po porodniški na zavod?’
Ne, z žensko bo zanosila, a ne?
Če ne bo z njim, bo pa z drugim, ampak spet z MOŠKIM.[/quote]
Jao jao jao, kaj je to danes, sneži zunaj pa je ves glup folk prišo pametovat na net. Valda da bo z moškim, ampak a ne vidiš, če ona reče, da v njeni maternici ne bo sperme od tipa A, tip A nima več besede, če pa ona reče da v njeni maternici bo otrok, pa se tip A, lahko samo odloči ali bo njegov ali ne (ob predpostavki da je njemu ponujeno) Torej kdo ima več moči nad njeno maternico in torej dokončno spočetvijo otroka.
V maternici A je lahko otrok samo če lastnica maternice A reče JA, nadaljnje vprašanje je samo ali bo spermij od A, B, C, D, ali ŽNJ……… torej kdo mora bit kaznovan ker je v maternici A otrok? LASTNICA MATERNICE A, ne pa spermij A, B, C, …………………………………………… ker če se ženska odloči da bo mela otroka in PIKA, bo mela otroka, pa se tip A lahko postavi na glavo..
Matkič, dajva obdržat nivo…jaz govorim o drugih rečeh s povsem drugo konotacijo…ampak če sva že pri tem…tudi proti smrtni kazni sem, ja![/quote]
Vse je vse (oz vsak je vsak) Ampak žal ne morem se strinjat, da si ljudje zaslužijo z ničemer življenje, jaz zagovarjam, da naj vsak dela da si zasluži živet, če nisi zmožen, ali sposoben, je to pač survival of the fittest.
Zakaj bi delili proizvodne dobrine tistim ki nič ne proizvajajo razen lastnega dreka?
Kako bi mladi poskrbeli za tvoje penzije, če nimaš otrok? Drugi jih imajo, ja (zate)…
Ne vem, zakaj moderator Robi tukaj ne briše odgovorov, ki so nerelevantni, predvsem nestrpnih samcev in samic brez otrok, ki niso ne za partnerja, še manj pa za otroke in zato stresajo nejevoljo na forum.
Mamici pa čestitke za otroka, da se je opogumila in se odločila za otroka v teh negotovih časih.[/quote]
Verjameš ali ne, ampak samski tudi plačujemo v pokojninsko blagajno. Verjameš ali ne, bomo verjetno dosti več vplačali kot ven dobili. Kam pa gre ta denar, da ti smatraš, da moraš imeti otroke,d a ti to plačujejo?
Pa ne boš verjeli, samski plačujemo tudi za porodniške, otroške dodatke, šolnine, vse te zadeve, čeprav nimamo otrok.[/quote]
Za slabo gospodarstvo v Sloveniji so krive mamice, ker imajo otroke?
Družina je najpomembnejša celica družbe, zato je še kako prav, da je zaščitena.
Ne starševskih plečih ne leži breme, da mora ustvarja delovna mesta, ne, za to je pristojna država s političnimi in gospodarskimi instrumenti.
ao jao jao, kaj je to danes, sneži zunaj pa je ves glup folk prišo pametovat na net. Valda da bo z moškim, ampak a ne vidiš, če ona reče, da v njeni maternici ne bo sperme od tipa A, tip A nima več besede, če pa ona reče da v njeni maternici bo otrok, pa se tip A, lahko samo odloči ali bo njegov ali ne (ob predpostavki da je njemu ponujeno) Torej kdo ima več moči nad njeno maternico in torej dokončno spočetvijo otroka.
V maternici A je lahko otrok samo če lastnica maternice A reče JA, nadaljnje vprašanje je samo ali bo spermij od A, B, C, D, ali ŽNJ……… torej kdo mora bit kaznovan ker je v maternici A otrok? LASTNICA MATERNICE A, ne pa spermij A, B, C, …………………………………………… ker če se ženska odloči da bo mela otroka in PIKA, bo mela otroka, pa se tip A lahko postavi na glavo..
Valda, da bo on imel z žensko otroka. Ampak, a ne vidiš, če on reče, da ne bo dal sperme v maternico ženske A, ženska A nima več besede. Če pa on reče, da bo imel otroka in če ženska A reče,da ne v njeni maternici, bo izbral žensko B, C, Č…
Otroka lahko nastane samo, če bo dal moški spermo ženski A, B, C, Č… če ne bo dal sperme, otroka ne bo.
Ženska A, B, C, Č… se lahko postavi na glavo, če moški ne bo dal sperme, ne bo otroka. Brez sperme, otroka ni.
Če lastnik sperme reče ne, ne bo otroka, če lastnik sperme otrok bo, bo iskal žensko. Če bo rekla A ne, bo šel k B, C…
Ampak govora je o NJENI maternici, osnova je maternica, spermij je gibljiv…. moški menja trilijone spermijev, maternica je ena.
Ne dojameš, ali pa se delaš budalo, v maternici A je lahko otrok kateregakoli tipa, zato je ona odgovorna KATERI (če) bo, on se lahko samo odloči ali bo ali ne,
Če se on odloči da hoče otroka, bo moral ZAMENJAT maternico, torej okolje kjer raste otrok, to pa je bistvena razlika, zato tega ne gre enačit, okolje kjer se otrok razvija je primarno, spermij pa sekundaren
Vglavnem, jaz več nimam časa, se ukvarjat z razlago neumnim, grem na pir pa šah
Ne vem, zakaj se “krivda” povezuje z imetjem otroka? Torej v kriznih časih je potrebno rodnost zmanjšati na 0, da paše v neko matematično ekonomsko statistično računico. Družba, ki gleda negativno na družino, kjer preračunava, koliko jo stane otrok, je za moje pojme izrojena. Drugo bi bilo, če ne bi imeli kaj za jesti ali strehe nad glavo, pa bi bilo recimo 10 otrok v družini, kakor je pogost slučaj v 3. svetu.
Jaz sem pa proti UTD. Pa ne zaradi nepodpiranja lenobe, brezdelja ali ostalih zadev.
V primeru uveljavitve UTD bi namreč postalo vse plačljivo.
Adio sociala, adio javno šolstvo, zdravstvo … adijo medgeneracijska solidarnost.
UTD je isti nateg kot Globalno segrevanje. :-))
Lepo se sliši…. ko ga sprejmeš pa vse postane držje. 🙁
Menim da si vsak zasluži preživet. Tudi jaz sem bil včasih hardcore son of a bitch, ki je znal klošarju na cesti zabrusit naj gre delat.
But not anymore.
;-)[/quote]
Ja ampak na podlagi česa si zasluži preživet? Ker se je rodil, s čem TOČNO si je zaslužil preživetje? Žal mi je ampak nikoli ne bom zmogel videt, zakaj bi si vsak (torej morilci, serijski posiljevalci, pedofili ipd.) ZASLUŽILI preživet, jaz tega ne morem videt.[/quote]
Da se je rodil so krivi njegovi starši in nihče drug.
Jaz sem pa proti UTD. Pa ne zaradi nepodpiranja lenobe, brezdelja ali ostalih zadev.
V primeru uveljavitve UTD bi namreč postalo vse plačljivo.
Adio sociala, adio javno šolstvo, zdravstvo … adijo medgeneracijska solidarnost.
UTD je isti nateg kot Globalno segrevanje. :-))
Lepo se sliši…. ko ga sprejmeš pa vse postane držje. :-([/quote]
Nateg je misel, da trg uravnava cene, ponudba in povpraševanje, kao…
Na drugi strani imaš ti fiksno plačo, v trgovini si pa lahko trgovec izmisli ceno (s čimer razvrednoti tvoje delo).
Ah, ta naša ekonomija…. 🙁
Ne, z žensko bo zanosila, a ne?
Če ne bo z njim, bo pa z drugim, ampak spet z MOŠKIM.[/quote]
Jao jao jao, kaj je to danes, sneži zunaj pa je ves glup folk prišo pametovat na net. Valda da bo z moškim, ampak a ne vidiš, če ona reče, da v njeni maternici ne bo sperme od tipa A, tip A nima več besede, če pa ona reče da v njeni maternici bo otrok, pa se tip A, lahko samo odloči ali bo njegov ali ne (ob predpostavki da je njemu ponujeno) Torej kdo ima več moči nad njeno maternico in torej dokončno spočetvijo otroka.
V maternici A je lahko otrok samo če lastnica maternice A reče JA, nadaljnje vprašanje je samo ali bo spermij od A, B, C, D, ali ŽNJ……… torej kdo mora bit kaznovan ker je v maternici A otrok? LASTNICA MATERNICE A, ne pa spermij A, B, C, …………………………………………… ker če se ženska odloči da bo mela otroka in PIKA, bo mela otroka, pa se tip A lahko postavi na glavo..[/quote]
Hej, Matkic, priznam, nekje pri črki B ali C sem se izgubila… :)))
V maternici A je lahko otrok samo če lastnica maternice A reče JA, nadaljnje vprašanje je samo ali bo spermij od A, B, C, D, ali ŽNJ……… torej kdo mora bit kaznovan ker je v maternici A otrok? LASTNICA MATERNICE A, ne pa spermij A, B, C, …………………………………………… ker če se ženska odloči da bo mela otroka in PIKA, bo mela otroka, pa se tip A lahko postavi na glavo..[/quote]
Hej, Matkic, priznam, nekje pri črki B ali C sem se izgubila… :)))[/quote]
Jaz priznam, da se pri njem izgubim že veliko prej in sploh ne vem kako se nekaterim ljubi prebirati vse to.
Ni mi jasno kako lahko tako zakomplicira ama vsako stvar :))
Hej, Matkic, priznam, nekje pri črki B ali C sem se izgubila… :)))[/quote]
Jaz priznam, da se pri njem izgubim že veliko prej in sploh ne vem kako se nekaterim ljubi prebirati vse to.
Ni mi jasno kako lahko tako zakomplicira ama vsako stvar :))[/quote]
A ti res misliš, da kdo prebere vse, kar napiše? :O
Ni lahko obdržati kaj šele dobiti nove službe danes , ko se zapirajo lokali in slaščičarne ob kinodvoranah, na smučiščih in podobnih krajih, ko pa je toliko ljudi na dietah… pa saj že karta toliko stane in paziti je treba, da denar ostaja v štumfi, če smo že prišli do njega.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ni lahko obdržati kaj šele dobiti nove službe danes , ko se zapirajo lokali in slaščičarne ob kinodvoranah, na smučiščih in podobnih krajih, ko pa je toliko ljudi na dietah… pa saj že karta toliko stane in paziti je treba, da denar ostaja v štumfi, če smo že prišli do njega.[/quote]
hahahaha…. saj ni res pa je.
Še po nekaj tednih nisi pogoltnila Margotkinga familijarnega izleta v kino.
No Margot, vidiš, sedaj si pa ti kriva, da je ekonomija totalno zavožena. :-))))
Ni lahko obdržati kaj šele dobiti nove službe danes , ko se zapirajo lokali in slaščičarne ob kinodvoranah, na smučiščih in podobnih krajih, ko pa je toliko ljudi na dietah… pa saj že karta toliko stane in paziti je treba, da denar ostaja v štumfi, če smo že prišli do njega.[/quote]
Ej, Katenjka. Dej se mal skuliri. Nekam napeta si, pa to.. :))
Ni lahko obdržati kaj šele dobiti nove službe danes , ko se zapirajo lokali in slaščičarne ob kinodvoranah, na smučiščih in podobnih krajih, ko pa je toliko ljudi na dietah… pa saj že karta toliko stane in paziti je treba, da denar ostaja v štumfi, če smo že prišli do njega.[/quote]
No Margot, vidiš, sedaj si pa ti kriva, da je ekonomija totalno zavožena. :-))))[/quote]
Če ta ni ubrisana … 😉
No Margot, vidiš, sedaj si pa ti kriva, da je ekonomija totalno zavožena. :-))))[/quote]
Če ta ni ubrisana … ;)[/quote]
Pravkar dodal novo alinejo v spisek idealne ženske:
Če je že zamerljiva, naj bo vsaj pozabljiva. :-))
Če ta ni ubrisana … ;)[/quote]
Pravkar dodal novo alinejo v spisek idealne ženske:
Če je že zamerljiva, naj bo vsaj pozabljiva. :-))[/quote]
Aja, da ne bo slučajno nesporazuma.
Ne zaradi tebe Margot, ampak zaradi iluzionistke, ki je privlekla “zajca iz klobuka” po nekaj tednih.
Mislim živet s tako… pekel na zemlji. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.