Pag Apartma Galeb
Ja midva sva bila lani…
Takoj za vhodom je ”spalnica” z eno zakonsko posteljo in eno enojno. Od kuhinje je ločena z zidom, v kuhinji je tudi raztegljiv kavč-vendar odsvetujem uporabo, če nameravate imeti prižgano klimo. Mala kuhinja, mala kopalnica, terasa.
Sej otrok od 6 let verjetno ne rabi full prostora…edino vprašanje je, če želita vidva bolj zasebnost-potem je pa problemček.
Nama je bilo full všeč, tako da sem letos že rezervirala za drugo polovico julija. 🙂
Kdaj pa vi greste?
V kateri hiški? Gledano s plaže levo ali desno? Ker tisti na levo je nov.
Apartma na desno pa zgleda takole:
pred apartmajem terasica, takoj ko se pride noter je direkt kuhinjski blok, na desno miza in kavč, vrata levo kopalnica. Desno in levo od kuhinjskega bloka sta spalnici z zakonsko posteljo. Klima je v dnevnem prostoru.
Kdaj pa bi šli? Ker za zadnja 2 tedna v juliju vem, da ima stalne goste.
Kako je s prenovo ne vem… kdaj pa naj bi jih obnovili? V pritličju so trije apartmaji, katerega misliš? Katero hiško misliš…gledano z morja desno?
načrt enega od spodnjih app imaš na naslovu;
http://sites.google.com/site/apartmanigaleb/tlocrt
sem hodimo mi 🙂
Ali bi se dalo dobit kakšne slikice apartmajev(za 5 oseb).
hvala
lahko na mail: otrocioprema3@gmail.com
Apartmaji pri Miletu niso prenovljeni, ampak so zamenjana samo okna, drugače pa so apartmaji starejšega tipa. Poleg apartmajev sta zgrajeni dve apartmajski hišici – gledano iz ceste (leva -starejša, desna -novejša). Novejša je stara približno tri leta. Pred hiško je dvignjena majhna terasa s streho iz terase pa kar dva vhoda v hiško. V hiški so premajhne žaluzije glede na velikost oken,… :):) drugače pa je lepo opremljena, ampak slabo vzdrževana. Plaža pod apartmaji je v času sezone polna, voda umazana. Tako, da smo hodili na druge plaže z bolj čisto vodo. Prav tako je v času sezone polno parkirišče. Okolica je slabo vzdrževana in našarjena (polno plastenk, starih reči). Tu ni nobenih sprehajalnih poti, mimo vodi samo dolgočasna glavna cesta. Otroci nimajo dovolj prostora za aktivnosti, saj je pred apartmaji parkiranih polno avtomobilov.
NA KRATKO: Za tak denar se da dobiti VELIKO boljši apartma na VELIKO boljši lokaciji.
LP
Raje pokliči k Damirju. Tam so aparmaji zelo fajni, edino plaža je malo manjša, za deco idealno.
http://www.otokpag-novalja.com/
Forum je zaprt za komentiranje.