Najdi forum

petke

Z malo rekreacijskega baleta ali ritmične gimnastike (nekaj let v otroštvu, dve uri tedensko), se naučiš hoditi po prstih in osvojiš bistvo varne hoje v petkah – da nikoli ne preneseš težo na peto, ne glede na to, kako visoka je.

Tudi plesalke so zverzirane v tem. Je pa res, da tega športa v osnovi ne maram, ker se mi zdi, da ženskam tako močno razvije stegenske mišice, da ko z njim nehajo, se mišična masa spremeni v celulit in ne izgleda ravno super …[/quote]

Pandora1, imaš kakšne dokaze o tem, da se mišična masa spremeni v celulit? :)[/quote]

Zgolj spremljam vrstnice, ki so trenirale ples in odbojko in oboje imajo s tem težave, ko enkrat postanejo športno ne/manj aktivne.

Ja, do neke mere to s celulitom drži, ampak to pomeni, da je ta ženska tudi sicer nagnjena k celulitu. Nima samo zaradi tega, ker je včasih nekaj trenirala, več celulita. Dejstvo je, da natrenirane mišice, povečana mišična masa, zmanjša opaznost celulita. Tudi zaradi tega, ker je potem manj maščobne mase, vse je bolj napeto, na svojem mestu. Ko se mišica opusti pa se najbrž znova poveča maščobna masa in vse je bolj mlahavo in bolj opazno kot pri tistih, ki so bili od vedno brez mišic Če temu dodaš še nezdrav način življenja, vse toksine v podkožnem tkivu, morebitno zastajanje vode itd. lahko pride do res opaznega celulita. Ampak pozitivna stran tega, če si kdaj kaj treniral, je ta t. i. mišični spomin. Z malo vadbe lahko ti mišice hitro spet spraviš v neko sprejemljivo stanje. In če se nekdo več ne ukvarja aktivno s športom, lahko ostane vsaj rekreativni športnik in se ukvarja z vadbo, ki ne povečuje mišične mase, ampak bolj kuri maščobe. Pa zdrav način življenja.
Načeloma ženskam z natreniranimi mišicami ne bi smel bit problem ohranjat neko fit postavo in manj opazni celulit tudi v poznejših letih. Z nekaj truda. Če se čisto zapustijo, pa se res zna vse nekam povesit in to na način, ki je bolj opazen kot pri tistih, ki so bile vedno bolj kost in koža brez mišic.

Skratka – ne smem se zanemariti 😀

Skratka – ne smem se zanemariti :D[/quote]

Vsaj do poroke ne. 🙂 Pa hvala za povzetek. 🙂

jaz nisem treniral 1x celo leto pa se mi ni nič celulit poznal 😛

Aja to mate samo ve, mi moški pa ne ker je to grdo 😛

Oprostite to sem enostavno moral napisat 😀

pa lepo noč!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsaj do poroke ne. 🙂 Pa hvala za povzetek. :)[/quote]

Hvala tebi, za nekoliko daljši, a uporaben prispevek 🙂

Visoka sem 176 cm in redno nosim pete, vsaj 8, če ne 12 cm. In se mi v življenju ni še nihče posmehoval zaradi tega … zakaj le? Izgledam fenomenalno, noge so (še) daljše, nekateri outfiti pa samo tako res pridejo do izraza. Tudi z moškimi nisem nikoli imela problemov, všeč so mi itak samo visoki, blizu 190 cm. Je pa res, da imam manekenski tip postave, lepa telesna razmerja in dolge ude. Če je postava še natrenirana, ni lepšega. Vsaj po mojem mnenju. Res je, kar je napisala ena od predhodnic – majhne ženske so lahko ljubke suhe ali okrogle. Visoke so pa “ljubke” samo, če so vitke 🙂 drugače vse skupaj postane podobno omari. Višina ima svoje prednosti, pa tudi slabosti. Jaz to sicer jemljem tako – vsaj poskrbim, da ne začnem lesti narazen. Dobra investicija v zdravje in v prihodnost.

Ah, to so banalne delitve, brezosebni matematični podatki, ko nekdo našteva višino, velikost košaric, barvo las…, na srečo narava ne pozna ozkih usmeritev, ker bi bila zelo dolgočasna in pusta. Kot če bi napisal, da mi je všeč 175 cm visoka ženska, ne centimetra več ali manj, ki je črnolaska, zelene oči, ki ima takšen takšen obseg… Lepo je lahko vse, ki odstopa od nekega povprečja bodisi gor ali dol, tista prava začimba za privlačnost/simpatičnost pa je itak osebnost človeka. Tudi meso vrhunske kvalitete ne bo dobro brez začimb. ;)) Da so manekenke privlačne, zakaj? Ker imajo “perfektne mere”? Ah, kako brezvezen in enolično določen paramater, ki bi naj določal privlačnost… Privlačnost je variacija, mešanje barv, različni odtenki….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vsaj do poroke ne. :)[/quote]

Čak – a to pomeni, da si se ti Bikini_ po poroki zanemarila ali kako? 😉

Ah, to so banalne delitve, brezosebni matematični podatki, ko nekdo našteva višino, velikost košaric, barvo las…, na srečo narava ne pozna ozkih usmeritev, ker bi bila zelo dolgočasna in pusta. Kot če bi napisal, da mi je všeč 175 cm visoka ženska, ne centimetra več ali manj, ki je črnolaska, zelene oči, ki ima takšen takšen obseg… Lepo je lahko vse, ki odstopa od nekega povprečja bodisi gor ali dol, tista prava začimba za privlačnost/simpatičnost pa je itak osebnost človeka. Tudi meso vrhunske kvalitete ne bo dobro brez začimb. ;)) Da so manekenke privlačne, zakaj? Ker imajo “perfektne mere”? Ah, kako brezvezen in enolično določen paramater, ki bi naj določal privlačnost… Privlačnost je variacija, mešanje barv, različni odtenki….[/quote]

Matjazko, papir vse prenese, ups, net vse prenese. Tule gor samo to beremo kaki lepotci so moški, nobenega grama maščobe preveč, vsi natrenirani, vsi ekstremno pametni. Ženske same krasne postavce, manekenke, čudoviti lasje, čudovite službe…
Jaz pa čista povprečnica. V reali se po videzu, pameti, obnašanju zlijem z ostalimi. Sem neko povprečeje. Tule gor pa sem čisto podpovprečna. Čisti poden :). Nimam manekesnke postave, nisem ekstra pametna, nimam pojma o modi, izobrazba nič posebnega, služba čisto nič ekstra. Pravi poden sem na netu :).

Čak – a to pomeni, da si se ti Bikini_ po poroki zanemarila ali kako? ;)[/quote]

Vem da je tole Bikini rekla bolj za hec… pa vendar … žal je to bolj pravilo kot izjema… Do poroke vse fajn, pol pa kot da bi se poročil z drugo žensko. Obup… Kot da pozabljate, da se da ločit tudi 🙂

Ah, to so banalne delitve, brezosebni matematični podatki, ko nekdo našteva višino, velikost košaric, barvo las…, na srečo narava ne pozna ozkih usmeritev, ker bi bila zelo dolgočasna in pusta. Kot če bi napisal, da mi je všeč 175 cm visoka ženska, ne centimetra več ali manj, ki je črnolaska, zelene oči, ki ima takšen takšen obseg… Lepo je lahko vse, ki odstopa od nekega povprečja bodisi gor ali dol, tista prava začimba za privlačnost/simpatičnost pa je itak osebnost človeka. Tudi meso vrhunske kvalitete ne bo dobro brez začimb. ;)) Da so manekenke privlačne, zakaj? Ker imajo “perfektne mere”? Ah, kako brezvezen in enolično določen paramater, ki bi naj določal privlačnost… Privlačnost je variacija, mešanje barv, različni odtenki….[/quote]

Odličen zapis, Matjažko. Zadnje čase ti gre. :))) Oseba ima lahko idealne mere, vendar ti nekako “ne sede”. Imela sem sodelavko, ki je imela manekensko postavo in bila pobarvana na blond. Sodelavke so ji po večini zavidale, ker so jo imele za idealno žensko po izgledu. Ampak, moškim pa ni padla v oči, ne glede na njene idealne mere. Enkrat je eden od sodelavcev rekel, da mu deluje “hladno”. Ženska kljub lepoti ni oddajala prijetne energije, ki bi moške vlekla v njeno družbo. Torej, ni vse v lepoti.

Matjazko, papir vse prenese, ups, net vse prenese. Tule gor samo to beremo kaki lepotci so moški, nobenega grama maščobe preveč, vsi natrenirani, vsi ekstremno pametni. Ženske same krasne postavce, manekenke, čudoviti lasje, čudovite službe…
Jaz pa čista povprečnica. V reali se po videzu, pameti, obnašanju zlijem z ostalimi. Sem neko povprečeje. Tule gor pa sem čisto podpovprečna. Čisti poden :). Nimam manekesnke postave, nisem ekstra pametna, nimam pojma o modi, izobrazba nič posebnega, služba čisto nič ekstra. Pravi poden sem na netu :).[/quote]

narobe… saj tudi moški nismo nič ”posebnega” ampak point je v tem da mi tukaj gori ne jamramo kako ni samske ženske ki bi hotla z nami resno zvezo…. nas po domače povedano boli kurac tudi če smo samski….

ko pa nekdo pojamra pa je prav da ga spomnimo ZAKAJ on ne dobi osebe kot si je želi…. zato ker pač ne dosega enakih kriterijev kot jih sam pričakuje 😛

saj jaz jih tudi morda ne (glede na to kar pričakujem) samo jaz se ne ”sekiram” zaradi tega…. jaz jebem tisto kar v trenutku želim in ne jokcam kake so babnce…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mene zanima kako je kaj pri tebi in tebi podobnimi s spolno prenosljivimi boleznimi. Tudi kondom ne prepreči vsega.
TUle gor je par tipčkov, ki se hvalijo kako podirajo kar si poželijo, torej obstajajo tudi ženske, ki seksajo s takimi tipi. Ženske pa kaj povprašate te tipe bo spolno prenosljivih boleznih?

Jaz pa čista povprečnica. V reali se po videzu, pameti, obnašanju zlijem z ostalimi. Sem neko povprečeje. Tule gor pa sem čisto podpovprečna. Čisti poden :). Nimam manekesnke postave, nisem ekstra pametna, nimam pojma o modi, izobrazba nič posebnega, služba čisto nič ekstra. Pravi poden sem na netu :).[/quote]

narobe… saj tudi moški nismo nič ”posebnega” ampak point je v tem da mi tukaj gori ne jamramo kako ni samske ženske ki bi hotla z nami resno zvezo…. nas po domače povedano boli kurac tudi če smo samski….

ko pa nekdo pojamra pa je prav da ga spomnimo ZAKAJ on ne dobi osebe kot si je želi…. zato ker pač ne dosega enakih kriterijev kot jih sam pričakuje 😛

saj jaz jih tudi morda ne (glede na to kar pričakujem) samo jaz se ne ”sekiram” zaradi tega…. jaz jebem tisto kar v trenutku želim in ne jokcam kake so babnce…[/quote]Ženske pač ne boli q…., ker….. kaj pa vem zakaj ne 🙂
Glede na to kako ti in še mnogi opisujete kakšna naj bi bila ženska (na meter) se potem najdejo take, ki opisujejo svoje mere in s tem dokazujejo, da so “godne za pripust”. S tem se zgolj predstavijo kot objet ustreznih mer…
Manjka jim pa tisto o čemer piše Antilopa in še kdo…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mene zanima kako je kaj pri tebi in tebi podobnimi s spolno prenosljivimi boleznimi. Tudi kondom ne prepreči vsega.
TUle gor je par tipčkov, ki se hvalijo kako podirajo kar si poželijo, torej obstajajo tudi ženske, ki seksajo s takimi tipi. Ženske pa kaj povprašate te tipe bo spolno prenosljivih boleznih?[/quote]

sem čist…. saj ti pravim… jaz sem tudi po par mescov brez ker meni seks ni ŠT 1 v mojem lajfu…. jaz grem proti 30tim (POČASI) pa nisem mel niti 25% tolko spolnih partnerjev kot imam let… zdaj pa zračunaj kolko je to če sem nekje 25 🙂

nobene nisem mel za eno noč z izjemo prve pa še to zato ker se je zgodlo na morju ;)…. samo nobena pa tudi ni bla moja punca razen ene pa tista je hitro letela ko sem vido kaj vse hoče od mene (ne finančno ampak časovno in odpovedanju zabave itd)

jaz se nikdar nisem hvalil da sem ”veliki” jebač, je pa res da če bi si želel bi lahko vsaj ene 3 dodal k številu pa raje nisem seksal kot da bi večal cifro…

Jaz sem relativno izbirčen pri ženskah, ampak razlika med mano in ženskami je da jaz ne jamram če se zavestno odločim da bom imel kriterije…

Saj se strinjam…. ampak poglej On_ logično….

Če jaz želim partnerko in take kot so moji kriteriji NI potem imam na izbiro sledeče….

Ali da se odločim da nebom mel partnerke (trenutno) in bom čakal in upal da tako najdem) ali pa da ZNIŽAM kriterije….

Ženske pa zberejo tretjo pot… jamrajo zakaj se moški ne IZBOLJŠAMO ker drugač nas nočejo…. to pa je velika neumnost… one hočejo tipa a če takega kot ga hočejo ni bodo jamrale namesto delale na sebi…

Samo to ženskam ni jasno… meni pa je to zlo dobro jasno…. jaz bi tudi rad mel tako kto je Katy Perry z miljoni pa takim štelom pa tako seksapilnostjo…. ampak če take nebo 1,5,10 let uvidim da pač imam nerealne kriterije (zaenkrat ker je ni) in jih bom ali znižal ali se ”sprijanil” z samskostjo…

nebom jamral češ

KJE SO PRAVE BABE ki imajo milijone in zgledajo eprfe in bi mele takega vredi dečka kot sem jaz

to je kontraproduktivno in zelo tečno za prenašat…. ker daješ občutek bralcem da si ti najbolši, drugi pa se morjo izboljšat da bodo dovolj dobri za tebe… ne, če ti nekaj hočeš spreminjaj lastne kriterije ne pa gnjavit drugih da jih DOSEGAJO.

Kako veš, da si čist? Greš po vsakem seksu, ki ga tu gor objaviš, na testiranje?

ne ampak nazadnje sem pa bil 🙂 in zdaj seksam še isto žensko kot takrat ko sem se testiral (nobene nove) torej ja

VEM da sem čist

Kaj pa tiste SPB, ki jih dobi tvoja ženska od drugih moških?
Glede na to, da nista v resni vezi, lahko ona seksa s komer hoče ali ne? Torej SPB imajo možnosti širjenja.

Čak – a to pomeni, da si se ti Bikini_ po poroki zanemarila ali kako? ;)[/quote]

Ne, to ne pomeni tega, da sem se po poroki zanemarila. Se nisem. 🙂 Ampak jaz sem itak že mal ekstrem glede tega. 🙂

Ne, to ne pomeni tega, da sem se po poroki zanemarila. Se nisem. 🙂 Ampak jaz sem itak že mal ekstrem glede tega. :)[/quote]

Hm – ekstrem? V kakšnem smislu?

v petkah ali brez
nobena ni tako dolga, da se je nebi dalo še malo nategniti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, to ne pomeni tega, da sem se po poroki zanemarila. Se nisem. 🙂 Ampak jaz sem itak že mal ekstrem glede tega. :)[/quote]

Hm – ekstrem? V kakšnem smislu?[/quote]

V nezanemarjanju. 🙂

Hm – ekstrem? V kakšnem smislu?[/quote]

V nezanemarjanju. :)[/quote]

Nisem vedela, da so v tej “panogi” možni ekstremi….kako pa to zgleda? 🙂

V nezanemarjanju. :)[/quote]

Nisem vedela, da so v tej “panogi” možni ekstremi….kako pa to zgleda? :)[/quote]

Da se človek dosti ukvarja sam s sabo. Kako le. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close