plešasti moški
Kaj si mislite o plešastih moških? Vam je to sexy al vas odbija? Kaj pa če je moški plešast pa da je čist na kratko pobrit a vam je to sexy? Sprašujem ker si želim več odkritih ženskih mnenj. Star sem 30 let in se mi lasje počasi a vztrajno redčijo. Žena pravi da je to niti najmanj ne moti, mene pa to zelo zelo mori, vendar si žal ne morem čisto nič pomagat.
Jah tako pač je, nekim je dala mati narava lase, drugim pač ne. Tudi moj dragi počasi zgublja lase, ampak se zato nič ne sekiram. Lepo se pobrije, pa je zame še vedno sexi. “Pleše” sploh ne opazim.
Jerry, ne se prveč sekirat, če tvoje žene ne moti, zakaj bi tebe.? Mašinco v roke, pa se pleše sploh ne bo vidlo.
Samozavesten moški je najbolj privlačen. Pa ni toliko pomembno, kakšna konkretno je njegova zunanjost – glavno da je urejen. Zato so sexi tudi plešasti moški, ki so s plešo znali opraviti, seveda. Bodisi da se lepo na kratko strižejo, kjer pač imajo lase, bodisi da se pobrijejo po celi glavi, kar jim pač ustreza.
Tudi meni pa je ogabno, če si tip pušča kak dolg pramen las in si ga lepi čez plešo. Enako grdo mi je tudi, ko si redkolasi moški pusti dolge lase in si jih spenja v čop in si domišlja, da se pleša ne bo opazila.
Tud sama mislim tako… da to bolj moti moške, ki se jim redčijo lasje kot pa njihove punce/žene!!
Poznam bolj malo takih, ki se zaradi tega ne bi sekirali… čeprav meni se zdi to čist ok.
Tud sama mam ob sebi enega, ki se obremenuje, ker ima bolj švoh laske… pa ti povem – meni je tak fajni, res luškan 🙂 …je pa nekej časa nazaj jemal neke vitaminske tabletke za lase, če se prav spomnil so bile kapsule NUTRIVAL, kupila sva jih v lekarni… ampak samo zato, da bi imel bolj močne lase, in res jih ima!!
Lep pozdravček… pa resnično, ne se sekirat zaradi tega… sej vsak najde kaj s čimer ni zadovoljen… js pravim, zato je lepo, če imamo takega partnerja, ki ima pol tisto stvarco, ki tebi ni nabolj fajn rad za oba!!
LP, Anita
Moj fant je tudi že opravil s to “težavo”. Lasje so se mu redčili, pa jim je še malo pomagal! Kupil je mašinco in se pobril na nulo. Meni je to všeč. Razumem te, da te to mori, saj veš, nas, nekatere ženske pa tudi vse mori; če imamo veliko zadnjico, premajhne prsi, celulitna stegna, prekratke noge, razcepljene lase, podočnjake….pa nas imajo naši partnerji radi kljub temu!
Plešci…a je sploh še kaj bolj seksi od “brezlasega” postavnega moškega:), mene nekateri zelo privlačijo, pa tudi moški s katerim si deliva zakonsko posteljo že lep čas je – brez las (tudi že lep čas), se mi zdi, da je že dojel, da je to ženskam kar všeč tako, da mi ga ni potrebno prepričevati.
Ni mi pa všeč, da bi bil čisto pobrit ima recimo vsaj 1 cm dolge lase. Sem pa že slišala komentarje tujcev, da je prav neverjetno kako švoh lase imajo slovenski moški, kdo bi vedel v čem je finta, ena od variant je tudi, da imajo taki moški višjo raven testosterona.
Menim da so plešsati moski cist ok. ce so nacoolirani in ok. Je pa nekaj res, da pri britju v nulo mora biti tudi glava lepo oblikovana. Pomemben je zraven tudi stil oblacenja saj s tem povdaris celotno podobo. Kot dober stil si predstavljam temne barve oblacil ne prevec sirkoke. Nek karakterni imidž mora biti pri plesastemu moskemu, drugace plesa ne pirde do izraza in je videti kot plesa v slabsalnem pomenu, ce vzamemo splosno medijsko mnenje povprecnih ljudi.
Forum je zaprt za komentiranje.