Najdi forum

Am.mene pa zanima če iz letališča Beauvais vozi kakšen vlak do Pariza ali samo avtobus?

Izvoli pogledat.

potrebujem naslov oz ime hotela v parizu (La Défense) ki je v lasti slovenca
bostjan54@gmail.com

hvala lepa in lep pozdrav

Za obisk Pariza svetujem nastanitev v kampu in sicer najem bungalova – kar se splača za za večjo družino ali klapo in vožnja do mesta z metrojem.
Za hrano so znosni le Kitajci in trgovine, za več kot par dni pa debela denarnica. Kljub temu -Pariz je doživetje.

LP

ABS

sEDAJ SE JAZ OGLAŠAM, KER TUDI POTREBUJEM HOTEL V JULIJU,SMO TRIJE IN BI BILO FINO, DA NAS PRIDE KDO ISKAT DO HOTELE- KAKO STE SE SPORAZUMEVALI? PROSIM ZA NASLOV-MARJANA marjana.prebil@gmail.com-hvala

sEDAJ SE JAZ OGLAŠAM, KER TUDI POTREBUJEM HOTEL V JULIJU,SMO TRIJE IN BI BILO FINO, DA NAS PRIDE KDO ISKAT DO HOTELE- KAKO STE SE SPORAZUMEVALI? PROSIM ZA NASLOV-MARJANA marjana.prebil@gmail.com-hvala[/quote]

Marjana, glede na to, da citiraš 4 leta staro sporočilo, vprašanje, če boš dobila odgovor.
In če potujete v juliju, je že kar čas poiskat kak hotel. Jaz jih vedno rezerviram na http://www.booking.com, zmeraj vse štima.
Z letališča te pa pripelje tudi avtobus.
Glede sporazumevanja – midva sva se še zmeraj in povsod vse zmenila, čeprav ne znava francosko. Pač začneš z angleščino, če ne gre, malo z rokami zraven… pa kar nekako gre 🙂

lep pozdrav!

s punco imava namen it naslednje leto v pariz in naju sedaj zanima kako je s tem če gre 17 let stara punca v pariz brez staršev. Jaz sem pa 18.

Po moje ni nobene razlike, če greš v Pariz s 17 ali 18 leti.
Mejnih kontrol, kot najbrž veš, v EU ni več, v hostlu/hotelu/kampu ali kjerkoli že bosta bivala, pa nikogar ne zanima, kolk je kdo star. V bistvu se premikaš po celi EU čisto enako kot po Sloveniji.

Ne pozabite na osebno izkaznico ali potni list. V Avstriji je kazen 30€.

LP

Pozdravljeni,

s punco sva bla za vikend v Parizu, bivala sva pri Slovencu Pavlu, ki je prišel tudi po naju na letališče in naju tudi v nedeljo odpeljal nazaj.
O hotelu, njemu in zajtrku vse najboljše, cena za Slovence je veliko nižja kot za druge turiste.
Če se kdo odpravlja v Pariz, res zelo priporočam bivanje pri Pavlu. Hotel je v občini Puteax, predel La Defense. Do podzemne je pet minut peš, je pa to predel z visokimi stolpnicami, je zelo čisto in mirno.
Pariz je pa itak špica, lepšega mesta na svetu ni!!

Kontakt, prosim.

Telefon hotela: 0033 1 47 76 19 60, e-mail je hotelparis2@wanadoo.Je zelo vesel, če pridejo Slovenci. Slovensko zna še zelo dobro, tako da mu lahko pišete v slovenščini in tudi z njim govorite po telefonu slovensko, saj ga žena, ki se ponavadi oglasi po telefonu takoj pokliče, ko sliši, da kliče nekdo iz Slovenije.
Cena nočitve pa je za Slovence dosti nižja kot ta ostale.

V kavarni na ulici se ne usedite za kavo v prvo vrsto-ponavadi je prosta. Bili smo posvarjeni nad astronomsko ceno kave v prvi vrsti. Ko si utrujen od hoje pa pozabiš na ta nasvet. Za 3 kave v velikih šalcah in 1 Coca Colo smo plačali 43e. Vseeno pa je Pariz zanimiv.

@tudi greva: hotel v parizu je pravi.

LP

----- [b]Potuj poceni z letalom:[/b] [url=http://poceniletalskekarte.si]poceni letalske karte[/url] na [url=http://bit.ly/10HJOpn]Poceniletalskekarte.si[/url]

Pozdrav
Zanima me če je ta hotel slovenca Pavla še v 3. coni ali je že v 4. oz 5.?

evo fresh from paris!
Super mesto, zanimivi ljudje, veliko za videt in doživet skratka se splača. Bila sva v hotelu tega slovenca Pavla, ki je super prijazn možakar, vedno pripravljen pomagat če morda ne veste kako z metroji in vlaki prit do kam. js sm se kr dobro pripravil in nisem imel težav ampak skoraj da ne moreš kaj falit, ker je vse super označeno in jasno napisano tako da z javnim prevozom ni problema sploh. Prideš kamorkoli v nekaj minutah. Metro je zakon!

Pa še stroški, ker verjamem, da marsikoga zanimajo 🙂

Hotel:
5 nočitev za 2 – 389€‎
Letalo:
2x povratna karta Benetke-Paris (cdg airport) 272€‎ prek easyJet
Prevoz po parizu in do pariza:
18€‎ pa še neki za povratne karte za RER B vlak iz letališča do centra
13€‎ carnet paket kart za metro (10kart), ki so zadostovale za 5 dni
Hrana:
zajtrk je v hotelu, potem pa se najbolj splače jesti v kakšnih četrtih, midva sva jedla večinoma v latinski četrti, kjer je ogromno restavracij in ponudnikov hitre hrane. Jedla sva razne menije, kjer so cene od 12 do 20eur za meni (predjed-glavna jed-sladica)

za kaj več info pa kr vprašite

lp

5.8 za devet dni potujeva za pariz , po 40 letih.spet v pariz ,, s tem da sedaj bom turist zivel v parizu ,,skoraj tri leta sem zivel v parizu, zelo me znima kaj se je vse spremenilo v krasnem romanticnem parizu .moja francoscina je se kar uporabna stem da sem veliko pozabil.sam pariz in metro pa ostalo po mestu mi nebo delalo problemov . Le skrbi me od terminala 2 pa do podzemne (metro) bom pa vesel ce ima kdo kake informacije ..lep pozdrav

Pozdrav,
prosila bi,če mi lahko posredujete prosim meil od gospoda Pavla,ker imam namen odpotovat v Pariz.
hvala

fon.freddy999@gmail.com, s katerega letališča?

Pozdravljeni.
Pravkar smo se z družino vrnili iz Pariza.Stanovali smo v hotelu DE PARIS,pri gospodu Pavlu.Vsa pohvala,saj gospod je prijazen in ti da vse napotke.Hotel je čist in urejen.Vsi tisti,ki boste obiskali Disneyland in ste študent,lahko reden ali izreden študent imejte študentsko kartico s sabo,saj cena je bistveno drugačna.Enodnevna vstopnica znaša 88 evrov,če si študent pa 51 evrov.
LP

pozdravljeni FIZBO! septembra imam rezervirano pri Pavelnu,pa me zanima ,koliko se splača kupiti karte naprimer za eifel v naprej po internetu? ali je velika razlika? hvala

Iščete poceni avionske karte, hotel, rent-a-car ipd?

https://imitrips.dreamtripslife.com/

v primeru da najdete ugodnejši let, dobite povrnjen denar. Za podrobnejše informacije: imitrips@gmail.com

kot član lahko tudi kupujete karte za ogled kulturnih znamenitosti (mimovrste)… Za podrobnejše informacije: imitrips@gmail.com

Pozdrav
Jaz sem karte kupil tam, ker prek neta so ble za tisti dan že kao razprodane oz jih ni blo možno več kupit. Drugače je pa cena mislim da ista samo, da pač tam ne rabiš tolk dolgo čakat v vrsti. Vrste so pa kr fajn dolge tak, da je fajn prit zgodaj.

iz obeh terminalov vozi vlak RER B, falit kaj ni možno, ker pelje prav vsak direkt proti centru. najboljše je iztopiti na postaji chatelet les halles, ki je ena izmed večjih postaj v parizu in povezuje vse tri vlake in tudi 4 linije metrojev – tudi linijo 1 ki pelje do postaje La Defense, ki je v bližini hotela de paris slovenca Pavla.

Ojla, ali se splača decembra v Pariz? je kaj za videti?

[url=http://completeranking.com]Apartmaji Hrvaška[/url] : 5.000.000 destinacij na enem mestu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close