Najdi forum

Penis

Pri meni ni nič tako staršno občutljivega, sploh ne pri umivanju, brez težav se obrišem tudi po glavici. Mogoče tudi zato, ker imam bolj kratko kožico in sem navajen “ribanja v hlačah”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, on ima pa kar dolgo kožico. Ali je morda to vzrok?

Če je zdrav, je dovolj, da pošteno spere z vodo in brez brisanja da kožo nazaj gor. Kako ga draži? Zobe naj stisne, ti pa roke stran.

Če pa je s čem okužen (praviš, da smrdi) potem je pa terba zdraviti. Nekatere bakterije se že dajo z milom odstranit, a nekatera mila dražijo (bo dobil rdeče fleke), če so pa glivice bo pa že treba neko žaubo gor dat.

Še najbolje je pa, da gre k dermatologu. Bosta najhitreje vedela pri čem sta.

In nekaj časa uporabljajta kondom.

Ma je zdrav.Sva se nekajkrat skupaj kopala,pa sem ga jaz umila.Se je kar izmikal,ker je rekel,da je tako hudo,da ga žgečka,če ga umivam po glavici.Ma je potrpel in potem sem ga še obrisala.Je pa zelo lepo dišal potem.

Glede na to,

da nista ne pri tebi, ne pri njemu, je res fajn, da se imata priloznost nekajkrat v kratkem casu nekje kopati.

Ena mogoce bedna primerjava; nekje prebral. Tich in pa avtomobilski motor. Ce motorja ne vzdrzujes, po enem cajtu seveda crkne. No, ko nam zdi tako samoumevno, da nam bo funkcioniral se naslednjih 60 let; pa bo res? Da naj ne bi bilo razlike, ali si ga redno umivas, ali pa ne? Lepo prosim.

Niti ne pomislim, da si ga ne bi umil, preden grem spat…
Sploh pa ne pozabim zjutraj, preden grem na faks…
Nikoli ne ves, te studentske so cist nore…
Ce obstaja najmanjsa verjetnost :)))

TiNKO

Sedaj je vse ok! In oba sva zadovoljna.

On je bil ze prej 🙂

:>

Jast mam obrezanga tako da mi je vedno čist!! Seveda ob rednem paranju..

Paranju?????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close