paradižnik lušt – je res kot domač?
Joj no. Pojdi v Tuš, povohaj grapolo od Lušta in povohaj uvoženega, pol cenejšega. Vonj je enak. To je pač grapolo.
Pridi k meni povohat moj domač paradajz, vzgojen nedolžno, kot je jutranja rosa na cvetju. Nima posebnega vonja, ker je take sorte, in tudi ne izrazitega okusa – ker je pač take sorte. Je uvožen grapolo petkrat bolj aromatičen in ima izrazit okus – ker je take sorte!
Joj no. Pojdi v Tuš, povohaj grapolo od Lušta in povohaj uvoženega, pol cenejšega. Vonj je enak. To je pač grapolo.
Pridi k meni povohat moj domač paradajz, vzgojen nedolžno, kot je jutranja rosa na cvetju. Nima posebnega vonja, ker je take sorte, in tudi ne izrazitega okusa – ker je pač take sorte. Je uvožen grapolo petkrat bolj aromatičen in ima izrazit okus – ker je take sorte![/quote]
Pri nas ne jemo vonja, če ga pa pri vas, vam pa privoščim, da si ga kupite čim več.
Pridi k meni povohat moj domač paradajz, vzgojen nedolžno, kot je jutranja rosa na cvetju. Nima posebnega vonja, ker je take sorte, in tudi ne izrazitega okusa – ker je pač take sorte. Je uvožen grapolo petkrat bolj aromatičen in ima izrazit okus – ker je take sorte![/quote]
Upam, da delaš v marketingu … mene si že prepričal/a 🙂
Pri nas ne jemo vonja, če ga pa pri vas, vam pa privoščim, da si ga kupite čim več.[/quote]
Če ne jeste vonja, zakaj ga potem omenjaš? Vonj lahko tam, kjer prodajajo lušt in uvožen grapolo, preveriš zastonj. Seveda ti pa nič ne brani, da ne kupiš pol kile lušta in pol kile onega, pa doma še degustirate.
Ne delam v marketingu, prej bi verjela, da dela ctrl – oziroma očitno je hvaležen potrošnik, pada na trenutne slogane.
sori samo pradižnik iz lidla pa še zdaleč ni tako okusen kot lušt. je pa res da ga ni čez domač paradižnik, lušt tega okusa ne dosega, je pa boljši od uvoženega.[/quote]
Paradižnik iz Lidla, še sploh če kupiš datljeve in češnjeve, je zelo zelo okusen. Lušt – fama brez osnove. Malo manj plastičen je od nizozemskega, ker pač manj prevozi in je obran bolj zrel, to je pa tudi vse. Edini paradajz, ki je vreden 2 €, je volovsko srce, če ga kdaj slučajno ujagam na tržnici ali v kaki domači polici Spara ali M.
Forum je zaprt za komentiranje.