Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Paparotti v Jaršah- razočarani

Paparotti v Jaršah- razočarani

Ja res je paparotti obup od osebja, kdo jim je kriv da morajo delat. Moja izkušnja za  dve leti staro hčerko sem prosil če lahko dobi slamico in je bil izgovor ne, ker je korona, v redu za mizo zraven so vsi imeli slamice večji otroci. Ampak sem naredil stalo in so vsi ostali brez. Nikoli več ne gremo tja.

Tema se je začela že v letu 2007, pa očitno lokal še vedno obratuje. Že ne more bit tako slabo 🙂

No, čeprav, če bi bil to moj lokal, bi se nad nekaterimi mnenji na googlu precej zamislila in imela kakšen sestanek na to temo z zaposlenimi.

Ni pa to moje osebno mnenje o restavraciji, ker je ne poznam.

že 16 let onanirate na to temo, enemu so se morali močno zamerit

Priporočam Pizzerio Siciliana (Tjaša Kastelic) pri Brezovici. Hitro, dobro, poceni.

Vesel oče, ki zmeraj pohvali, kar je vredno pohvale

Zanimivo, debel crn las enkrat v solati, drugic na pici….  pice se ponavadi pripravljajo v piceriji, solate pa v kuhinji, ponavadi to opravljajo razlicne osebe, tako da je vecja verjetnost, da sam sebi podtikas svoje lase????

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 07.02.2023 ob 15:08

Priporočam Pizzerio Siciliana (Tjaša Kastelic) pri Brezovici. Hitro, dobro, poceni.

Vesel oče, ki zmeraj pohvali, kar je vredno pohvale

Vesel oče, enkrat se zapelji do Lukovice v RCU ….Pizze so mnjami, da ne govorim o solati RCU z dunajcem ali celo o sladoledu z višnjevim prelivom…Trume ljudi , prijazna postrežba in normalne cene! Hrana pa res dobra!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close