podaljševanje nohtov z gelom
Pozdravljeni,
rada bi vam predstavila revolucionaren aparat ,ki vam poslika nohte z več kot 10000različnih motivov.
Za dodatne informacije pokličite na 070 600 995 Janja.
Aparat je preizkušen,patentiran in predstavljen na sejmu kozmetike v Las Vegas-u letos.
Slovensko zastopstvo urejeno.
Lep pozdrav
Janja
Pozdravljeni,
Smo podjetje ki se ukvarja s prodajo materiala za nohte preko spletne trgovine. Vsi artikli so preizkušeni in nimajo negativnega odziva naših strank, so zelo dobre kvalitete in EU porekla. Artikle Vam ponujamo po zelo ugodnih cenah. Vabljeni da nas obiščete na http://www.gold-nail.si in se še sami prepričate o ugodnih cenah in sami kvaliteti izdelkov. Strankam smo na voljo tudi za kakršnakoli vprašanja, kritike, ideje in zamisli.
Lep pozdrav
Ekipa Gold Nail
Zlati Nohti – Tjaša Adamovič s.p.
Pisitr mi na gmail.
Simonastojnsek24@gmail.com
Piste mi na gmail
Jaz sem eno leto hodila na podaljševanje nohtov. Bili so mi zelo všeč, zdržijo ca. 4 tedne potem pa moraš it na obnovo. Meni je ta špas postal kar malo predrag in še po eno uro in pol moraš tam sedeti, tako da sedaj ne hodim več. Bilo pa je grozno, ko sem nehala hodit, najprej da sem vse tisto dol potrgala in potem da je zraslo na novo…
Sedaj raje negujem svoje nohte, vendar niso niti približno tako lepi kot so bili tisti z gelom 🙁 Upam da mi bo enkrat uspelo imeti lepe svoje nohte.[/quote
Kam pa ste hodili? kje v ljubljani?
Forum je zaprt za komentiranje.