po porodu
Ne, nisem pisala, ker se ga ne spominjam…če me boš bolj podrobno bral boš sčasoma opazil, da se mi vsi koleščki ne vrtijo v pravo smer, očividci pa trdijo, da mi jih je tudi nekaj ven padlo :))[/quote]
Že opazil, že opazil. 🙂 Si prepričana, da ni od skoka, ki se ga ne spominjaš več? :))
nisem opazil nobenega nekega tarnanja v tej temi. Zanimivo, kaj vse eni vidite. :))
Ne, nisem pisala, ker se ga ne spominjam…če me boš bolj podrobno bral boš sčasoma opazil, da se mi vsi koleščki ne vrtijo v pravo smer, očividci pa trdijo, da mi jih je tudi nekaj ven padlo :))[/quote]
Že opazil, že opazil. 🙂 Si prepričana, da ni od skoka, ki se ga ne spominjaš več? :))[/quote]
Ko že tako vneto poizveduješ – ne, ni le od tistega, imam zdravniško spričevalo/dokzailo o duševni zaostalosti 🙂 vzroka niso iskali, ker nima smisla :))
Normalno, da tiste, ki še nismo rodile, nimamo pojma o določenih stvareh. Drugače ne more bit. Mogoče ga bomo nekoč imele. Moški pa osebne izkušnje z nosečnostjo in porodom ne bo imel nikoli, tudi če jih sto zaplodi in vzgoji. No, ja, nekateri še pri vzgoji otroka bolj malo sodelujejo.[/quote]
Pa kaj te tišči?? Boš ti zaplodila otroka,jih boš vzgojila v poštene ljudi? Jaz sem svoje poslanstvo okoli otrok opravil. Ga boš ti tudi?[/quote]
Ja dedi. Ti si svoje poslanstvo opravil, zdaj boš pa visel na forumu do konca svojih dni, kjer se boš hvalil o svojih preteklih dosežkih, ostale ljudi pa zaničeval, ker so najmanj 40 let mlajši, ker imajo še celo življenje pred sabo, ker si znajo poiskat zabavo še v čem drugem, kot samo v razmnoževanju in skrbništvu otrok. Res si faca Paco, saj si nam dokazal, da si ploden in zaradi tega vsemogočen stari prdec, ki mu ni para. Ma si ti za en drek pameten, če sem odkrit s tabo, mi deluješ še najmanj razgledan od vseh forumašev tu gor. Tvoji prispevki so primitivni na kubik, kdaj si ti nazadnje napisal komentar daljši od treh stavkov, pa da je dejansko bil uporaben ? V edini temi kjer si se malo bolj razpisal je bila tista o zamenjavi moderatorja. Heh…
Točno za tem stojim, kar sem napisal. In tebi nisem napisal NIČ!![/quote]
Dokler pišeš javno, v javno temo in ne recimo na ZS, na mejl, na sms, … določeni forumašici, lahko pričakuješ, da se bo ob zapisano lahko obregnil vsak, ki to lahko prebere.
Itak pa je ta nova interpretacija še slabša. Tega, da neka ženska ne bo imela pojma dokler ne rodi niti ne posplošuješ na vse ženske, ki še niso rodile, ampak usmerjaš opazko ekskluzivno samo na eno osebo. Le kaj naj si mislimo o njej? Da živi eni hudi temi, da jo bo šele rojstvo otroka tako zelo razsvetlilo, da bo imela pojma o čem?
hehe a ne da? Ma ne vem, kaj je pacotu danes, nekako ni najbolj pomirjen, čeprav je svojo nalogo opravil..
Sicer pa nisem pisala o tem, koliko imam jaz pojma…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ena na randome naguglana mama:
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/dobiva-denar-za-sest-otrok-pa-vsega-zapije
Dokler pišeš javno, v javno temo in ne recimo na ZS, na mejl, na sms, … določeni forumašici, lahko pričakuješ, da se bo ob zapisano lahko obregnil vsak, ki to lahko prebere.
Itak pa je ta nova interpretacija še slabša. Tega, da neka ženska ne bo imela pojma dokler ne rodi niti ne posplošuješ na vse ženske, ki še niso rodile, ampak usmerjaš opazko ekskluzivno samo na eno osebo. Le kaj naj si mislimo o njej? Da živi eni hudi temi, da jo bo šele rojstvo otroka tako zelo razsvetlilo, da bo imela pojma o čem?[/quote]
To boš spoznala kasneje!
Naredi ji otroka, da se bo v polnosti uresničila kot ženska le skozi moškega! :))) 😀 malo heca :)))[/quote]
Tisti dve minuti si lahko odtrgam od vseh obveznostih, ki jih imam. ☺☺☺☺
Forum je zaprt za komentiranje.