Paparotti v Jaršah- razočarani
Ker smo za sinov rojstni dan hoteli rezervirat mizo v Paparotti- ju, smo šli včeraj sprobat ambient in hrano. Skupaj smo šli dve družini z majhnimi otroki, naročili pizze in solate. Pizze nič posebnega- proti Azurju podpovprečne, v lokalu vroče za znoret, zunaj na igralih nobene sence, črni tlakovci, zaradi katerih je bilo še bolj neznosno vroče. No, bi še vse požrli, če bi bilo vsaj osebje prijazno. Za “dober dan” ni očitno še nihče slišal, da ne govorim o “Nasvidenje, hvala”. Ob odhodu smo šli mimo treh natakarjev in natakaric, niti eden od njih ni odzdravil, niti ta, ki nas je stregel. Res je bila kar gužva, ampak to ni opravičilo za neprijaznost. Nas ne bodo več videli. Pa še to- 1 dcl jabolčnega soka 200 (bivših) SIT. Mene tam ne bodo več videli. Za praznovanje roj. dne so pa še drugi primerni prostori.
Ja, mi smo lani tam praznovali rd. Ko smo šli pogledat je bila ena natakarica full prijavna in se nam je zdelo super, zato smko rezervirali. Smo točno povedali, da nas bo 8 odraslih in trije otroci in , ko pridemo nas stlačijo vse za eno leseno mizo, halooo!? Smo se morali prav skregati, ker so nas hoteli prepričati, da je ta miza za 8 oseb, s tem da se nas je 6 prav očitno komaj tiščalo skupaj!!! No, tudi postrežba je bila obupno počasna in od prepira za mizo dalje nas je kar ignorirala. Nismo bili zadovoljni!
Škoda, ker igrala so bila pa tamalim všeč;)
lp,
M.
Zame ni vsaka pizza enaka in ta pač ni bila nič posebnega za moj (in tudi ostalih) okus. Najboljša mi je recimo v Azurju ali pa v Fokulusu. Ta mi ni bila niti slučajno všeč. Igrala so res odlična, ampak kaj ti pomaga, če so na soncu, kar pomeni tudi 40 stopinj. A boš dovoilila, da se tvoj otrok igra izpostavljen soncu in vročini? Zaradi črnih tlakovcev je pa še bolj vroče. Nasploh mi je prijaznost pomembna kamor koli grem- jest ali pa v trgovino, na pošto, banko, etc. Če nimajo pravilnega odnosa do mene, stranke, me tam ne bodo več videli.
enako mislim kot ti, kajti tudi nam ni vseeno kaj jemo in kako in kje. paparoti ima res velik vrt, ki je skoraj ves na soncu, sploh igrala, notri pa ena velika soba, kot menza in to meni ne sede, hrana pa kot drugje, ne slaba ne dobra, torej bili enkrat in ne hvala!
Vrt bi vsaj pokrili, tako pa so neke marele, vrocina za noret, v casu poletja tam res nimas kaj delat, osebje pa kakor kdaj, enkrat okej, drugic ne, ma kot povsod, zato je vedno najbolje doma…
Res je da sem iz Domžal vendar to ne pomeni, da zato domače blago bolj hvalim. Bil sem že neštetokrat pri Paparotiju in nikoli nisem imel slabe izkušnje. Tja hodim z ženo, hčerjo(10let) in sinom (dojenčkom) in ko pridem tja je tamala najbolj vesela , da gre na lahko na igrala in jo mirne vesti spustiva saj je za varnost otrok odlično poskrbljeno ČRNI TLAKOVCI kot je nekdo omenil ga lahko podučim da te tlakovci so iz posebnega materiala ki je mehak in otrokovim padcem prijazen in nikakor ne sprejema toplote vendar je material narejen tako da se ne segreje nad 30 stopinj celzija. res je da nimajo vse hrane vrhunske je pa za probati plošča za dve osebi pa naj bo to morska ali mesna ¨da dol padeš nesramno dobro¨ Največ pa odtehta da lahko starši pojemo v miru kosilo pa naj se vsedemo notri ali zunaj, ker imajo igrišče opremljen s video kamerami katere prikazujejo sliko na LCD zaslonih znotraj lokala.
Tudi midva z možem sva šla 03.06.2016 tu na pizzo. Prišla sva ob 14:35 se usedla na vrt in čakala a nisva nič dočakala.Nihče naju ni niti vprašal,če bova kaj ne pa, da bi naju še postregel. Natakarica je šla trikrat mimo , natakar pa dvakrat,zato sva po 20.minutah vstala se zahvalila za postrežbo in odšla.Tu naju ne bodo več videli.Moram pa poudarit,da ni bilo nobenega navala(bilo nas je 12 gostov) ,zaposlenih pa v strežbi štirje.Domnevam,da je njihov šef eden redkih ,ki je predober za svoje zaposlene in bi jih moral namesto na uro plačati po prometu vsakega posameznika in tako bi vsak gledal koliko bi kasiral.
Mi smo pred leti šli večkrat, ker smo bili zadovoljni s hrano in igriščem za otroke. Pa še blizu nam je.
Zadnjih nekaj let tja ne hodimo več. Kot že rečeno zgoraj, postrežba je zelo slaba, natakarji neprijazni in imaš občutek, da si tam odveč. Hrana pa povsem povprečna. Otroci so zrasli, igrišče jih tudi ne zanima več.
Jaz dodajam še:
Pizzerija Fontana Dob
Pizzerija Verace pod ljubljanskim Gradom
Pizzerija Kapra na Dobu pa se je, odkar so prenovili, zelo poslabšala – če naročiš za domov, pa sam rideš iskat, so pice dosti manjše, kot so bile prej, manj obložene -skratka šparajo na tistem , kar dajo v “žakelj”….
Prav tako pizzerija Bella Vita, odkar so se preselili z Vira Domžale na novo lokacijo; zelo slano testo, slabša kvaliteta. Baje so celo decembra zaprli ??
Forum je zaprt za komentiranje.