Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plešasti moški

plešasti moški

To sploh ni problem, samo lasje morajo biti lepo urejeni, ne pa dolgi in da si jih gladiš preko pleše, kot delajo nekateri, ki hočejo skriti plešo.

gori pleša spodaj….

Vam dam kar prav, ampak da bi pa dermatolog al pa tablete kej pomagale je pa mal iz trte zvito, tega se po moje ne da preprečit, ker sem že nekaj uporabljal.
Ampak jaz nebi bil čist gladko na nulo pobrit ker mi je to zelo grdo, mal čudno bi mi zgledalo to jaz kot oče 2 otrok izgledam kot en skinhead s kravato. Na kolk dolžine se pa naj dam pobrit?

Jerry, to je še bolj hudo, pobrit na dva milimetra, dva otročka, pa kravata. Ma noro. Moj partner je pobrit, pa se tudi z vozičkom sprehaja; noro dobr.

Moški pobrit u nulo, s kravato in dvema otrokoma zgleda hudo dobr.
Po moje pa, če že sprašuješ, pošlji eno tvojo slikco, da se bomo lahko spet skregal, kaj ti bolj paše, al pa še boljš, najdi eno frizerko (sam ne t prvo, pa tm, k je nejmn za čakat), pa se prepusti njenim rokcam.

moj ima `redko lepe lase`, kot pravi sam, pobrit na 2mm in mi je vsakic, ko ga pogledat, bolj sexi! si ga ne predstavljam z lasmi!! Sploh pa so mi vsec `obritoglavci`!

… in ce si se zeni vsec, je to perfect 10!

mojca

ja enako jst sploh ne prenesem na moskemu lase ,so kill me,pac ne morm si pomagat pobrit al pa plesat supr resno,nevem al je to ze fetish skor:)

Ko pa tole berem, pa dobim občutek, da ni več moških z lasmi !

Meni so pa všeč moški z gostimi lasmi in kratko, urejeno frizurco !

Yul Briner ( ne vem, če sem prav napisala), plešasti igralec – najbolj sexi moški za mene!…

Jst ti tud svetujem,da se obri po glavi. Moj brat je namrec tudi obrit po glavi in je prav cool………..mnogim deklicam je všeč.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ja saj sem tudi jaz obrit samo ne po tamalem .Tam imam samo fazono.

Tako kot so zgoraj napisale – pobrit in primerno urejen je super! Me pa zelo moti, če ima tak tip brado in brke! To je pa obupno!

Moj partner ima plešo. Me ne moti, če ima lase postrižene na kratko. Če pa ne najdeva časa, da ga pobrijem dlje časa, mi ni estetska prevelika razlika med poraščenim in neporaščenim delom.

Moski se s pleso obremenjujete tako kot se zenske s svojimi joski:-)))). To je nekaj kar nam je najveckrat dano in ne moremo kaj dosti, da bi spremenili. Plesasti moski me ne odbijajo in to vsekakor ni kriterij na poglagi katerega bi moskega izbirala.

Mene pri mladih žrebcih tudi ne moti pleša, pri starcih pa me!

Jas se pa tko rad brijem na 0mm, wuhuuuu, ta frizura mi je daleč všeč. Je pa tudi res, da mnoge vihajo nosove nad njo ampak me ne moti 🙂

Vsi moški, ki jih poznam MORAJO biti obroti na 0 MM. Šele moški , ki ima obrite lase in glavo namazano z olje postane pravi sexy moški. Vsi, ki imajo daljše lase so pa navadne babe. Če ne verjamete si oglejte nekaj mojih videov. Sam imam 3 otroke, fante in jih seveda tudi njih brijem po glavi na 0 mm.
VIDEI:
https://www.youtube.com/channel/UCAB62kBgW8DYYsf8gfSy32Q

A si ti tista kanadska Hrvatica ki na Topixu piše pod uporabniškim imenom Pocahontas? :-))))))))))

Men so mmm:)

Meni so moški pobriti na par mm al pa na nulo ful sexy.

Mora imeti res lep obraz, da me ne moti, če je brez las.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close