Penis
Bravo majja!
Sama prosiš, da smo “grdi” s tabo. 🙂
Pa res ne vem, zakaj pišeš zdravstvene probleme semle, če imaš zraven zdravnike in strokovnjake. Kdo bi te zastopil.
“Sečila ne morejo biti vneta od spolnih odnosov”.
Tole si napisala zograj, zdaj pa nas sprašuješ “kako so lahko sečila vneta od spolnih odnosov?”
Oprosti, a si ti čist malo zmedena?
Saj ti ne kompliciram jaz, ti kompliciraš. A ti ni zdravnik rekel, da sečila ne morejo bit vneta od spolnih odnosov? ; )
No,včeraj sva se skupaj namakala v vodi,pa sem mu ga potem dobro umila.Ima glavico občutljivo,ga je kar žgečkalo,ko sem ga namilila tam.Potem pa sem videla,da ko je šla koža dol,da ga ni z brisačo pod kožico obrisal.Morda ponavadi zato smrdi.In jaz sem potem vzela stvar v svoje roke,mu ga obrisala,in potem je zelo lepo dišal.Problem je očitno samo v umivanju.
No,si morate mislit,da sem mu povedala,kar mi je ležalo na duši in je rekel,da bo uredil stvar,kot je treba.Sedaj pa me še nekaj zanima.Ko si ga umivate,ali se lahko dotikate glavice?Moj partner pravi,da je zelo občutljiv in potem se le na hitro tam umije.Nato potegne kožo dol in si ga po glavici in po koži sploh ne obriše.Pravi,da ne more,ker je tako občutljivo mesto to.Ali je možno?Imela sem že dva fanta,vendar pri nobenem nisem zasledila kaj takega.No,upam,da bo od sedaj naprej bolje in da ni zameril-pravi,da ni!
Forum je zaprt za komentiranje.