Po seksu kar naenkrat nisem bil več zanimiv
Star sem 30 let, v življenju sem imel veliko žensk ampak tudi veliko neuspehov. Temu bi rekel sreča v nesreči. Problem je v tem, da sem spoznal že 5 žensko s katero se mi je dozdevalo, da bi si lahko ustvaril življenje, ampak kot vse druge se je po prvem seksu obrnila in me zavrnila. Začenja se mi dozdevati, da je težava v meni. Prosil bi za vsakršen nasvet, ki bi ga lahko prejel.
Hvala
Premalo podatkov vemo, da bi solili pamet.
Mogoče si nezanimiv za pogovarjanje? Kaj te zanima v življenju?
Če je spolni odnos bil slab, se lahko izboljša. Samo moraš biti bolj odprt in igriv.
Ampak brez enega ali drugega ne bo šlo. Preverjeno.
Moraš imeti nek balans, da se z žensko lahko pogovarjaš o vsem in da si lahko zverina v postelji. Velja tudi za žensko.
Pa čas. Čas si moraš vzet zanjo in ona seveda zate. Kakšno službo imaš?
Moje mnenje, 02.11.2021 ob 21:29
Premalo podatkov vemo, da bi solili pamet.
Mogoče si nezanimiv za pogovarjanje? Kaj te zanima v življenju?
Če je spolni odnos bil slab, se lahko izboljša. Samo moraš biti bolj odprt in igriv.
Ampak brez enega ali drugega ne bo šlo. Preverjeno.
Moraš imeti nek balans, da se z žensko lahko pogovarjaš o vsem in da si lahko zverina v postelji. Velja tudi za žensko.
Pa čas. Čas si moraš vzet zanjo in ona seveda zate. Kakšno službo imaš?
po poklicu sem aktuar in steklo puhar, menim da so zgodbe mojih bivsih zelo zanimiva tema, s katero lahko pogovor zlahka tece.
zaskrbljeni Mirko, 02.11.2021 ob 20:25
Star sem 30 let, v življenju sem imel veliko žensk ampak tudi veliko neuspehov. Temu bi rekel sreča v nesreči. Problem je v tem, da sem spoznal že 5 žensko s katero se mi je dozdevalo, da bi si lahko ustvaril življenje, ampak kot vse druge se je po prvem seksu obrnila in me zavrnila. Začenja se mi dozdevati, da je težava v meni. Prosil bi za vsakršen nasvet, ki bi ga lahko prejel.
Hvala
Higiena?
Tudi, če si 5cm se verjetno pri 30ih letih že znaš potruditi, če bi imel kakšen izpuščaj ali genitalne bradavice pa bi takoj rekle ne. Malo se z milom zdrgni na težko dostopnih mestih, kjer se veliko moških “pozabi”.
Jp, če je to po prvem seksu je sigurno nekaj narobe ali z higieno ali pa z samim sexom (prehiter, pregrob, premalo obdarjen, brez občutka…). Lahko pa da imaš čudne teme po seksu. Mene je en totalno odvrnil, ko je po prvem sexu začel pogovor o otrocih, koliko in kdaj si jih želi ? čao pero, ne o tem po prvem sexu?
Zelo malo si napisal o težavah.
Zato mislim da ti lahko pomaga samo strokovnjak.
In kaj si počel pri sexu z žensko da te je potem zavrnila že takoj.
Si se pogovoril v čem je problem morda so težave. Higjena prehiter izliv premali penis
Si se premalo posvetil v igro. Moraš pa vedeti masikatera stvar se da rešiti v tem.
mirko, zgleda da ti sexaš z radirko, če te je tolko žensk porediralo po prvem sexu. Nemogoče je, da ne veš po toliko ženskah, kaj bi bilo narobe s tabo, lahko je več stvari, ženske znajo bit tud čudne včasih…, sm da so vse čudne pa tud ne drži vode, je pa zanimivo, da so te ženske, ki jih očitno hitro spoznaš, tudi hitro odpisale, čeprav si nisi želel to očitno. Kako prišlo, tako odšlo očitno. Ne se sekirat, med naslednjimi stotimi bo ena prava. Ajd recimo zaigrej kakšni bejbi ta komad, ki zmeram pali, mogoče bo ostala s tabo in ti rodila dva sončka..
Forum je zaprt za komentiranje.