Pigmentni madeži
Ni sramota.
A je ta človek kriminalec,pedofil in lopov da bi bila sramota?
Je bolezen s katero se pacient težko spopada.
Sem imela sošolca kateri je imel tisti velik rdeč madež na celi strani obraza,siromak je težko prenašal zadevo v najstniških letih.
Ko smo začeli konec 80-ih v diskoteke zahajat,sem ga vedno zraven povabila,ker je bil super prijatelj in človek.
Kasneje sem se poročila in tudi on se je potem preselil v drug kraj.Takšni ljudi se mi smilijo.Nikoli se ni poročil in imel dekleta.Nikoli,vsaj ne da bi jaz vedela.
Lani sem ga šla obiskat kako je in kako živi.Dejal je,da je takrat ko je bil “naši “družbi bilo najlepše obdobje njegovega življenja.
Lep pozdrav, tudi sama sem imela po vsem obrazu pigmentne madeže, ki so postali izrazitejši poleti. Bilo je res moteče. Za jasnejšo predstavo; stara sem bila 36 let, po zadnjem 3. porodu. Po pomoč sem se odpravila v Dermatološko ambulanto Parmova k dr. Metki Adamič. Imela sem to srečo, da me je obravnavala resnično strokovna oseba, dr. Adamič, ki je hkrati zelo prijazna. Podala mi je vse potrebne informacije glede stanja moje kože – hiperpigmentirane melanotične lise (izrazita pigmentacija). Hkrati sem imela tudi to srečo, da je dve do tri leta nazaj prišla na naše tržišče krema Cosmelan in se tako nisem podajala v rizične postopke, kot je laser, agresivnejše kreme, itd. Dr. Adamičeva mi je nanesla masko Cosmelan, nato pa sem še nadaljnjih pol let uporabljala Cosmelan kremo, seveda po dogovoru z dr. Adamič in z vsemi pomembnimi podatki glede nadaljnje nege kože, kar je zelo pomembno. Zelo sem ji hvaležna, ker je odpravila vso z leti (pretirano izpostavljanje soncu) nakopičeno pigmentacijo, hkrati pa je sedaj moja koža bolj sveža, napeta, zabrisale so se tudi nekatere gubice.
Vsem, ki imate pigmentne madeže želim veliko sreče pri odpravljanju le teh in in sicer pod strokovnim vodstvom, kar je zagotovo dr. Adamičeva. Osebno sem zelo zadovoljna.
Kar se tiče kreme Cosmelan, se jo da dobiti tudi na tujem tržišču, vendar je potrebno biti previden pri nanašanju in negovanju, zato vam priporočam posvet z dermatologom.
LP
M.
Glede nanosa maske Cosmelan bi želela dodati, da dr. Adamičeva najprej preveri, kako koža reagira na masko, šele nato nanese masko po vsem obrazu. Jaz sem jo imela na obrazu 12 ur, nato sem jo sprala z vodo in se namazala z negovalno kremo, katero mi je svetovala dr. Adamič. Osebno nisem imela nobene reakcije na masko. Sprala sem jo z vodo in nanesla negovalno kremo. Nato sem 2x na dan 3 mesece uporabljala kremo Cosmelan 2 in negovalno kremo sem vsakič nanesla čez Cosmelan 2. Ko sem prvič po odstranjeni maski nanesla Cosmelan 2, sem začutila rahlo ščemenje, vendar nič hudega. Kremo Cosmelan2 sem nanašala resnično v tankem sloju, ker če sem jo nanesla izdatnejše, sem imela rahel pekoč občutek. Zato je potrebno kremo nanašati pod strokovnim vodstvo. In za vsako težavo se lahko obrnete na dr. Adamič. Lahko rečem, da je krema varna, vendar vsaka koža reagira drugače, zato je potrebno strokovno vodstvo.
M.
Hej, Goldfish, no ja, mogoče res zgleda kot reklama, ampak krema je res učinkovita in jaz sem ful zadovoljna. Meni je to najbolj pomembno. Adamičeva pa je oseba, ki sem jo prvič in zadnjič videla pri odstranjevanju pigmentacije, z njo bla zadovoljna. To je to. SIcer sem pa oseba, ki na splošno gledam pozitivno na ljudi.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.