Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pivo in cvetje ali je res treba plačat vstopnino

Pivo in cvetje ali je res treba plačat vstopnino

Všeč mi je se sprehodit po Pivo in cvetju v Laškem.
S straši smo šli skoraj vsako leto malo pogledat.
Zdej pa gledam da je vstopnina 15€ na osebo????
Midva z možem in tremi otroci bi šla pogledat jutri povorko ob 19:30 in še en sprehod skozi mesto.
Ali je to brezplačno ali ne?
Kdo ve?

Če ste občani Laškega, potem ni vstopnine. Za ostale je.

Ampak meni se zdi 30€ drago + vlak iz Celja za celo družino. Pa sem raje doma oz. grem kam drugam.
Kaj pa vi boste šli?

Prav zanima me, kakšen upad obiska bo na Pivu in cvetju. Škoda…

Na kateri točki v Laškem se plača vstopnice oz. kje se jih pokaže?

Res ne razumem, zakaj bi nekateri imeli vse zastonj. Sem ravno gledala karte za en festival pri sosedih in je tedenska karta 325 €, tridnevna pa 185 €, pa še to se mi ne zdi pretirano za program, ki ga ponujajo.
15 €/drobiž.

Zato ker je bil do sedaj zastonj…

Mogoče je razlog v tem, da onemogočijo prihod vsakovrstni golazni, ki se je fejst razpasla po Sloveniji v zadnjem času, torej da so obiskovalci vsaj na nekem minimalnem nivoju? Ne vem, razmišljam. Če kdo ve, kakšne so vstopnice, morda gre pa za nadzor?

bila včeraj na Pivo in cvetje. Sem se pripeljala s Primorske , da sem bila na koncertu Level42. Super koncert, z može sva si privoščila lepinjo s čevapi dve pivi. Po moje je tudi prav , da je vstopnina, ker na koncu koncev si lahko ostal na drugi strani reke, zastonj. Bi pa res lahko razmislili organizatorji in bi z vstopnico lahko dobil konzumacijo za npr. eno pivo ali brezalkoholno pijačo… v razmislek.

Po moje pa ni prav, da je vstopnina, saj je Laško na ta način reklamira Laško pivo, ki ga sicer folk pije vse manj in tudi že v sami ceni piva je nekaj 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} profita (prodajna vs. proizvodna cena) tako, da že tu dobijo svoj dobiček in ni potrebe po vstopnini.

Meni ne pride na kraj pameti, da bi za 2 zgolj za vstopnino dal 30 € – za ta denar lahko kupim 40 pirov…

Bo hitro drugo leto videno, da so storili napako in sem skoraj prepričan, da bo vstopnina (če že) neprimerno nižja – upam le, da bo tudi oseba, ki je uveljavila to idejo sankcionirana.

LP

A ljudje, ki smo vsako leto prinašali cash v taj kraj smo pa “golazen”. 15 ojrou za vhod, sramota zjebali so vas tisti kapitalisti veste od kot in sedaj se “drkate” na nas. Vi kar imejte prireditev ampak brez mene po 10 letih. Se pravi plačati vstopnino in še 4-5 ojrčkou za krigl, Za poslušanje muske , ki jo slišim drugače na normalnih žurih pa mi res ni potrba plačat 2 xxxxxxxx. Tisti tip iz organizacije , ki nabija o tem in govori o dodani vrednosti in velikih stroških je pa itak za na smetišče. Pa naj bo prireditev malo manj razkošna in primerna tako obiskovalvcem kot tudi organizatorjam. Kje piše da se morajo tako “preseravat” in to bo za SLO kulturo dogodek uops and hops. Pa pa še dvojne državljane so “izumili”. Tiste iz Laškega in bojim se reči še in tiste , ki jih je pogruntal nekdo iz bližnje zgodovine. Kasirajte mene ne bo več .

Cist prav, da je vstopnina. Res so se znebil golazni, ki je delala sranje. Zdej pridejo bolj kot ne samo tisti, ki imajo visje interese od zapijanja do kome. Danes je bila s te strani popolnoma normalna noc na urgenci, kar za prejsnja leta ne morem nikakor rect. Bolj varno in prijazno do obiskovalcev, do prebivalcev Laskega in koncno tudi do udelezencev v prometu.

Pa še kako prav je, da je vstopnina!!!! Govorite nekaj, o čemer ne veste dovolj. Pivovarna Laško Union to prireditev v celoti financira, kar jo stane vsakokrat preko milijona evrov. Na tem festivalu pa proda piva, ki ga zvari v manj, kot enem dnevu. Za Pivovarno to ni nikakršno pospeševanje prodaje in ni nikakršnega dobička, pač pa visoki stroški, ki jih nosi njihov marketing. Vsi mi bi imeli krasen festival, veliko bendov z dobro glasbo, nihče pa ga ne bi plačal – razen Pivovarne. Tako ne gre več in tega se bo treba navaditi. Raje plačam 20 evrov, da dober festival še naprej imamo, kot nič evrov, da ga izgubimo.

Če ni vstopnine se mi nekako zdi pričakovano, da sem “prisiljen” piti Laško pivo, če pa moram plačati vstopnino, potem pa se mi zdi logično, da mi bo omogočeno preko več ponudbe, da se lahko sam odločim, katero pivo bom pil in to sigurno ne bo Laško. Prireditev je predvsem marketing za Laško in logično, da mora pivovarna za to tudi nekaj plačati, kot plačujejo za reklame, ki se že nekaj časa sučejo po TV.
LP

Tudi meni se zdi dobra poteza.

Me pa zanima, ce je to za en dan ali za cel festival?

Lahko kdo iz prve roke pove kakšen je bil obisk festivala?

Obisk je veliko manjsi kot slisim. Meni to samo potrjuje moje prepricanje, da je bil dosedanji obisk samo odraz slo pijanske druzbe, ki ji dol visi kdo ali kaj spila, ker njim itak spila v glavah ko se ga nacedijo in potem je vse super.

Zdej je to samo za mlade. Starejši, ki bi prišli kar tako mal pogledat za dve urci pa odpademo.

še kakšen drug razlog, ti ni padel na pamet… npr. da so prej lahko prišle tudi družine, kaj spile in pojedle, pogledale ognjemet, poslušale muziko… zdaj je to eno družino 4 člansko samo vstopnina 60 e… tooo much, kje še potem,da bi še pa kaj spili in pojedli.

V nekem letu je bilo kar 135.000 obiskovalcev. Pa tudi, če jih je 100k je to še vedno velik plus za organizatorje, če je vstopnica 15€ in strošek prireditve 1mio.

Neka racionalna cena bi bila 5€ oz. 10€ ter konzumacija za en pir.

Ne morem verjet, kako so vas že navadili, da moraš v lastni domovini vse plačat. Pa še privoščite si.
Saj v bistvu sami sebi jamo kopljete. Plačaj in bo na višjem nivoju?? :-))))
In pir na taki prireditvi bi moral bit cenejši kot v trgovini!!

Ja kaj se pa pričakuje na taki prireditvi? Da bo slavnostni govorec, kakšen politikant bral uradne liste?
Da se bo odkril nov spomenik??

Pa plačaš benz, vinjeto, vstopnino, parkirnino, uporabo weceja……. in si ob 40, 50 € samo da prideš tisto zakotno luknjo Laško???

Ga ni denarja, da me/nas vidijo! Za tak denar si naredim 2 piknika ob vaškem potoku z dobro družbo. Pa še vaših telebanskih ksihtov mi ni treba gledat!

jap… a parkirnina je vsteta v teh 15? pomoje ne, torej smo ze na 20€…

pomoje tud zgresena politika Laskega…

ja so se znebili mladih zurerjev… k so zapravili 50€ na vecer, dobili so pa prestizne goste, k so spili 2 pira in 1x cevape…

dobra racunica.

Na ptuju z pusta vsako leto plačujemo vstopnice, enkrat niso k njim dodali porcije ptujskega piscanca…. sicer pa sem letos zadnič bila tam, ker so predali organizacijo Mb in je bila zanič… kot vse kaj še je v Mb….

Vsak kurrac si dons lahko spomne v ‘svoji’ občini – dele bomo pa kasiral.
Postav 7 kmetavzarjev s torbico na punkte, Pa pade keš v žakelj brez dna! 🙁

Kako morete?? JAZ se samo obrnem!

glede na obisk je cena prenizka!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close