Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek partnerjeva mati ni normalna

partnerjeva mati ni normalna

Ko ni tašče v večini primerov, ne pa v vseh primerih, snahe nimajo več solate in ostale zelenjave z vrta, varstva otrok, pomoč tako ali drugačno so že tako ali tako prejeli prej, ampak kaj je to v primerjavi z lepo besedo in 10min na dan ali pa 3 urami na teden, ki jih posvetite tašči.

Moja tašča je zakon, pa ne zaradi zelenjave z njenega vrta, pa varstva otrok, pa strehe nad glavo, pa pomoči pri delanju kupčka za stanovanje.

Tudi če bi kaj od tega prispevala pa žal ne more ker je v bloku in daleč od nas pa se enkrat na 14 dni zapeljemo do nje, medve skupaj pripraviva kosilo moj pa poskrbi za zabavo otrok. To nam je skoraj da rutina ampak še vedno uživam v njeni družbi to je izjemna ženska.

Kako se obnašat? Zelo težko je. Naslednja faza je, da zgublja stvari in ne ve, kam jih je dala. Potem smo ji domači tudi vse pokradli ( tudi zobno protezo in celo štedilnik- ja ta, ki je zdaj v kuhinji pa ni moj, je rekla, mojega ste ukradli) , zelo, zelo veliko smo potrpeli, zdaj je v domu na oddelku za demenco, ni šlo več! To traja že več kot 10 let, zdaj bo stara 80.

” za povedat “

Ko sem se ji ponudila, da kaj skupaj narediva je rekla, da noče nikogar zraven, da hoče bit sama.

jaz sem bil vseskozi prepričan, da so hudobne tašče samo neka izmišljena teza ki pride nekaterim prav, da si na ta način iščejo razne izgovore.
žal pa sem sedaj sam doživel kako izgleda ko je tašča uspela uničiti družino, preden smo se uspeli odseliti od nje. Žena se je med mano in njeno mamo po pritisku odločila, da še naprej ostane skupaj z njo.
mene so izvrgle, sedaj se borim da bom lahko videl vsaj otroke…

kaj čem reči, najprej štalca, potem pa kravca. Kakšen moški pa si, da se takole priseliš k tašči, pa je ne znaš šarmirat?

” Zodiak “

na kakšen način je uničila družino ? Kako ji je uspelo, res me zanima. Ti pa sigurno ni prijetno zdaj

Te je že dobro ocenila :-))))

to je rekla tudi ženi od partnerjevega brata !

Ti pa si budala

Ravno tako: najboljša tašča – MRTVA tašča !!!!!!!!!!

Mame snah so tiho kot miške, ker so vesele, da so se znebile gnoja, bojijo se, da jih bodo dobro vzgojeni zetje pustili in jih bodo dobile nazaj.

Punica

si sebe opisala očitno ti je mati tiho, srečna, da si odšla ha ha , podn babji

Streže ga spred in zad, samo da ne odide. Mati noče, da ji še kdaj najedam in skačem po glavi. Pred mojim možekom pa pravi kak sem dobra, če skačem nanj pravi naj potrpi in me nima za mar, kadar se prepirava midva, njega drugi dan čaka kosilo ki ga najraje je. V rit mu leze moja majčica.

🙁 boli, ko ugotoviš, boli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close