podaljševanje nohtov z gelom
Se popolnoma strinjam z Marijo. Meni je zlo pomembna higiena in dezinfekcija, pa za vsako stranko svojo pilico. Ampak nekateri pa pretiravajo s ceno. Jest računam 30 eur za vse skupaj, delam pa z geli Magnetic, ki niso ravno poceni. Pa ne delam na črno in vseeno pridem skoz s tako ceno. Je pa res, da so skoraj vse storitve v Ljubljani precej dražje kot pri nas na v Kranju.
Pozdravček vsem!
http://www.fajnsalon.com
031/66 22 22
Pozdravček vsem!
Se popolnoma strinjam z Marijo glede higiene. Jest zelo pazim da vse dezinficiram, pa držim se pravila za vsako stranko svojo pilico. Delam z geli Magnetic, računam pa 30 eur za vse skupaj po želji stranke. Sem pa iz okolice Kranja.
Če katero zanima karkoli v zvezi z gel nohti, mi lahko piše in me vpraša, bom z veseljem odgovorila.
LP
info@fajnsalon.com
031/66 22 22
hey!
Gelirani nohti so res paša za oči…vendar, sama sem jih imela skupaj 2 leti, kar pomeni vsak mesec nove in po tej dobi sem imela svoje nohte takšne kot še nikoli prej. Mehke in zelo fleksibilne-lahko sem jih zavihala nazaj. Pribor, ki se je uporabljal je bil razkužen pred mojimi očmi 2x,(pribor,roke) pred in po geliranju, tako, da ni možno, da sem dobila okužbo in bi bil to vzrok. Vsaka,ki se za to odloči, mora vzeti v zakup,da gel, ki je nanešen na noht, je fiksen-in je odstranljiv le s piljenjem. (tako se s piljenjem tanjša naraven noht). Če geliraš prvič, rabiš nekaj časa, da se navadiš na “debelino nohta” pri prijemu npr. pri kovancih ko jih moraš pobrati s podlage,itd…
Ko sem prenehala z uporabo gela, sem svoje nohte utrdila z utrjevalcem DIKLA. Sedaj so trdi in lepi, pa še naravni!!!!!
Če koga morda katero zanima in bi si delala nohte sama doma:
Smo podjetje LNC s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Trenutna akcija je 20% popust na vse komplete – preverite zelo ugodne cene!
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263
Pozdravljene dame,
Jaz tudi izdelujem gelirane nohte v okolici Šmarja pri Jelšah med tednom in v okolici Bele Krajne med vikendom. Imam super materjal Astra Nail, ki se super odnese. Kaj se tiče čistoče in sterilnosti zadev je kot je treba. Še nobena stranka ni imela kakršnih problemov in se s tem ukvarjam že eno leto. Nohti izgledajo tanki in so močni. Nisem še zasledila naravnih nohtov, ki bi bili po obliki in vizualnosti primerljivi.
Če se katera odloči me lahko kontaktira na email: gjasna1@yahoo.com. Cena pa je 25€ za podaljševanje in za 22€ za obnovo.
Lepo pozdravljene
Hey
Jaz imam podalšane nohte že približno 3 leta vmes sem si jih odstranla 2x in potem na novo gor res da so blili nohti krhki in vse ampak se mi je zdelo to full predrago dokler nisem malo brskala in našla ene super ženske ki to dela za poceni denar in zelo kvalitetno.nohti mi zdržijo brez problema do 6 tednov in ko mi zrastejo in se prehod med gelom in mojim nohtom pozna približno tako kot da bi si nohte nalakiral malo na debelo in ti pač potem nohet zraste sploh nezgleda tako grdo. če želite si res to delat ker je pač lepo res malo brskajte in glejte predvsem na kvaliteto gela(kako dolgo drži,kako je lomljiv) in pa kako vam ženska naredi nohet.
LP
Marija ne dela seb reklame, jaz jo bom pa drugim, Priporočam salon Energomed na Viču, delajo zares profesionalno punce, na pa kot po tekočem traku, daa ti pol že drug dan kej stran pade.
Mislim da delajo z enimi USA geli, Profesonalnails ali neki tazga, bla tam že stririkrat, delm v skladičsu, pol veste da moje roke trpijo, sam nohti se kr drziji in drzijo. priporočam
tele variante po 20-30 eur sem že vse sporobaal , pa se ni obneslo, ker so slabi geli, tko so ni rekle punce, pa tud ne znajo jih vse naredit tko k to je prou nek kao postopek, sem se ze nasmolila, za pocen dnar, pol sem bla pa trikrta na teden pri punci, da mi je popravljala, sucer je bilo zastonj, sam kaj pa moj cajt,
Za vse tiste k resno mislte met lepe nohtke se splača it v salonu 40-50 eur pa so nohti zares narejeni tako kot morajo biti. VRHUNSKI
kolegica je šla k eni nardit za 15 eur ne moreš verjet k je pršla do avta ji je en noht že odpau….
ja pa tele variante po šparu pa po supernovi, ej punce no ne se tko mal cenit… jaz ne zaslužm lih nekli ful sam tolk pa tud da grem v salon k to nardijo tko k mora bit, pa ves pripor, pa to, ne vem kako je s čistočo v telih trgovskih centri..???
Pa se 1000 folka se mim šeta k ti nohte delajo, joj no men to lih ni no, pa sej kokr veste….sam tko mal za razmislek, sem tud sama bla enkrta tko, sam nikol več….
Salon je zakon, mir red in čistoča, pa folka k se mim šeta tud ni.
Lepo se mejte pa vseen kakšen salon še pokličite prej preden greste na promenado v Špar.
paupam , da mi ne bo kdo zameril, Pozdrav vsem Sandra A.
pozdravljene,
tudi jaz podaljšujem in urejam nohte z gelom. Kot je povedala predhodnica, mora res biti vse popolnoma razkuženo in higijensko, vendar do okužbe lahko pride tako doma kot tudi v salonu, ker sem tudi sama doživela šok, kako v določenih salonih ne skrbijo za higieno.
Cena na obisk je 15€ (korektura) oz. 20€ (komplet celotnih nohtov na novo).
Sem pa iz okolice Maribora. Več info na 030 305 217 (sms prosim)
lp
No pa se še jaz pridružim.
Sem iz Maribora in podaljšujem nohte(s konico) doma.Cena za podaljšavo nohtov je 20eur,korekcija pa je 15eur.
Če vas zanima me kontaktirajte na 030651698 ali na mail nohti3100@gmail.com.
LP
Pozdravljene!
V mesecu januarju vam nudimo VELIKO ZIMSKO AKCIJO in sicer 30% popust na vse izdelke iz naše spletne trgovine.
Več informacij na tel. št. 031730263 ali mailu info@nohti-gel.com
Romana LNC
zdravo,
tudi jaz delam gel nohtke v okolici Maribora. Cena je 20eur (v ceno je všteta tudi nail art poslikava), Ker se z nohtki ukvarjam za hoby zato pri meni ni naročanja 3 tedne naprej ampak nekaj dni.Imam narejeni izpit za Manikerko in delam z IBD materijali. Predvsem pa imam pozornost na čisti opremi in razkuževanju.Moje zdravje in zdravje stranke je na prvem mestu.Higiena je najbolj pomembna.
Lp,
Če katero zanima me naj kontaktira 051 832 368
Geleration tehnika,zelo naravno,ne poškoduje vaše nohte,drži zelo dolgo.Toplo priporočam.
Lahko me kontaktirate.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://med.over.net/forum5/file.php/69/33393/lunce.jpg[/img]