Pag Apartma Galeb
Raje pokliči k Damirju. Tam so aparmaji zelo fajni, edino plaža je malo manjša, za deco idealno.
http://www.otokpag-novalja.com/%5B/quote%5D
Ko sem prebral vse, kar je napisano, sem mislil, da so apartmaji Galeb OK. Zakaj samarijanka tako misliš?
Mi smo bili lani v Vidalićih, sicer v drugem app, bilo nam je všeč, ampak ker imamo letos dojenčka, bi bil dostop od našega app do plaže z vozičkom skoraj nemogoč. Sicer nam je bilo pa všeč, vse super, app, morje, ampak vseeno ne toliko, da bi šli letos spet (gremo na Rab), najbrž res zaradi nedostopnosti z vozičkom.
Tudi mi smo bili razočarani nad apartmajem in okolico. Zelo. Toliko, da smo po nekaj dneh enostavno spakirali in se preselili, čeprav smo sprva mislili ostati 3 tedne.
Zanemarjeno in umazano, da smo ves čas samo čistili.
Pripravljeni smo bili plačati več, da bomo le na lepšem, pa smo na koncu našli apartma za skoraj polovico njegove cene, ki je bil neprimerno novejši, čistejši, urejen, praktično nov.
Obisk teh apartmajev resnično odsvetujem.
Mi smo hodili 4 leta za povrstjo. Super prvo leto, vendar iz leta v leto zadeve propadajo in se nič ne obnavlja. Niti kozarcev ni dovolj če je 5 članska familija. Lastnik je sicer OK vendar iz leta v leto bolj občutliv na vriskanje in pojanje otrok okrog hiše. Tako da letos ne gremo več tja, upam da najdemo kaj blizu morja in vsaj normalen jogi za prespat 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.