Najdi forum

Tudi Myair leti iz Benetk na CDG in to ob bolj faj urah. Tudi poceni.

Pozdravljeni!

Za prvomajske praznike smo namenjeni v Pariz. Neška, bi lahko prosila za e-naslov tistega slovenca, ki ima tam hotel. Najlepša hvala. Lp.

PS: moj e-naslov: vesna.kociper@gmail.com!

Svetujem vam ogled znamenitosti,saj se po 1 letu spominjamo zadeve,kot bi bili tam včeraj.Na pot smo šli s kombijem, veliko smeha,dogodivščin. Videli smo louvre, Notre dame, Sacre Coeur, Versaiiles, Eifflov tour, Elizejske poljane, rezidenco franc. predsednika,…tudi Disney land.Je bolj pravljičen kot Gardeland. vendar manj adrenalina.
Če bi šla še 1 x, bi se odločila, za znamenitosti, ker te si zapomniš celo življenje.
lepo se imejte

Pozdravljeni

Mene tudi zanimajo kontaktni podatki hotela ki ga ima Slovenec v bližini Pariza in če ste bili zadovoljni še s kakšnim prenočiščem bi bil vesel če bi mi priskrbeli naslove
Potujemo 2 družini v Pariz za 1.Maj

LP Marjan Lah

Pozdravljeni

Mene tudi zanimajo kontaktni podatki hotela ki ga ima Slovenec v bližini Pariza in če ste bili zadovoljni še s kakšnim prenočiščem bi bil vesel če bi mi priskrbeli naslove
Potujemo 2 družini v Pariz za 1.Maj

LP Marjan Lah
marjan.lah@siol.net

Pariz je res drag, a z malo iznajdljivosti glede hrane, prenočišč, javnega prevoza in celo vstopnin se da kar precej prihraniti. Podrobni nasveti so objavljeni tule:

http://www.hotelskerezervacije.eu/potovanje/francija/pariz.php

Aloha!

Prosila bi neško ali koga drugega, ki ima kontakt od gospoda iz Slovenije, ki ima hotel v Parizu.
Hvala

vladka07@gmail.com

Pozdravljeni!

Tudi mi si bi radi ogledali znamenitosti Pariza v mesecu Oktobru, zato bi prosil za podatek o osebi katero je omenila Nuška. Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

Lep pozdrav

Lep pozdrav!

Tudi mene zanima, če lahko prosim posredujete kontakt tega gospoda, katerega je Neška omenila, saj si želimo z družino za nekaj dni ogledati Pariz.
Hvala!

zan_valencak@yahoo.com

Zdravo,

čez 14 dni grem z družino v Pariz, pa bi tudi jaz želela kontak slovenca v Parizu.

Hvala!

Pozdravljeni!

Tudi jaz se odpravljam cez dober mesec v Pariz in me zanima kontakt od hotela v lasti Slovenca, ki ga omenjate.

Ze vnaprej hvala za informacijo!

Ajda

ajda@marg.si

jst bi pa bila zelo hvaležna, če bi napisali tisti, ki ste prišli pozno na beauvis, kako ste prišli do hotela (kak poceni hotel), ste prvo noč spali kje blizu letališča, karkoli bi mi prišlo prav..in kak link tudi.. najlepša hvala 🙂

Neško prosim vas za naslov in telefonsko številko hotela v Parizu s slovenskim lastnikom. Hvala vnaprej!

E-mail: blazko36@gmail.com

Glede na to da bi vsi radi vedeli naslov našega Slovenca v Parizu, bi bilo smiselno da ga nekdo prilima gor.

LP Gorazd

Čudi me, da vsi iščete naslov tega slovenca. V Parizu je najbrž preko 1000 hotelov, za vsak okus in žep. Za povprečnega turista, ki si pride v 2-4 dneh ogledat nekaj znamenitosti in se imet fajn v MESTU (in ne ves čas v hotelu) kaka veriga kot je IBIS ali kaj podobnega, so popolnoma v redu (2-3*). Cenovno prijazno, zajtrk vključen v ceno, solidno opremljena soba (TV, fen, koplanica, brisače, šampone…), važno, da je blizu podzemne. V hotel itak prideš samo se stuširat, se preobleči, prespat in naprej v mesto…
Tisti, ki res ne ve, kaj si ogledat v Parizu oz. kako se organizirati, da v čim manjšem času vidiš čim več, toplo priporočam vodnik za popotnike NAJ 10 : zanimivo, vse jasno napisano, priložijo plan mesta in metroja. Če ga malo doma pregledaš, si pripravljen za iti v mesto v lastni režiji… Fino, če znaš vsaj malo francosko 🙂

V Parizu sem bila januarja letos. Za vse interesente objavljam kontakt slovenca, ki ima hotel v Parizu v predmestju Puteaux o katerem pišejo moji predhodniki. Gre za poslovni predel Pariza, metro je od hotela oddaljen cca. 5 minut. Telefon hotela: 0033 1 47 76 19 60, e-mail je hotelparis2@wanadoo.fr. Bila sem zelo zadovoljna, lastnik je zelo vesel, če pridejo slovenci. Slovensko zna še zelo dobro, tako da mu lahko pišete v slovenščini in tudi z njim govorite po telefonu slovensko, saj ga žena, ki se ponavadi oglasi po telefonu takoj pokliče, ko sliši, da kliče nekdo iz Slovenije. Gospodu je ime Pavel. Cena za hotel in ostale storitve so po dogovoru.

Pozdrav vsem,

Kot pišete vidim, da od tega, da bi šel v Pariz s svojim avtom v samem mestu nebi imel kaj dosti glede na promet in to, da ne poznaš mesta.

Ali bi tisti, ki ste že bili svetovali, da je npr. za najeti avtodom, ga parkirati v bližini metroja in se potem voziti po parizu z javnim prevozom, ali pa so hoteli na obrobju mesta vendarle še sprejemljive cene in ni potrebno iti z avtodomom?

Šla bi dva odrasla in dva otroka, kjer bi bil namen si ogledati Disneyland in še kakšno znamenitost v mestu, šli bi okoli 1. maja

Ali so za avtodome kakšna parkirišča, kjer v njem tudi potem prespiš (da ni prepovedano), kjer imaš tudi poskrbljeno za toaletne prostore?

Če je pomembno, da je zraven hotela metro, ali je metro tudi nekaj ven iz centra, kjer so hoteli po sprejemljivejših cenah? Koliko je sploh za računati za spanje z zajtrkom, da bi sploh dal na tehtnico, ali se mi bolj splača vzeti avtodom?

Hvala vsem za nasvete in LP

Če boš šel z avtodomom, pa res ne boš spal v hotelu, nooooo! Kolikor vem, vsi ki grejo v Pariz z avtodomom, spijo v kampu v Bolonjskem gozdu in od tam potem na metro oz. javni prevoz.

Imaš kar nekaj potopisov tukaj (klikni levo na prispevke) pa si preberi.

http://caravaning.zanimiv.net/

včeraj iz pariza, za hotel plačala 84 eur za dve noči za 2 osebi, hotel 2 min od metroja in avtobusne..

vaia3,

kaj bi lahko razkrila v katerem hotelu ste bili to? in kakšne so bile storitve?
za informacije bom zelo hvaležen.

lep pozdrav!

bila sva v hotelu iliade paris XVIII, 2x nočitev z zajtrkom..je zraven metroja in 10-15 min peš hoje do montmartra..vse je bilo zelooo majhno, ampak čisto in toplo, s kopalnico (kar za pariz sploh ni samoumevno), zajtrk je pa bil (glede na pariz) kar ok..gledala sem poceni hotele in ta je bil daleč najbolj ugoden s kopalnico in s solidnimi mnenji na tripadvisor..rezervirala pa sem preko galahotels.com..če te še kaj zanima, kar vprašaj..pozdravček 🙂

Vaia3,

bi se še jaz pridružil s kakšnim vprašanjem.

Želeli bi si ogledati Euro disney z otrokoma, ali je ta hotel primeren – nimam namreč nobene predstave, v katerem delu Pariza se nahaja Disneyland, niti mi imena posameznih delov nič ne pomenijo. Kateri del sploh gledati?

Ali si je z otrokoma 5 in 7 let sploh smiselno iti ogledati še kaj drugega glede na to, da se verjetno kar nekaj časa čaka v vrstah, kar pa vemo kako je z otrokoma čakati, kjer se hitro naveličata in “težita”

Ali je najbolje iti le v Disneyland in kam drugam čez kakšno leto, ko bosta večja? Kakšne so vaše izkušnje? Ali je potrebno planirati kar cel dan za Disneyland?

Za koliko časa sploh iti, je za Disneyland dovolj vzeti dva spanja v hotelu??

Hvala in LP

Erick, če malo pogledaš na zemljevid, Euro Disney ni prav v Parizu ampak kar malo ven : Torej, če imate namen iti samo tja, mogoče ne bi bilo slabo poiskat hotel kar tam, ne v Parizu. Malo pobrskaj tule, mogoče se najde kakšna ugodna kombinacija z vstopnicami Sicer pa ja, najmanj en dan rezervirat za Disneyland.

Če boste šli tako daleč, je pa seveda smiselno pogledat še malo po Parizu. Idej za otroke boš tule našel na kupe:

Kar se pa hotela v samem Parizu tiče, pomembno je, da je blizu metroja in, če boste z avtom, da ima parkirišče. Tule jih najdeš še pa še:

Upam, da sem kaj pomagala.
Sicer je pa treba mal pobrskat in se vse sorte najde.

Pa fajn zabavo v Disneylandu želim!

vaia3,lahko prosim napišete če je ta hotel pravi http://www.hotel.com.au/Paris/Iliade-Paris-XVIII-Hotel-Paris-1-hotels.asp ,nisem prepričana saj mi jih v brskalniku vrže kar nekaj različnih,…prosim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close