Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style podaljševanje nohtov z gelom

podaljševanje nohtov z gelom

Pozdravljeni,

rada bi vam predstavila revolucionaren aparat ,ki vam poslika nohte z več kot 10000različnih motivov.
Za dodatne informacije pokličite na 070 600 995 Janja.
Aparat je preizkušen,patentiran in predstavljen na sejmu kozmetike v Las Vegas-u letos.
Slovensko zastopstvo urejeno.

Lep pozdrav

Janja

hoj,

jaz imam nohte že 25 let, pa jih bom imela še vnaprej. Če katera želi nohte po ugodni ceni 25€, naj me pokliče pa ji bom dal telefon.

Ali kdo ve, če se je v Lenartu podalšujejo nohti?

pozdravljeni

sem iz Most točnije na Kajuhovi, Ljubljana in me zanima če ja kakšna da dela nohte v bližini…..

hvla za omoč

Kakšna je pa cena? In s katerim gelom?
Hvala

Pozdravljeni,

Smo podjetje ki se ukvarja s prodajo materiala za nohte preko spletne trgovine. Vsi artikli so preizkušeni in nimajo negativnega odziva naših strank, so zelo dobre kvalitete in EU porekla. Artikle Vam ponujamo po zelo ugodnih cenah. Vabljeni da nas obiščete na http://www.gold-nail.si in se še sami prepričate o ugodnih cenah in sami kvaliteti izdelkov. Strankam smo na voljo tudi za kakršnakoli vprašanja, kritike, ideje in zamisli.

Lep pozdrav

Ekipa Gold Nail

Zlati Nohti – Tjaša Adamovič s.p.

Pozdravljeni!
Mene zanima ce kera punca ki je iz Maribora. Ki dela nohte iz podaljs¡evanja in cena naj bo 20 eru. In ce mozno da pride na dom ker jaz zall nimam ispita in niti prevoza. Naj mi pisejo na zasebnega. simonastojnsek24@ gmaill.com

Živijo!
Mene zanima če je kera punca ki je iz maribora pa da podaljšuje nohte cena pa more biti 20. Pa če je možno da pride na dom. Ker žal nimam izpita za avto in nimam prevoza. Ker so za interesirane nsj mi pisejo na zasebnega.
lp

lp

Pozdravljena! Mene zanima če je možno da pridete tudi na dom.

lp pozdrav

simlna

Pisitr mi na gmail.
Simonastojnsek24@gmail.com

Piste mi na gmail

Simonastojnsek24@gmail.com

Jaz sem eno leto hodila na podaljševanje nohtov. Bili so mi zelo všeč, zdržijo ca. 4 tedne potem pa moraš it na obnovo. Meni je ta špas postal kar malo predrag in še po eno uro in pol moraš tam sedeti, tako da sedaj ne hodim več. Bilo pa je grozno, ko sem nehala hodit, najprej da sem vse tisto dol potrgala in potem da je zraslo na novo…
Sedaj raje negujem svoje nohte, vendar niso niti približno tako lepi kot so bili tisti z gelom 🙁 Upam da mi bo enkrat uspelo imeti lepe svoje nohte.[/quote

Kam pa ste hodili? kje v ljubljani?

A lahko posljete slike

Jz hodim v salon Studio Maya v Šiški. Punce so profesionalke in vedno najdejo čas zame. Men je super pa še nohte vsi pohvalijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close