partnerjevo ukvarjanje z drugimi ženskami
OmniA, 17.01.2022 ob 23:53
ne vem več, kaj naj si mislim in ne vem več, kako naj reagiram.
s partnerjem sva oba že v zrelih letih (50+), skupaj 3 leta. ne živiva skupaj, a to načrtujeva v kratkem, smatrava se za resen par. oba imava zelo resne namene.
partnerja non stop po telefonu kliče par žensk, on vedno, ko sem jaz zraven, zvonenje prekine in vrže telefon v predal. včasih opazim, da ima zvonenje na brezzvočno.
on ima vedno isti modus operandi: na vprašanja mi najprej odgovori, da nima z nobeno nič in takoj nato začne govoriti čisto neke druge stvari ali pa preide v napad name (jaz nimam z nobeno nič, če pa ti hočeš po svoje, pa povej).
ne vem več, kaj naj si mislim, ali pretiravam ali pa morda ne jemljem dovolj resno … je že katera bila v podobni situaciji?
JA, jaz sem bila v taki situaciji, izkazalo sr je, da je imel se kako marsikaj s tistimi z
D kur bec, 20.01.2022 ob 12:31
JA, jaz sem bila v taki situaciji, izkazalo sr je, da je imel se kako marsikaj s tistimi z
Da nadaljujem: marsikaj je imel s tistimi zenskami, branil se je na isti nacin kot tale tvoj, na koncu pa me je okuzil z neko pizd arijo tam spodi. Danes me zmrazi, ce se samo spomnim na to pateticno, brezhrbtenicno pocloveceno govno.
Tale je še daleč od tega, da bi bil pripravljen na resno ustvarjanje odnosa s teboj. Tudi če ga postaviš pred dejstvo, no, lahko da ti bo naložil ok, samo ti in ti, slej ko prej bo imel spet celo hordo kvazi kolegic, s katerimi ima nič. My ass. Kakšno skupno življenje? Če bi bil star 20, bi še tako metuljarjenje bilo morda za razumeti, tale je pa daleč od tega, da boš ti edina z njegovo pozornostjo. On se ne misli spreminjati, reakcije povedo dovolj. Kot ihtavi otrok, ko mu želiš umakniti njegove igrače. Komunicirati se pa niti do ala zrelih let ni naučil. Tak, ki pravi, da nima nič s hordo žensk, no ja, slep res ne vidi, čuti pa. Še če bi ga ujela na kateri, bi ti rekel, da si nabavi špegle, ker slabo vidiš in si domišljaš. Imej ga za pofilanje, če že, o skupnem življenju pa odmisli. Jest tud nimam nič z Mon in sploh zdele ne pišem ta post. ???????
Če, 17.01.2022 ob 23:58
Lahko zamenja številko. Lahko pa prijateljicam pove lepo, naj ne kličejo. Vse ostalo nima smisla in ti laže. Morda trenutno nima nič, jih pa ima na stand by, kar je z eno nogo že prevara.
Ja, to me ves čas prepričuje; da odkar sva skupaj, je tem ženskam dal vedeti (sms-i),naj ga ne kličejo in kontaktirajo več. Zdaj mi pravi, da ga kljub temu še vedno klicarijo….
Sploh ne rišem tu, 20.01.2022 ob 12:37
Tale je še daleč od tega, da bi bil pripravljen na resno ustvarjanje odnosa s teboj. Tudi če ga postaviš pred dejstvo, no, lahko da ti bo naložil ok, samo ti in ti, slej ko prej bo imel spet celo hordo kvazi kolegic, s katerimi ima nič. My ass. Kakšno skupno življenje? Če bi bil star 20, bi še tako metuljarjenje bilo morda za razumeti, tale je pa daleč od tega, da boš ti edina z njegovo pozornostjo. On se ne misli spreminjati, reakcije povedo dovolj. Kot ihtavi otrok, ko mu želiš umakniti njegove igrače. Komunicirati se pa niti do ala zrelih let ni naučil. Tak, ki pravi, da nima nič s hordo žensk, no ja, slep res ne vidi, čuti pa. Še če bi ga ujela na kateri, bi ti rekel, da si nabavi špegle, ker slabo vidiš in si domišljaš. Imej ga za pofilanje, če že, o skupnem življenju pa odmisli. Jest tud nimam nič z Mon in sploh zdele ne pišem ta post. ???????
Hvala za vaš odgovor, mi je dal dosti misliti!
BTDT enpr., 18.01.2022 ob 08:31
Malo si naivna in partner to ve.
Bi se celo strinjala, če bi od tega imel kako korist. A je nima.
Anonimno753, 18.01.2022 ob 00:01
S tabo verjetno nima tako resnih namenov, kot misliš ti, kajti če bi jih imel, bi jim povedal, naj ga ne kličejo neprestano.
Točno to sem naredila.
Popay npr, 18.01.2022 ob 10:50
avtorica, ta tvoja veza je brezveze, temu se reče, to ni to…, lahko pa podpišeta kakšno pogodbo za lažje sobivanje, ko se vržejo karte na mizo, ker sta oba čez 50, glih toliko, da nisi sama, če ti je v dvoje bolj prijetno.
V zrelih letih je samo to važno, da imaš opravka s psihofizično zdravim, odločnim in stabilnim človekom pri katerem veš kje si.., pa tud, če kakšno drugo vmes kresne, to je manjši greh, kot to kar počne, da se s telefonom v roki obnaša kot pubertetnik.
Popay, evo, hvala!!!
Mi je prišlo na misel/in razmišljam točno to: da ‘to ni to’.
Tudi jaz mislim, 18.01.2022 ob 07:40
OmniA, 18.01.2022 ob 00:15
saj ravno to je čudno, z mano ima očitno zelo resne namene: prepričuje me vsakodnevno, da se čimprej poročiva in da grem takoj živet k njemu …
po drugi strani kontaktira z drugimi ženskami več kot prijateljsko …
meni ni več nič jasno, ne vem več pri čem sem.
Seveda ti je jasno: da ti tega ne maraš in ne prenašaš.On ima pa očitno zelo široke meje.Drugačne kot ti.Zato pazi, kaj delaš! Seveda on govori: Pridi in se preseli…se bova poroćila…Lahko reči…toda , ko boš enkrat tam in poročena, boš šele videla hudiča .Že zdaj se izmika, meče telefon in se dela nedolžnega…Že zdaj tega ne maraš, kaj šele bo.Ne pojdi k njemu, ne poroči se.Daj mu ultimat in če bo to še delal…potem pa hvala lepa.Saj je še kje kakšen drug , brez da bi se morala še ti obremenjevati naprej s kupom žensk.
Hvala vam za nasvet.
Ga večkrat preberem.
Forum je zaprt za komentiranje.