Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Po vsem tem kar sem doživela ne vem, če bom še kdaj vstopila v hotel z bazenom…!

Po vsem tem kar sem doživela ne vem, če bom še kdaj vstopila v hotel z bazenom…!

Men tud ni za plavanje v bazenih.

Samo enkrat sem šla v toplice za vikend in je bila gneča kamorkoli si se obrnil. Zdaj rajši vzamem par dni dopusta in si toplice privoščim med tednom, da imam mir in kaj od tega. In seveda gledam tudi na to, da se izognem “kuponko” gostom. Pa ne med šolskimi počitnicami.
Najdeš pa nevzgojen folk čisto povsod, tudi v savni ljubljanskega Atlantisa recimo skačejo v bazen prešvicani, direkt iz savne in podobne neokusnosti.

A žal imam nekaj besed tudi čez upokojence in tiste mlajše pare.
Čakati sem morala zelo dolgo, da sem si lahko privoščila vsaj eno vodno masažo, saj se ti enostavno niso umaknili, po več ur so sedeli na mestu kot da so prilepljeni.

saj veš, da so potem lulali tud kar v bazen, če so ure in ure prečepeli na masažah

fuuuuj

Sam nisem nikoli zahajal v toplice in na letna ali zimska bazenska kopališča.
Pred leti sem se odločil, da naredim potaplaške izpite, ker me neizmerno privlači morski podvodni svet.
Kdor je kdarkoli opravljal potapljaške izpite ve, da se sami tečaji pričnejo najprej v notranjih/zunanjih bazenih in šele nato greš izvajati potope v morje. Tečaji so potekali približno po 2x tedensko 1,5 meseca.
Tečaji, ki sem jih opravljal so se izvajali na kopališču, ki je del velikega termalnega kompleksa v Sloveniji..
Da preidem k dejstvu…
Ko bodo plavalci dejansko z masko enkrat iz dnesa bazena videli, kaj vse se dejansko nahaja v vodi in na vodi, v kateri oni plavajo in kaj plavalci dejansko počnejo v bazenih, vam garantiram da NIHČE več NE BO zahajal v toplice in bazene … (po vodi in v vodi plavajo lasje, zeleno-rumeni šmrklji, dlake.., na dnu bazena razne lasne lastike polne las, postriženi nohti, in neka “usedlina”…)..
Da ne omenjam, kaj vse lahko vidiš iz dnesa bazena, ko si na -5metrov do – 6metrov pod gladino in ko plavalci dejansko ve vedo da so spodaj potapljači oziroma tečajniki. Ljudje se čohajo po splovilih, da ne omenjam da sem videl enega tipa, ki si je prav očitno umijal rit, … Videl sem mlado dekle, ki je urinirala na sredi bazena… prav očitno je bilo iz dna bazena videti, kako se rumena tekočina širi iz njenega mednožja … Da ne omenim enga tipa, ki si je več kot očitno pod kopalnimi hlačami v bazenu drkal “generala”
Rekli boste… pa saj je klor in obstajajo bazenski filtri …. Ja to je res da si filtri in vse ampak mene ŽE SEDAJ NISO VIDELI in po teh izkušnjah me NIKOLI VEČ NE VIDIJO….

Ti pa si za hece. Povej mi, v katerem SLO bazenu je globina -5 oz. -6 m? Hvala za odgovor. Za vse ostalo je tvoja domišljija, nakladanje in seveda kreditna kartica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close