Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pag Apartma Galeb

Pag Apartma Galeb

Posteljnina je!

Lep dopust!
Klemen

Ravno smo nazaj…bilo full lepo.

Posteljnina je, ostalega ni.

Aja…nasvet za vse…probajte njihove kalamare!!! 🙂

Za kemi: pokazala sem spletno stran in je bil Milivoj full vesel.

Njihove kalamare? Je to nekaj novega v ponudbi?:) A to Mile pripravi? Glede na to, da obožujem kalamare jih zagotovo poizkusim! Vrjetno so na žaru, al kako?

p.s.
Še enkrat spat, pa gremo:)

Ja je novo…

Naredi jih pa njegova žena, ampak ne na žaru-ocvrte in so super! Midva sva jih 2x naročila.

Lepo se mejte! Pa pozdravite ga! Recite da ga pozdravljajo iz Gorice-bo že vedel. 🙂

Tudi mi nazaj…. Prvič smo bili dol, bilo je super!!!!!!! Drugo leto pa spet, takrat za 14 dni……. otroka sta uživala 100 na uro. :-). Kalamare je treba naročit en dan prej in jih Mile pripravi….. ma vse je bilo super 🙂

Mi hodimo že 11 let!Super je.

Je bil kdo v zgornjem, strednjem appartmaju? Koliko je velik? Je primeren za 2 odrasla in otroka (6 let). Ostale APP poznam, le ta mi je neznanka:( Do sedaj smo hodili 4, letos pa bomo kot kaže le trije. Tudi srednji se je že “spuntal” in noče več z nami….prišel bo čas, ko mu bo še žal:)

Ja midva sva bila lani…

Takoj za vhodom je ”spalnica” z eno zakonsko posteljo in eno enojno. Od kuhinje je ločena z zidom, v kuhinji je tudi raztegljiv kavč-vendar odsvetujem uporabo, če nameravate imeti prižgano klimo. Mala kuhinja, mala kopalnica, terasa.

Sej otrok od 6 let verjetno ne rabi full prostora…edino vprašanje je, če želita vidva bolj zasebnost-potem je pa problemček.

Nama je bilo full všeč, tako da sem letos že rezervirala za drugo polovico julija. 🙂
Kdaj pa vi greste?

Tudi mi smo bli lani in se letos vračamo.

Vidim, da ste eni že rezervirali; moramo tudi mi pohitet :))

Lani smo bili v zgornjem srednjem, je talo kot je napisala Galebica, letos pa bi rezervirali zgornjega desnega, ker je večji.

LP

Zanima me kdo gre letos od 29.7. dalje in koliko imate stare otroke? Naš bo letos 11 let in se bojim,da mu bo dolgčas.Letos gremo namreč prvič.
LP

Mi gremo od 1.8. do 18.8. v spodnji levi app. Zgornji srednji je bil v času naših dogovarjanj že zaseden.

Se je že kdo vrnil od Milivoja? Kako je s TV? A je MIle šel v korak s časom in nabavil digitalne sprejemnike? Je kaj novega dol (apartmaji, Vidaliči, Kustiči, …, Novalja, …)?

Mi gremo pa 15.8. prvič :). Upam, da nam bo všeč!

Mi gremo 11.8.; drugič :))
Upam, da bo tako lepo kot lansko leto,…

Ali je morda kdo bil v samostojni hiški, ki je poleg apartmajev? Kako zgleda?

V kateri hiški? Gledano s plaže levo ali desno? Ker tisti na levo je nov.

Apartma na desno pa zgleda takole:
pred apartmajem terasica, takoj ko se pride noter je direkt kuhinjski blok, na desno miza in kavč, vrata levo kopalnica. Desno in levo od kuhinjskega bloka sta spalnici z zakonsko posteljo. Klima je v dnevnem prostoru.

Kdaj pa bi šli? Ker za zadnja 2 tedna v juliju vem, da ima stalne goste.

Še mesec dni nas loči do letošnjega dopusta pri Miletu! Je bil kdo to sezono že tam? Je kaj spremeb?

Pozdravljeni!

Mi gremo letos prvič v apartma Galeb in nas zanima sledeče?

-ali so apartmaji res prenovljeni
-ali kdo ve kakšen je apartma v pritličju?
-kakšna je pa hiška ,ki stoji desno od apartmajev?

lp

Ana

Kako je s prenovo ne vem… kdaj pa naj bi jih obnovili? V pritličju so trije apartmaji, katerega misliš? Katero hiško misliš…gledano z morja desno?
načrt enega od spodnjih app imaš na naslovu;
http://sites.google.com/site/apartmanigaleb/tlocrt
sem hodimo mi 🙂

Pozdravljeni!
Če koga zanimajo najbolj sveže informacije v zvezi z apartmaji Galeb, sem vam na razpolago.

Ali bi se dalo dobit kakšne slikice apartmajev(za 5 oseb).

hvala

lahko na mail: otrocioprema3@gmail.com

zoya77

Nas zanima kako je bilo?(apartmaji,plaža,čistoča)

hvala in lp

Apartmaji pri Miletu niso prenovljeni, ampak so zamenjana samo okna, drugače pa so apartmaji starejšega tipa. Poleg apartmajev sta zgrajeni dve apartmajski hišici – gledano iz ceste (leva -starejša, desna -novejša). Novejša je stara približno tri leta. Pred hiško je dvignjena majhna terasa s streho iz terase pa kar dva vhoda v hiško. V hiški so premajhne žaluzije glede na velikost oken,… :):) drugače pa je lepo opremljena, ampak slabo vzdrževana. Plaža pod apartmaji je v času sezone polna, voda umazana. Tako, da smo hodili na druge plaže z bolj čisto vodo. Prav tako je v času sezone polno parkirišče. Okolica je slabo vzdrževana in našarjena (polno plastenk, starih reči). Tu ni nobenih sprehajalnih poti, mimo vodi samo dolgočasna glavna cesta. Otroci nimajo dovolj prostora za aktivnosti, saj je pred apartmaji parkiranih polno avtomobilov.

NA KRATKO: Za tak denar se da dobiti VELIKO boljši apartma na VELIKO boljši lokaciji.

LP

A je kaj novega v zvezi z apartmaji Galeb (obnova ipd.)?
Kako pa izgleda plačilo pri g Milivoju (vse naenkrat ali lahko tudi po obrokih)?

Raje pokliči k Damirju. Tam so aparmaji zelo fajni, edino plaža je malo manjša, za deco idealno.
http://www.otokpag-novalja.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close