partnerjeva mati ni normalna
Ko ni tašče v večini primerov, ne pa v vseh primerih, snahe nimajo več solate in ostale zelenjave z vrta, varstva otrok, pomoč tako ali drugačno so že tako ali tako prejeli prej, ampak kaj je to v primerjavi z lepo besedo in 10min na dan ali pa 3 urami na teden, ki jih posvetite tašči.
Moja tašča je zakon, pa ne zaradi zelenjave z njenega vrta, pa varstva otrok, pa strehe nad glavo, pa pomoči pri delanju kupčka za stanovanje.
Tudi če bi kaj od tega prispevala pa žal ne more ker je v bloku in daleč od nas pa se enkrat na 14 dni zapeljemo do nje, medve skupaj pripraviva kosilo moj pa poskrbi za zabavo otrok. To nam je skoraj da rutina ampak še vedno uživam v njeni družbi to je izjemna ženska.
Kako se obnašat? Zelo težko je. Naslednja faza je, da zgublja stvari in ne ve, kam jih je dala. Potem smo ji domači tudi vse pokradli ( tudi zobno protezo in celo štedilnik- ja ta, ki je zdaj v kuhinji pa ni moj, je rekla, mojega ste ukradli) , zelo, zelo veliko smo potrpeli, zdaj je v domu na oddelku za demenco, ni šlo več! To traja že več kot 10 let, zdaj bo stara 80.
jaz sem bil vseskozi prepričan, da so hudobne tašče samo neka izmišljena teza ki pride nekaterim prav, da si na ta način iščejo razne izgovore.
žal pa sem sedaj sam doživel kako izgleda ko je tašča uspela uničiti družino, preden smo se uspeli odseliti od nje. Žena se je med mano in njeno mamo po pritisku odločila, da še naprej ostane skupaj z njo.
mene so izvrgle, sedaj se borim da bom lahko videl vsaj otroke…
Forum je zaprt za komentiranje.