČEK nene nimam cvikerjev,zdaj prevroče za strumpantlne(razn če bi bila to želja mojga komarja),edino če si mislil tisto z podvodnimi cvikami ja pol pa bo

Bi te poskušal Presenetiti in uporabiti vse svoje znanje.Bi se potrudil,da bi te prebudil.

sory sam sem prebujena od včeraj nisem spala tko da si grem pojstlo privoščit……..

Mary uživaj v postelji.

s takimi ni blo nikol nič, ki javno pišejo, dej me…in.. al se skrivajo zadaj kakšni mlečnezobci ali pa samo snajrijo za kaj več pa ne zberejo poguma.

leverman, poskusi pa boš videl:)))

čakam… 🙂

porednica to bravo!!Lovermen kot prvo ni bila ponudba za ***,ampak kako zapelješ štekaš??ŽAN zgleda da bom kar tle me nespustijo

Štekam…tukaj ne moreš dati konkretnih nasvetov. Lahko poveš le lastne izkušnje. Vse je namreč odvisno od situacije, odzivov, kemije…., značaja oseb… štekaš?

štekam,ok…Me pa zanima kaj tebe zapali,s čim ti zapališ itd….

Naj jz povem…?

JA,KAJ??POVEJ

No če se sdpustim v podrobnosti s čim mene”zapali”huda bejba.Ko se recimo pojavi super bejba jo prvo na hitro pogledam v obraz in nato pregledam na hitro z očmi od nog navzgor.Če je še sexi obleka na sexi telesu je to špica.No obraz mora biti lušten,pa popolna postava in žar neke nevidne privlačne energije.Vizualno mnenje.

Vizualno mnenje.

Tole je pa špica Žan, res…

lep odgovor brez kompliciranja,škoda ker neznam pošiljat slik bi ti poslala eno tako,da poveš mnenje kako zgledam v oblekci..Veš ŽAN res grem spat,pridem kasneje,lep dan

DEVICA spraševanje je o zapeljevanju,kaj uporabimo za to in mislim da je tle kar precej vizualnost pomenbna

Hvala lepa za pozitivna mnenja.Res hvala za kompliment.LP,žan.

Usmili se, Gospod…

žan jaz sem to tudi mislila tako kot si napisal,tko lepo

Mary od kod pa si doma?Si prvič na forumu?

Mary je navihana punca, le poglej:

Všeč so mi navihane in odprte punce.

Mary pošlji mi sliko,res me zanima kako izgledaš?Hvala ti za pohvale sem tudi romantik po duši.

ej, meri, cvetke bodo počasi iz oblakov prejele obilico vode, zaprle bodo svoje cvetove, zaprle se bodo vase in pustile zmočiti po vsej svoji zunanjosti.

kaj praviš na to?

MARY pridi večkrat na Ž.čvek in Tjavendan.Smo sama dobra družba,ki se pogovarja odprto o vsem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close