Pcr kljub cepljenju
Primer kaj naradi en norec:
Pobil je celo familijo (ženo, tri hčerke in potem še sebe) samo zato, ker so ga dobili, ko je ponaredil PCT potrdilo za svojo ženo. Delodajalec je to ugotovil, ta pacient pa je šel in zato vse fental?!? Ker se je bal, da jima bodo vzeli otroke! Sebe bi naj fental, ostale pa bi pustil pri miru!
Ja, vem, pri nas je to praktično nemogoče, ker je goljufija nacionalni šport in sprejeta s strani večine malih, nesposobnih barab, ki se tako rade “znajdejo” in prej fentajo nekoga, ki opozori na goljufijo, kot pa na dejanskega storilca. Vseeno pa sori, to je samo dokaz, da so eni čisto prf.knjeni!
To kar ti pišeš je mogoče logično anticepilcem. Mi ki smo cepljeni pa razmišljamo drugače. Ker nam je vsem jasno, da virus ne bo kar izpuhtel in bo z nami verjetno živel še zelo dolgo, je edini način, da se vrnemo v normalo, cepljenje.
Če bi bila precepljena večina ljudi, bi imel virus zelo malo možnosti za širjenje in predvsem mutacije. To se lepo vidi v državah, kjer je večina precepljena, pri nas pa v DSOjih, kjer je kovid praktično samo še ena od bolezni, ki jih imajo, ni pa smrtna.
Ja, ja, to bo, ja. Tako, kot v dveh najbolk precepljenih državah misliš, a ne?
Recimo na Danskem, kjer so včeraj podrli rekord v okužbah odkar obstaja virus.
In tako, kot na Portugalskem, kjer so zaradi širjenja že uvedli obvezno testiranje za vse, tudi cepljene.
To si imela v mislih s precepljenjo večino?
Evo ti evo ti, 07.12.2021 ob 15:47
To kar ti pišeš je mogoče logično anticepilcem. Mi ki smo cepljeni pa razmišljamo drugače. Ker nam je vsem jasno, da virus ne bo kar izpuhtel in bo z nami verjetno živel še zelo dolgo, je edini način, da se vrnemo v normalo, cepljenje.
Če bi bila precepljena večina ljudi, bi imel virus zelo malo možnosti za širjenje in predvsem mutacije. To se lepo vidi v državah, kjer je večina precepljena, pri nas pa v DSOjih, kjer je kovid praktično samo še ena od bolezni, ki jih imajo, ni pa smrtna.
Ja, ja, to bo, ja. Tako, kot v dveh najbolk precepljenih državah misliš, a ne?
Recimo na Danskem, kjer so včeraj podrli rekord v okužbah odkar obstaja virus.
In tako, kot na Portugalskem, kjer so zaradi širjenja že uvedli obvezno testiranje za vse, tudi cepljene.
To si imela v mislih s precepljenjo večino?
In potem bodo kmalu uvedli booster cepljenje, čez čas še novo cepivo, pa bodo spet na boljšem. Vi pa boste še naprej tulili, da itak nič ne deluje. Who cares, saj vas bo vedno manj 🙂
A vi res ne razumete al se delate da ne razumete?
Ni poanta v okuženih, ampak v tistih, ki morajo v bolnice (in nam slabijo zdrvstveni sistem) in mrtvih.
Ko že izpostavljaš Dansko, ali katerokoli drugo državo je tako, da je pomembno kaj želiš s podatki pokazat in kaj te v resnici zanima. S podatki je vedno tako a veš. Same številke ne povedo nič.
Vprašanje kolk je Danska v prejšnjem večjem valu res testirala, ampak danes, ko so precepljeni in imajo veliko okužb, ker pač nimajo več omejitev, imajo pa tretino smrti, kot jih je bilo v prejšnjem valu. Sej to razumeš ane. To je posledica precepljenosti in to so podatki, ki govorijo v prid cepivom.
čist tko.. ko cepljeni tako radi napadajo necepljene kako jim dol visi za dobro drugih v povezavi s to zelo izkoriščeno boleznijo.. kaj za vraga pa potem rinete po svetu, če vas tako skrbi? Aja saj res, takrat pa boli vas k za njo.. ste cepljeni šetate po svetu in veselo privlečete domov od ščurkov, stenic do korone.. ccccc
?
Za evo ti:
Kdo zdaj spreminja kakor mu paše? Jaz sem kopiral tvoj tekst, ko praviš:
“Če bi bila precepljena večina ljudi, bi imel virus zelo malo možnosti za širjenje in predvsem mutacije.”
Na to sem repliciral. In ti odgovoril s primeroma dveh najbolj precepljenih držav v Evropi, kjer je precepljena večina ljudi (tvoj tekst) in kjer se virus še kako širi in mutira (spet tvoje besede).
A zdaj ti razumeš?
Ravno zato mi ne gremo nikamor, pa smo vsake bozicne potovali kam v tujino.. Ni filinga, vzame ti cas to testiranje in seveda denar, cepljena nisem, je samo moz, v glavnem mi ze dve leti nismo bili dalec in pod takimi pogoji tudi ne bomo sli. Ker lahko je ko gres “vse ok”, nazaj pa bohsigavedi kaj.. Ce ne druga, pa kaksen nov sev najdejo v tistem tednu, pa si ga najeb.al s potjo nazaj..
Odgovor debilu, 07.12.2021 ob 10:13
Evo ti, 07.12.2021 ob 10:00
igraš pač loterijo sedaj, 07.12.2021 ob 09:34
London234, 07.12.2021 ob 05:11
Okoli 20.12. gremo v London za 3 dni.
Karte smo že vzeli.
Zdaj pa je novo pravilo, da moramo kljub cepljenju narediti pcr test in v karanteni počakati do izvida. Izvid naj bi prišel do naslednjega dne do max 22ih zvečer.
Ampak to pomeni cel izgubljen dan.
Ne gremo za 10 dni, ampak samo kratek obisk.
Odpovemo izlet?
Smo družina. Karte smo dobili ugodno,, nastanitev preko bookinga. Ni še plačana.
Noro to.
Če imaš čisto vest, torej si neokužen, narediš test in si miren. Karantena gor ali dol – pošteno v teh časih…. Jasno pa kot beli dan in ptički čivkajo na vejah, da smo prenašalci in kužni vsi – od cepljenih, necepljenih in prebolelih, zdravih….. Bistvo je da ti ne širiš eventuelne okužbe naokoli na druge ( za katero morda veš da jo imaš, ali pa ne veš): Zato testiranje in eventuelna karantena v prikeru potovanj izven naše države sedaj. In prav je testiranje vseh – vsaj v primeru potovanj naokoli – sploh preko letališč, letal, ipd. Letališča so vozlišča virusov z vseh celin. Sploh pa tafrekventna, ala London Heathrow, Gatwick, ipd… Heathrow UK: 80 milijonov potnikov letno (!)) gre skozi 🙂 Gatwick cca 50 milijonov (!!) Stansted: 27 milijonov letno (!))
Hi Hip Huray ! 🙂 🙂 Viruski here you come !
Seveda zbolijo tudi cepljeni in ga naprej širijo, ampak več kot bi bilo cepljenih, manj bi bilo obolelih in prenašalcev. Cepljeni tudi zbolevajo za lažjimi oblikami. Poglej Italijo kolk imajo oni v bolnicah ljudi zarad kovida? Minimalno.
Zakaj testiranje ni rešitev? Ker si negativen samo v tistem trenutku, to je vse. Že v cepilnem mestu se lahko okužiš. S testiranjem ščitiš druge in ne sebe! Sebe zaščitiš samo s cepivom. Zakaj se nekateri tako zelo bojite cepiv? To je tema zase.
Torej .. za noben drug virus se ne testiramo, zakaj naj bi se za korono? Korona bo postala samo še eden od virusov, ampak samo ko bomo vsi prekuženi. Eni s cepivi, drugi s prebolelostjo. Zakaj bi reskirali bolezen s kupom neznanih zapoznelih zapletov, če se lahko cepite? In zakaj bi podaljševali to noro korona stanje, če bi ga že zdavnaj lahko rešili, če bi se precepili? No, to meni ni najbolj jasno. Kaj razmišljate tisti, ki se tako bojite tega cepiva? Samo ne mi o 5G in strupu in podobnih neumnostih razlagat prosim.
Za avtorico pa .. https://www.gov.uk/coronavirus tukaj so uradni podatki, kako je na terenu pa naj pove kdo, ki je dal žez to pot.
Zakaj riskirat strdke, kapi, paralizo, sladkorno s cepljenjem, če kovid lahko prebolim kot sem do sedaj vse prehlade. Je manj možnosti, da umrem od kovida kot od nepreizkušenega nevarnega cepiva.
Kako boš prebolela korono ne veš, dokler ne probaš. Če bi jo vsi preboleli kot druge prehlade sploh ne bi opazili, da imamo nov virus. Boš pač igrala rusko ruleto, vso srečo!
Evo ti evo ti, 07.12.2021 ob 17:58
Za evo ti:
Kdo zdaj spreminja kakor mu paše? Jaz sem kopiral tvoj tekst, ko praviš:
“Če bi bila precepljena večina ljudi, bi imel virus zelo malo možnosti za širjenje in predvsem mutacije.”
Na to sem repliciral. In ti odgovoril s primeroma dveh najbolj precepljenih držav v Evropi, kjer je precepljena večina ljudi (tvoj tekst) in kjer se virus še kako širi in mutira (spet tvoje besede).
A zdaj ti razumeš?
Eh veš kaj, ne lub se meni s tabo tuki ping pong igrat, Če nočeš razumet pač nočeš 🙂
res jeee, 07.12.2021 ob 07:49
pač tako je, 07.12.2021 ob 07:43
GB je ful panična, da jim začnejo rasti primeri, ko ves ta tuj narod zagomazi čez božič k njim.
Mi gremo v Istanbul, nobenih restrikcij. Pač PCR pogoj. Če pa nisi ne cepljen ne prebolel, pa seveda test za vse starejše od 6 let. In tako ima ogromno držav. Kaj pa izbirate najbolj presrane narode. Take pogoje imajo ponavadi otoške države, pa še to samo nekatere.
Točno tako! Mi gremo v Pariz za 4 dni, velja samo PCT pogoj. Ker smo cepljeni, ni problema.
Ne veseli se prehitro, Francija je danes predlagala PCR za vse, tiste izven in tudi tiste ki prihajajo iz EU.
Forum je zaprt za komentiranje.