Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pivo in cvetje ali je res treba plačat vstopnino

Pivo in cvetje ali je res treba plačat vstopnino

Ne grem na laško pivo, ker mi je zanič po okusu, da bi plačal vstopnino, niti slučajno, potem pa da mi pivo ponudijo v plastičnem kozarcu in to po koliko EUR???, mi kdo pove, prosim. Tiste lepinje in čevape, stoje požreš,. kot kakšen pijanček, po koliko EUR??? Mi prosim kdo pove, ki je bil tam.

še kakšen drug razlog, ti ni padel na pamet… npr. da so prej lahko prišle tudi družine, kaj spile in pojedle, pogledale ognjemet, poslušale muziko… zdaj je to eno družino 4 člansko samo vstopnina 60 e… tooo much, kje še potem,da bi še pa kaj spili in pojedli.
[/quote]

Čist tko “by the way” : otroci do 16. let v spremstvu staršev so imeli prost vstop. Je blo vse objavljeno na spletu, tko da ne bi jaz o moji omejenosti.

No, če si res Dolan (jaz sem bla včasih Dolanka). Ti lahko razsvetlim obzorje, da mladi nimajo dnarja, da bi tolk zapravlal za pjačo in jedačo. So jo švercal, pa ne sam pijače, še kaj druzga in to je bil potem rezultat. Blo je pa fajn tam, ker je blo velik folka in muska.

še kakšen drug razlog, ti ni padel na pamet… npr. da so prej lahko prišle tudi družine, kaj spile in pojedle, pogledale ognjemet, poslušale muziko… zdaj je to eno družino 4 člansko samo vstopnina 60 e… tooo much, kje še potem,da bi še pa kaj spili in pojedli.
[/quote]

Čist tko “by the way” : otroci do 16. let v spremstvu staršev so imeli prost vstop. Je blo vse objavljeno na spletu, tko da ne bi jaz o moji omejenosti.
[/quote]

Se vedno omejeno razmisljas… ker za dva odrasla je se vedno 30 plus se parking, pol pa se pijača, pa hrana, pa si tskoj pr cca 60 kar niti slucajno ni malo… za tak dnar je bolj racionalno avto natankat in se it za en dan kopat na.morje

kjer so alkoholiki – golazen človeštva vrednota

[/quote]

Se vedno omejeno razmisljas… ker za dva odrasla je se vedno 30 plus se parking, pol pa se pijača, pa hrana, pa si tskoj pr cca 60 kar niti slucajno ni malo… za tak dnar je bolj racionalno avto natankat in se it za en dan kopat na.morje
[/quote]

Ma itak, da maš prav. Sej je tud velik boljš, da otroke peljše na morje kot pa sem. Pa z vlakom se lahk prpeleš za par €, cela familija. Jaz osebno že več kot 10 let nisem bla, vem pa kako je zgledal. Lej, če bi bil kak tak koncert, da bi mene zanimal, bi plačala 15 €, ker so koncerti sicer vsaj 1x dražji, če ne še več. Tko da tisti, ki ima druge interese od pijače in hrane je o.k., za ostale pa se res ne splača. Hočem sam to povedat, da so se s tem pristopom dejansko na nek načil losali vseh tistih, ki so sem prihajali zastonj žurat in posledično delat sranje. Vem pa, da niso bli sam taki in da je bil za mnogokaterega to tak vsakoletni dogodek na katerem so se družili.

[/quote]

Ma itak, da maš prav. Sej je tud velik boljš, da otroke peljše na morje kot pa sem. Pa z vlakom se lahk prpeleš za par €, cela familija. Jaz osebno že več kot 10 let nisem bla, vem pa kako je zgledal. Lej, če bi bil kak tak koncert, da bi mene zanimal, bi plačala 15 €, ker so koncerti sicer vsaj 1x dražji, če ne še več. Tko da tisti, ki ima druge interese od pijače in hrane je o.k., za ostale pa se res ne splača. Hočem sam to povedat, da so se s tem pristopom dejansko na nek načil losali vseh tistih, ki so sem prihajali zastonj žurat in posledično delat sranje. Vem pa, da niso bli sam taki in da je bil za mnogokaterega to tak vsakoletni dogodek na katerem so se družili.
[/quote]

In nemalo teh so z vstopnino odgnali… ce se se prej razni sorodniki in pari zmenili, gremo malo pogledat ob muziki kakšnega spit in kaj rect…jih zdaj ni bilo, ker je to absolutno tooo much… zdaj so se raje dobili doma pri komerkoli…in takih ni malo, pa das se druzine zraven… in se jim bo poznalo pri koncnem izkupičku

Včasih smo znali iti in pustiti kupček denarja. Da bom plačala, da lahko pustim kupček denarja? A je kdo na glavo padel? Koncerti me ne zanimajo, ampak dogajanje samo. Naj ga imajo, letos je boljših dogodkov za izvoz. In brezplačnih!

Hodili smo vsako leto. Cela partija. Ker nikoli nismo bili škoti in sparjen pir tudi ni dober smo ga kupovali tam. Tudi jedli smo tam itd. Sama ne pijem alkohola in tudi nihče “od naših” ni bil overdose, čeprav smo prihajali največkrat z vlakom. Osebno sem vsako leto pustila v laškem kar nekaj denarja. Pa tudi rosno mladi nismo imamo že vsi svoje družine. Ta laško, ker je dokaj blizu je bil nek izgovor, da se sigurno dobimo na kup. Letos nismo šli in smo ta vikend imeli privat piknik. In poznam jih vsaj 20, ki so drugače hodili sedaj pa pač ne. Našo družbo bi samo vstopnina stala 150 eur – za ta denar smo imeli konkretno privat fešto.

No, mi smo ponavadi sli 2 avta, zaceli ze popoldne, in dokler je slo. Pivo, zganje, hrana, spominki… Vse sno se tam kupovali, pa se cel naslednji dan v enem od kopalisc podobno. Smo mladi delal in smo imel nekaj e za pivo in cvetje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close