Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroški vozički lux4kids

otroški vozički lux4kids

ojla,

sem v fazi delanja “doktorata” iz otročkih vozičkov…na netu sem našla zgoraj omenjeni voziček pa me zanima če ima kdo izkušnje z njim…poznate to znamko? cenovno se mi zdi sila ugoden…kako pa kaj uporabnost in kvaliteta?

Hvala za mnenja

Mi smo ga kupili en mesec nazaj, na http://www.lux4kids.si, in sicer model Q7, pa morem rečt, da smo zelo zadovolni.. Izgled je tak noro dober, bali smo se kak je kaj kvaliteta, samo lahko zaenkrat zatrdim, da je od snahe pegperego bolj majav!
Nam ni žal…
lp
Mojca, Ljutomer

Mojca,

kakšen pa je material – “blago” vozička? Je v redu kvaliteta ali bolj plastična (me skrbi, da se otrok potil notri)?
Zanima me tudi, če se lupinico da uporabljati z isofix nastavkom v avtu?
Ima držalo za voziček obloženo?

Hvala!

Jasna

joj sem prav vesela da se našel kak uporabnik te znamke 🙂 tudi mene zanima kak je kaj material…
no mene navdušuje model matrix

kako pa je voziček vodljiv, se enostavno zloži?

Blago je isto kot skoraj pri vseh vozičkih, jaz sploh ne vidim med temi vozički neke razlike… 🙂
Nam je bilo rečeno da se da z isofixom, čeprav še nismo probali.. Glede ročaja, pa naš ima (Q7) oblazinjenega, za ostale pa žal nevem!

Za matrixa tudi nevem… naš se vredu zloži, najbolj sem presenečena pri kolesih, ki jih lahko snameš vse 4 v petih sekindah. vodljivost tudi super, naš ma kar velika kolesa, za druge modele pa težko rečem…

sej pravim če vse skupaj potegnem sem zelo zadovoljna! in lahko rečem, da je primerljiv vsem drazjim.. glede lepote pa so meni itak najlepši, sploh naš.. 🙂 črni z rožicami… 🙂

Zdravo Mojca!
Tudi jaz sem v fazi odločanje kater voziček kupit, mi ja tale Q7 kar zanimiv. Zanima me če se športni del lahko nastavi v čisto ležeč položaj, oz. kako je z nastavitvijo hrbtišča pri športnem delu?

Hvala.

Lp,
Teja

mi smo se odločili in naročili mačko v žaklju iz nemčije….komplet voziček matrix. Zaenkrat lahko povem le najboljše. sem dva dni gledala kje je kaj narobe da je bil tako ugodno pa zaenkrat nisme našla nič 🙂
uporabnico sice še čakamo ampak mislim da bomo zelo zadovoljni z njim
aja še to od plačila na banki do dostave na domu je minilo 6 dni

zdravo
tudi jaz sem danes preko nemške spletne strani naročila Q7, pa prosim samo za pomoč. Po mailu sem prejela potrditev naročila, kako pa je sedaj dalje s plačilom?

lp, ozonka

Ozonka, živjo!
Mi smo tudi naročili ta voziček, pa zaenkrat še čakamo na dostavo. Kako pa pri vas, ste ga že dobili?

Mi smo dobili svoj lux4kis Q7_ v petek 7.05.2010 :)))))))))))))))

jgkju

A se pri matrixu povsem zravna hrbtišče pri športnem delu? In kje se ga naročili iz nemčije, če pa ga uradna stran ne pošilja v slovenijo?

A se lahko oglasi kakšna uporabnica matrixa, ki je stvar preizkusila že na terenu. Mi bi sicer imeli cooperja a so z barvami skopi, da je kaj. Veselje pri hiši mi pa s sivimi, črnimi, rjavimi … vozički na sprehod. Škoda, sicer se mi zdi Cooper super.

lp

pozdravljeni !

mi smo nabavili Q7 iz nemčije…problem je bil, da ga iz nemčije v slo ni šlo nabavit, ker ima slovenija uvoznika pri katerem pa so vozički skoraj 200€ drazji, zato smo ga naročili na naslov prijateljice v italiji…plačaš preko iban in čez en teden je bil voziček doma…
zanimivo..v slovenijo ni šlo 2km od meje pa..
voziček je super…

Pozdravljeni

Vozičke te znamke lahko vidite in sprobate v kleti City centra v Mariboru (bil tam in že naročil barvno kombinacijo, ki se nama najbolj dopade – 430 evrov komplet z napihljivimi kolesi). To je cca. 200, 300 evrov ceneje kot kombinirani vozićki Peg perrego, Chicco…

S punco sva skoraj diplomirala iz teh vozičkov, in vam povem, da bi za takšen voziček, kot je Fenix Lux bil pripravljen odšteti tudi 1000 evrov, če bi ga kje našel. V Pikapolonici in Baby centru enostavno nisma našla pametnega vozička – Peg-Peregojovi kombinirani imajo neuporabno majhna kolesa, Chiccojevi so narejeni iz takšne plastike, da imaš občutek da se bo vsak hip vse skupaj razpadlo, razni trikolesni slalomi in podobni pa so meni osebno grdi, predragi in imajo takšne neumnosti, kot so zavorni diski…

Skratka po ogledu vozička Lux4kids nisem razmišljal niti sekundo, je neprimerljivo lepši, bolj funkcionalen in še cenejši od prej omenjenih.

Lp
Boštjan

pozdravljeni!

zanimam se za nakup vozička S6. Ga slučajno kdo ima? Je v redu?
Zanima me če mi lahko kdo posreduje spletno stran v Nemčijo, kjer ste vozičke kupovali?

Hvala

Pozdravljeni!

Pred kratkim sva tudi z mojo boljšo polovico ”sprobala” model viper lux v njihovi trgovini v Mariboru. Voziček je pustill super vtis, zasledil pa sem, da je pri nas dražji okrog 50 eur. Kako to, da ga lahko cela evropa naroča in dobi ceneje??

Lp,
Miro

Po začetnem navdušenju nad modelom Q7 se je le to kaj hitro poleglo, saj sta se obe prvi kolesi zelo hitro začeli majati in imam občutek, da bo levo kmalu odpadlo stran.
Voziček smo do sedaj uporabljali cca. 2 meseca izključno na asfaltnih površinah, saj z nenapihljivimi gumami tako ali tako ni primeren za kakšen drug teren…Uglavnem bolj kot ne RAZOČARANI !

Lp,Ana

Pozdravljeni,

tudi mene zanima, kakšna je kvaliteta teh vozičkov, še posebej po nekaj časa uporabljanja. Meni osebno je všeč Freestyle, tudi Matrix in Tunni nista slaba. Vaše izkušnje s temi vozički? Katera kolesa so dejansko boljša, napihljiva ali gumijasta oziroma katera se boljše obnesejo na različnih površinah?

Hvala za vaše odgovore.

Lp

Pozdravljeni,

vidim da je forum odprt. Z možem sva kupila voziček pol leta nazaj in imava tudi problem. Prvo navdušenje je bilo uou… no nato pa je voziček začel zavijati v desno (voziček ima vsa 4 kolesa fiksna).

sedaj čakam uvoznika iz mb, da rešimo situacijo (garancija), naj bi dobili drugega z doplačilom.

lp

Pozdravljena!

Me pa zanima kateri model si kupila? Jaz sem nabavila Fenix Lux. Ker še čakamo na rojstvo, pa prebiram mnenja o teh vozičkih. Predvsem pa kako je z velikostjo vozička,kako ga spravite v prtljažnik?

LP

Lux4kids trafic

bodite previdni pri kontroli dobav. Mi smo dobili voziček brez držala za roke pri športnem delu, kar smo opazili šele sedaj, ko bi ga rabili. Dobavitelj nas sedaj sploh ignorira, ko bi radi, da nam naroči ta del, čeprav bi ga plačali.

O Lux4kids beri tukaj

Tudi z naše strani podobno, skratka nategatorji!!!!!!!

Pozdravljeni,

ponovno se javljam!

SKRATKA BEŽTE!! tko kot je predhodnica napisala-nategatorji!

voziček je res LEP, ampak to je pa tut vse. Predhodnega smo zamenali, in smo prejeli drugega, boljšega cooper model. svetski za pogledat. Ampak voziček nam zopet ni zdržal 4 mesece.

in sedaj ga imajo že točno en mesec na “popravilu” s tem da še nedo kako so mi rešili zadevo.

In resno razmišljam o tem, da bi jih dala v medije!
kako si sploh predstavljajo da ne dajo nadomestnega pri majhnem otroku, pišuka res niso fer.

hvala bogu mava take starše da so na vrat na nos nama kupla eno marelco voziček in vam povem da marela zgleda bolj kompaktna od teh.

in če se že odločite za ta voziček, kupte v slo. zakaj? bolj dat 50 eur več, pa lahko vsaj garancijo uveljavljate, kot pa da po 2 mesecih kolnete in vržete do 500 eur dnarja.

spet niso tok poceni!!!

Lp

Pozdravljeni!
Tudi midva se odločava za nakup Luy4kids otroškega vozička, Q7 modela. Bila sva sicer že v Ljubljani v BTC-ju in sva jih tudi malce stestirala in povprašala, kako se voziček zloži, kako se menjavajo deli (športni del, košara, jajčka). Ugotovila sva sicer da jajčka nima certifikata o testiranju, ki bi bil primeren za vožnjo otroka v avtomobilu, ni varnostnih testov, tudi na AMZS strani jih ne najdemo. Voziček mi deluje vredu, kompakten, všeč pa nama je predvsem zaradi napihljivih koles, ki bi jih nujno porebovali, saj imamo okoli hiše precej “makedama”, kar nam otežuje vožnjo, saj vozički z malimi in nenapihnjivimi kolesi predstavljajo velik problem na takem terenu! Prebiram vaša zadovoljstva in nezadovoljstva, pohvale in kritike… Res ne vem kako se odločiti… Malce pa se nama gre tudi zaradi denarja, saj je zaposlen samo partner, jaz sem študentka. Kaj naj sedaj narediva?

pozdravljeni , lahko bi dala en nasvet glede nakupa tega vozička. mi smo kupili voziček model fenix in moram rečt da smo zelo razočarani nad vozičkom . voziček je zelo težek , ni najbolj enostavno manovritat z njim , da ne govorimo kako se zlaga . patenti za zlagat so katastrofa . nam se je po dveh tednih že nekaj zlomilo. da ne govorimo , kako težko ga je spraviti v avto .mi imamo seat alteo xl katera ima zelo velik prtljažnik . in ko damo voziček z športnim delom zasede skoraj celi prtljažnik ,a kaj šele če imate majhen avto . če ne kupite napihljivih gum pozabite da lahko vozite ta voziček po malo pečeni podlagi . v glavnem , nam je zelo žal da smo ga kupili . ni vreden toliko denarja. upam da sem komu pomagla pri nakupu .lep pozdrav vsem vam in vašim malčkom. pa še to … veliko prijateljev je kupilo voziček znamke JANE SLALOM in so vsi zelo zadovoljni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close