Po seksu kar naenkrat nisem bil več zanimiv
zaskrbljeni Mirko, 02.11.2021 ob 21:34
Moje mnenje, 02.11.2021 ob 21:29
Premalo podatkov vemo, da bi solili pamet.
Mogoče si nezanimiv za pogovarjanje? Kaj te zanima v življenju?
Če je spolni odnos bil slab, se lahko izboljša. Samo moraš biti bolj odprt in igriv.
Ampak brez enega ali drugega ne bo šlo. Preverjeno.
Moraš imeti nek balans, da se z žensko lahko pogovarjaš o vsem in da si lahko zverina v postelji. Velja tudi za žensko.
Pa čas. Čas si moraš vzet zanjo in ona seveda zate. Kakšno službo imaš?
po poklicu sem aktuar in steklo puhar, menim da so zgodbe mojih bivsih zelo zanimiva tema, s katero lahko pogovor zlahka tece.
Zanimiv poklic
zaskrbljeni Mirko, 02.11.2021 ob 20:25
Star sem 30 let, v življenju sem imel veliko žensk ampak tudi veliko neuspehov. Temu bi rekel sreča v nesreči. Problem je v tem, da sem spoznal že 5 žensko s katero se mi je dozdevalo, da bi si lahko ustvaril življenje, ampak kot vse druge se je po prvem seksu obrnila in me zavrnila. Začenja se mi dozdevati, da je težava v meni. Prosil bi za vsakršen nasvet, ki bi ga lahko prejel.
Hvala
Pogovor z zensko kaj jo moti pri tebi, to je resitev. Potem od tu dalje resevanje.
Nice Information thanks for sharing. May you bring this more in future. spanish dictionary
DrY, 04.11.2021 ob 18:03
Danasnja mlada dekleta imajo bore malo seksualnih zavor. Zato seveda na veliko eksperimentirajo. Ce ni tip ne vem kak wow, nimajo neke zelje, da bi se vezale. Pac, fukis jim je, da se z njim dajo dol. To pa je tudi to. Gredo dalje. Ce so kolikor toliko okay, ima na izbiro vse zivo. Dokler so mlade.
Moški to že od nekdaj počnete, to je pa ok, če pa ženska to naredi tipu, je pa k**** po tvojem mnenju?
Sicer pa večina današnjih mladih tipov je poženščenih, sploh ne veš več če je dec dec
Gugu, 02.11.2021 ob 20:47
Odrez si ga pa v smeti med bio vrž. Taki k sam jebejo druge na koncu sami najebejo.
Poglabljaš ekološko katastrofo. Meso NE SPADA med bio odpadke, jebote.
Avtor pa verjetno ne zna poslušati žensk in zaznavati njihovih potreb v postelji, vendar se tudi to da naučiti. Ali pa si podzavestno izbira uboge na telesu in duši, ker sebe s tem kaznuje.
upaaam, 04.11.2021 ob 18:35
Moški to že od nekdaj počnete, to je pa ok, če pa ženska to naredi tipu, je pa k**** po tvojem mnenju?
Sicer pa večina današnjih mladih tipov je poženščenih, sploh ne veš več če je dec dec
Zaradi mene skacite iz k.urca na k.urca. S posledicami svojega obnasanja boste morale same ziveti. Jaz sem le naivni vecini moske populacije napisal kako se obnasa vecina sodobnih mladenk. Za razliko o te naivne vecine moske populacije vecina punc ne sanja enega in edinega. Skratka, zivimo v na glavo obrnjenem svetu, kjer so zenske postale mozace, moski pa zasanjane picke. Ampak velika vecina vas je nastajanje taksnega sveta vec kot pozdravljala. Sedaj pa uzivajte v njemu.
Zivimo v hook up kulturi, kaj pa pričakuješ. Večina zensk samo gleda da dobi čim bolšega tipa (izgled, status) in da jo čim boljše obdela. Imajo po dvo mestne ali tri mestne številke partnerjev, kar pomeni da niso primerne za pair banding (zveze) znanstveno dokazano. Tu gre samo za uzitek in nič druga. Ljubezen, čustvena navezanost te zenske ne poznajo. Sicer ene znajo zelo dobro manipolirat in se delat da jim je mar, ko naletijo na tipa ki jih dobro obdela in je obdarjen ter ima izgled in status. Ali to ne funkcionira ker niso primerne za pair banding.
Če mene vprašaš je to da po prvem sex grejo dobro, ker tako veš da ni prava zate. Lahko sprobaš drugo taktiko, da jo pelješ na par zmenkom dva meseca jo bolje spoznaš kaj išče in podobno, se najprej čustveno naveze nate, ali verjami da na ta način boš vsaj 20 zensk min moral to naresti in porabit ogromno časa in denarja, ter mogoče bo 1 se navezala nate (večina zensk bo te ignorirala po 2 ali 3 zmenko in tam veš da niso primerne za zvezo), ker vsaka, ki je imela več kot 2 partnerja ni primerna za pair banding.
Zato imaš probleme, ker večina zensk je kurb. Oprosti izrazu ali vsi vemo kako kličemo zensko ki ima dosti različnih moških.
Saj ze z komentarov vidiš od zensk ,da če imaš malega, ali je nisi dobro odelal ali si prehitro prišel da bi vsaka se obrnila in šla (kar ti ogromno pove koliko izkušen ze imajo ter da ljubezen nima tu nikakšne veze), nobena ne razmišla dolgoročno da pri sex s časom pridobiš izkušnje in tudi izliv bolje kontroliraš. Vsaka normalna, ki je primerna za zvezo in se čustveno naveze bi rekla če jo kaj moti pri sex ali drugače kaj delaš narobe. Ampak vejo da imajo izbiro do 30-35 leta in jim je lazje zamenjat partnerja, kot pa bi delale na zvezi. Meni osebno je vseeno kaj dela kdo. Ali realno gledano je po 35 letu za zenske obdobje ko zgubijo vrednost na daiting trgu kar pomeni ne privlačijo več top 10-20 % tipov ki so jih med 16-30 letom in potem se začne panika, depresija, krivda na druge, nihče ni primeren, nobena ne spusti standarov. Sicer še vedno dobijo moškega (manjše kakovosti) za sex ali niso primerne za zvezo. Ker so imele več kot 2 partnerja.
Forum je zaprt za komentiranje.