Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pcr kljub cepljenju

Pcr kljub cepljenju

Odgovor na objavo uporabnika
Evo ti, 07.12.2021 ob 10:00

igraš pač loterijo sedaj, 07.12.2021 ob 09:34

London234, 07.12.2021 ob 05:11

Okoli 20.12. gremo v London za 3 dni.

Karte smo že vzeli.

Zdaj pa je novo pravilo, da moramo kljub cepljenju narediti pcr test in v karanteni počakati do izvida. Izvid naj bi prišel do naslednjega dne do max 22ih zvečer.

Ampak to pomeni cel izgubljen dan.

Ne gremo za 10 dni, ampak samo kratek obisk.

Odpovemo izlet?

Smo družina. Karte smo dobili ugodno,, nastanitev preko bookinga. Ni še plačana.

Noro to.

Če imaš čisto vest, torej si neokužen, narediš test in si miren. Karantena gor ali dol – pošteno v teh časih….   Jasno pa kot beli dan in ptički čivkajo na vejah, da smo  prenašalci in kužni vsi – od cepljenih, necepljenih in prebolelih, zdravih….. Bistvo je da ti ne širiš eventuelne okužbe naokoli na druge ( za katero morda veš da jo imaš, ali pa ne veš): Zato testiranje in eventuelna karantena v prikeru potovanj  izven naše države sedaj. In prav je testiranje vseh – vsaj v primeru potovanj naokoli – sploh preko letališč, letal, ipd. Letališča so vozlišča virusov z vseh celin. Sploh pa tafrekventna, ala London Heathrow, Gatwick, ipd… Heathrow UK: 80 milijonov potnikov letno (!)) gre skozi 🙂  Gatwick  cca 50 milijonov (!!) Stansted: 27 milijonov letno (!))

Hi  Hip Huray !  🙂 🙂  Viruski here you come !

To kar ti pišeš je mogoče logično anticepilcem. Mi ki smo cepljeni pa razmišljamo drugače. Ker nam je vsem jasno, da virus ne bo kar izpuhtel in bo z nami verjetno živel še zelo dolgo, je edini način, da se vrnemo v normalo, cepljenje.

Če bi bila precepljena večina ljudi, bi imel virus zelo malo možnosti za širjenje in predvsem mutacije. To se lepo vidi v državah, kjer je večina precepljena, pri nas pa v DSOjih, kjer je kovid praktično samo še ena od bolezni, ki jih imajo, ni pa smrtna.

Seveda zbolijo tudi cepljeni in ga naprej širijo, ampak več kot bi bilo cepljenih, manj bi bilo obolelih in prenašalcev. Cepljeni tudi zbolevajo za lažjimi oblikami. Poglej Italijo kolk imajo oni v bolnicah ljudi zarad kovida? Minimalno.

Zakaj testiranje ni rešitev? Ker si negativen samo v tistem trenutku, to je vse. Že v cepilnem mestu se lahko okužiš. S testiranjem ščitiš druge in ne sebe! Sebe zaščitiš samo s cepivom. Zakaj se nekateri tako zelo bojite cepiv? To je tema zase.

Torej .. za noben drug virus se ne testiramo, zakaj naj bi se za korono? Korona bo postala samo še eden od virusov, ampak samo ko bomo vsi prekuženi. Eni s cepivi, drugi s prebolelostjo. Zakaj bi reskirali bolezen s kupom neznanih zapoznelih zapletov, če se lahko cepite? In zakaj bi podaljševali to noro korona stanje, če bi ga že zdavnaj lahko rešili, če bi se precepili? No, to meni ni najbolj jasno. Kaj razmišljate tisti, ki se tako bojite tega cepiva? Samo ne mi o 5G in strupu in podobnih neumnostih razlagat prosim.

Za avtorico pa .. https://www.gov.uk/coronavirus tukaj so uradni podatki, kako je na terenu pa naj pove kdo, ki je dal žez to pot.

Eni še kar niste dojeli. Ves svet ni razvit zahodni svet. A ti resno pričakuješ da bodo v državah kjer navadno prebivalstvo težko dobi zdravila precepili 80-90% prebivalcev? Zbudi se. Niti EU, niti Slovenija ni izolirana država. Če je zahodni svet precepljen 200% nas to ne bi rešilo virusa. Pravzaprav več bo necepljenih manj nevaren bo postal virus. Ampak eni samo lajnate kar slišite. Včasih je treba tudi kaj razmislit.

Odgovor debilu, 07.12.2021 ob 10:13

Zakaj riskirat strdke, kapi, paralizo, sladkorno s cepljenjem, če kovid lahko prebolim kot sem do sedaj vse prehlade. Je manj možnosti, da umrem od kovida kot od nepreizkušenega nevarnega cepiva.

Kako to misliš nepreizkušenega? Pol sveta je precepljena, pa ne tareven in neizobražen del.

Neprijavljena, 07.12.2021 ob 10:16

Eni še kar niste dojeli. Ves svet ni razvit zahodni svet. A ti resno pričakuješ da bodo v državah kjer navadno prebivalstvo težko dobi zdravila precepili 80-90% prebivalcev? Zbudi se. Niti EU, niti Slovenija ni izolirana država. Če je zahodni svet precepljen 200% nas to ne bi rešilo virusa. Pravzaprav več bo necepljenih manj nevaren bo postal virus. Ampak eni samo lajnate kar slišite. Včasih je treba tudi kaj razmislit.

In do te ugotovitve si ti s svojim razmislekom in svojim znanjem prišla? Da več kot bo necepljenih, manj nevaren bo virus? Kdo pa si ti? Reference?

Evo ti, 07.12.2021 ob 10:32

Kako to misliš nepreizkušenega? Pol sveta je precepljena, pa ne tareven in neizobražen del.

za Evo to:

ne biti tako plehko zavedena; pol milijona in tebi je “ratalo”, kar nekaj se šlo na “riziko”, če rata rata ( so imeli jajca za to, jaz jih nimam, imam raje svoje življenje, tudi zato, ker imam že določene pogoje brez cepiva, ki so tudi stranski učinki po cepljenju),

Pravzaprav je to igra z rusko ruleto – če ti rata priti skozi, ti rata, če ne si pa kolaterana škoda. In veš kje je problem – no upravičeno bi bilo, če ta vsa cepiva ne bi bila več v testni fazi….. Pa so še vedno, večina kar lepo do septembra 2022 ( clinical trials, ker morajo bit, prej ne bodo smeli prekinit – ker se v tem času zbirajo tudi vsi stranki učinki, glede tudi na vse različice sevov…). Pa različna mnenja različnih strok, ki se menjajo, kot veter zapiha. To pa mene najbolj moti. Zaupam svoji intuiciji, poznavanju svojega telesa, poznavanju svojega imunskega sistema;   Zakaj bi se zdrav človek, ki se še sploh ni okužil torej cepil – kakšen je benefit zanj – ne za okolico okoli njega? v vojni pa solidarnosti žal ni.

Ti si imela svoje razloge in upravičeno stanje, da sise cepila, jaz imam svoje in upravičene 8 zdravstveno), da se trenutno ne cepim. Spoštujem tvojo odločitev, ti spoštuj mojo – Hah, vsa testiranja dosedaj: vedno negativno. In imam čisto vest – do vseh okoli sebe in do sebe.

ze bilo, 07.12.2021 ob 09:35

London234, 07.12.2021 ob 06:17

Ne bom o tem, zakaj smo cepljeni.

Problem je hitro spreminjanje pravil.

Saj to je ze bilo, da si sel v Anglijo za par dni in si moral imeti s sabo vec papirjev kot prtljage. Se avgusta je bilo tako.

Ne vem, kdaj so vmes spremenili.

Ko ste se odlocili za ta izlet, bi morali racunati na korona cas in vse mozne spremembe. Kaj vam ni jasno?

Mi smo konec decembra povabljeni v tujino, vemo ze od konca poletja, pa smo z gostitelji se vedno na ‘cakanju’, plan je ze tak, ampak glede na cas in vso dogajanje, nic ni sigurno in ceprav je danes ze 7.12.,se vedno ne vemo, kako bo s potovanjem 25.12.,torej cez manj kot 3 tedne. In cakamo.

Tudi poleti je bilo tako, da si moral na test. Če pa nisi bil polno cepljen, si pa avtomatsko dobil tudi karanteno.

Ja, veliko jih je cepljenih. Kdaj? Je minilo že eno leto od prvega cepljenja? Ne, ni! So jasne dolgoročne posledice cepljenja? Ne, niso, ne morejo biti.

ja, cepljeni ste – omikron je in hočejo teste za vse… ne vem kdo plača ta pcr – je vaš strošek?  ali ga oni nosijo… če je vaš in ste ga pripravljeni nositi jih naredite tukaj, če lahko pred odhodom in potem vam tam ni treba čakati… če ne, je brezveze,da čakate tam en dan zakaj… jaz ne bi… vi pa če vam je ok ,da čakate 1 dan pa pojdite…

to se boste sami morali odločiti –

zdaj če mene vprašaš kaj bi jaz v tem primeru – jaz ne bi šla.

ti še ni jasno, 07.12.2021 ob 10:48

Ja, veliko jih je cepljenih. Kdaj? Je minilo že eno leto od prvega cepljenja? Ne, ni! So jasne dolgoročne posledice cepljenja? Ne, niso, ne morejo biti.

Samo je pa minilo več kot tri mesece, pa še vedno ni množičnih smrti zaradi cepljenja. Saj ste to v začetku napovedovali, a ne? Saj res, potem ste zadevo podaljšali na tri leta. Tako da – čiči pa čaki. Potem bomo vsi cepljeni pocrkali, vi necepljeni pa boste svobodni kot ptički na veji. Pa noben vam ne bo več težil. Samo še malo, pa boste imeli raj na zemlji. Prvi cepljeni so bili konec decembra 2020, torej do 2024 (da bo za ziher) počakajte.

Evo ti, 07.12.2021 ob 10:34

In do te ugotovitve si ti s svojim razmislekom in svojim znanjem prišla? Da več kot bo necepljenih, manj nevaren bo virus? Kdo pa si ti? Reference?

Poznam ogromno ljudi, ki tretjic ne bodo sli na led.. Bolje pozno, kot nikoli. Kolikokrat si ti pripravljena podlegat pritiskom, pocasi bo potrebna tretja doza, ce ne si izenacena z nami, nasprotniki cepivom proti koroni.. Katere strokovnjake pa ti upostevas, mainstream placance?

Sano poglejte, kako je Ihan obrnil plosco.. Intervjuji se izpred pol leta so totalno kontra njegovim izjavam danes!

resje974, 07.12.2021 ob 10:57

ja, cepljeni ste – omikron je in hočejo teste za vse… ne vem kdo plača ta pcr – je vaš strošek?  ali ga oni nosijo… če je vaš in ste ga pripravljeni nositi jih naredite tukaj, če lahko pred odhodom in potem vam tam ni treba čakati… če ne, je brezveze,da čakate tam en dan zakaj… jaz ne bi… vi pa če vam je ok ,da čakate 1 dan pa pojdite…

to se boste sami morali odločiti –

zdaj če mene vprašaš kaj bi jaz v tem primeru – jaz ne bi šla.

Ja, lani je bila pa delta in so isto naredili. Angleži pač delajo paniko, poleg tega pa imajo itak že veliko sranje zaradi brexita, tako da jim ta korona kar prav pride kot izgovor. Res pa je, da so precej internacionalni in posledično imajo kar probleme, ko jim privlečeje vse mogoče že iz Indije, Pakistana,…

Badasass, 07.12.2021 ob 10:58

Poznam ogromno ljudi, ki tretjic ne bodo sli na led.. Bolje pozno, kot nikoli. Kolikokrat si ti pripravljena podlegat pritiskom, pocasi bo potrebna tretja doza, ce ne si izenacena z nami, nasprotniki cepivom proti koroni.. Katere strokovnjake pa ti upostevas, mainstream placance?

Sano poglejte, kako je Ihan obrnil plosco.. Intervjuji se izpred pol leta so totalno kontra njegovim izjavam danes!

Jaz pa jih več, ki vedo zakaj so se cepili in so se že oz. se še bodo tudi tretjič, četrtič če bo treba. Kaj pa zdaj? Nič, a ne?

ne igram ruske rulete, 07.12.2021 ob 10:42

za Evo to:

ne biti tako plehko zavedena; pol milijona in tebi je “ratalo”, kar nekaj se šlo na “riziko”, če rata rata ( so imeli jajca za to, jaz jih nimam, imam raje svoje življenje, tudi zato, ker imam že določene pogoje brez cepiva, ki so tudi stranski učinki po cepljenju),

Pravzaprav je to igra z rusko ruleto – če ti rata priti skozi, ti rata, če ne si pa kolaterana škoda. In veš kje je problem – no upravičeno bi bilo, če ta vsa cepiva ne bi bila več v testni fazi….. Pa so še vedno, večina kar lepo do septembra 2022 ( clinical trials, ker morajo bit, prej ne bodo smeli prekinit – ker se v tem času zbirajo tudi vsi stranki učinki, glede tudi na vse različice sevov…). Pa različna mnenja različnih strok, ki se menjajo, kot veter zapiha. To pa mene najbolj moti. Zaupam svoji intuiciji, poznavanju svojega telesa, poznavanju svojega imunskega sistema;   Zakaj bi se zdrav človek, ki se še sploh ni okužil torej cepil – kakšen je benefit zanj – ne za okolico okoli njega? v vojni pa solidarnosti žal ni.

Ti si imela svoje razloge in upravičeno stanje, da sise cepila, jaz imam svoje in upravičene 8 zdravstveno), da se trenutno ne cepim. Spoštujem tvojo odločitev, ti spoštuj mojo – Hah, vsa testiranja dosedaj: vedno negativno. In imam čisto vest – do vseh okoli sebe in do sebe.

V svetu je cepljenih že ogromno ljudi. Praktično vsi, ki verjamejo v znanost so. In zakaj znanosti ne bi verjeli?

Po statistiki je velik večja loterija če čakaš na kovid, ker nikol ne veš kako bo tvoje telo reagiralo.

Jaz res nimam razlogov da ne bi verjela temu, kar nam ljudje, ki cel lajf delajo v znanosti in nekaj vedo o tem, govorijo. Oni so cepljeni, jaz in praktično vsi ki jih poznam smo cepljeni in noben ni imel nekih težkih posledic. Poznam pa kar nekaj takih, ki so po okužbi kar fino nastradali. Tudi še ne 50letnika, ki je po normano prebolelem kovidu v roku 14 dni doživel odpoved srca. Sicer zdrav človek.

To kar pišeš o cepljenju zdravih ljudi, tistih ki se še niso okužili … pa samo kaže kako zelo ne razumeš zakaj se sploh cepit.

Drugač je meni vseeno, cepi se če želiš oz. ne cepi se če ne želiš. Sem načeloma proti obveznemu cepljenju, razen za ljudi  40+

jati, 07.12.2021 ob 11:04

Jaz pa jih več, ki vedo zakaj so se cepili in so se že oz. se še bodo tudi tretjič, četrtič če bo treba. Kaj pa zdaj? Nič, a ne?

Ti kar..

Tudi proti gripi se ljudje cepijo vsako leto, in? Kje je problem?

Virus je med nami 2 leti in vsak dan tisti, ki ga raziskujejo, pridejo do novih informacij, novih spoznanj. Čez 5 let bomo pogledali nazaj in bomo pametni kako bi lahko peljali epidemijo pa nismo. Za nazaj je vedno vse velik bolj jasno. Težva je v tem, da zaenkrat še nimamo časovnega portala, da bi lahko šli v prihodnost pogledat kaj se dogaja.

zakaj je to problem, 07.12.2021 ob 09:29

Testiranje pa res ni tak problem. Ne vem, zakaj kompliciraš, saj že zdaj veš, da se boš morala

Aja, sem spregledala, da si ena od priviligirank in si navajena, da si nekaj posebnega. Ne, nisi. In tudi ti prenašaš in zboliš.

Priviligiran pa ni ravno primeren izraz. Cepljenje ni privilegij, cepi se lahko vsak. Mogoče bi ji rekli da je pogumna – ker se je cepila?

za badas..

Si res tako neumna? Misliš, da se stranki učinki cepiva pokažejo tako hitro? Cepivo je URADNO testno. Preveri. Ker se bodo dolgoročni učinki pokazali komaj v začetku 2024.

VB ima stalno dodatek pcr testiranj in ni nič novega.

Ne more pa to cepivo za nove seve nič, tako da brezveze, lahko greš še po 10 poživkov, pa boš še vedno zbolela.

čekdisout, 07.12.2021 ob 08:41

nič novega, 07.12.2021 ob 07:21

Kakšno spreminjanje pravil? Že septembra je bilo tako. Pred letom test, tam Day 2 test in v karanteni do izvida.

to pa NI RES.

še novembra ni bila potrebna karantena. PCR test tretji dan po tem, ko si prišel v državo, BREZ KARANTENE

Ni res. Pišem iz izkušenj. S tem, da je Day 2 test pri njih naših 65€.

Hm, to je komaj eno slabo leto, velika vecina komaj pol leta.

V tem casu smo ugotovili, da cepivo ne drzi dovolj dobro.

Sportniki umirajo od kapi in infarkta.

Kaj vse se sledi, bomo pa videli cez nekaj let. Cepiva naj bi bila na mnozicni preizkusnji do 2023,ce se ne motim ali celo do 2025?

nič novega, 07.12.2021 ob 11:47

Ni res. Pišem iz izkušenj. S tem, da je Day 2 test pri njih naših 65€.

..in vi še kar, dokazujetee in placujete, da smete naokoli…neverjetno…

Ni res, ravno s kovidom kasiraš strdke, avtoimunske bolezni itd. v VELIKO VEČJI MERI kot s cepljenjem. Dokazano! Preberi kakšno študijo na to temo, ne samo monovske anticepilce.

Evo ti, 07.12.2021 ob 11:15

Tudi proti gripi se ljudje cepijo vsako leto, in? Kje je problem?

Virus je med nami 2 leti in vsak dan tisti, ki ga raziskujejo, pridejo do novih informacij, novih spoznanj. Čez 5 let bomo pogledali nazaj in bomo pametni kako bi lahko peljali epidemijo pa nismo. Za nazaj je vedno vse velik bolj jasno. Težva je v tem, da zaenkrat še nimamo časovnega portala, da bi lahko šli v prihodnost pogledat kaj se dogaja.

tako kot so zdaj recimo našli pri astri zeneci, kaj je razlog za strdke in BODO TO POPRAVILI, tako bodo vsake toliko našli stvari, ki povzročajo stranske učinke in naredili izboljšave. Nekaj so že, nekaj še bodo drugo leto, čez dve leti, čez pet let itd..ZAto pa je testno obdobje..Če ti ni problem, komot, nihče ti ne očita, da sodeluješ v tej največjem skupinskem eksperimentu..Eni pač ne bomo in nihče jih/nas ne more k temu prisilit.

Joj, tečnobe zoprne. Počakajte torej tiste dve ali tri leta, da nas pobere, pa boste imeli mir!

ne pa neee, 07.12.2021 ob 13:12

Ni res, ravno s kovidom kasiraš strdke, avtoimunske bolezni itd. v VELIKO VEČJI MERI kot s cepljenjem. Dokazano! Preberi kakšno študijo na to temo, ne samo monovske anticepilce.

pa pišuka – kaj je dokazano? – ne ni – ker je vsak človekov imunski sistem INDIVIDUUM – in tvoj reagira drugače, kot moj ali pa od Poldke, Johna ali Nsmbatwa…… Štekaš ? Univerzal vzorca NI 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close