otroški vozički lux4kids
NA HITRO RAVNOKAR GA MAMO NAPOPRAVILU ŽE TRI TEDNE KER NEGRE ŠPORTNEGA DELA DOL SPUSTIT NE DAJO NADOMESTNEGA VOZIČKA NONSTOP OBLJUBLJA DA BO JU3 ŠEFA VPRAŠAT PA DA JE SAMO ŠTUDENTKA DRUGIČ PRIDEŠ SPET NIČ NE MORE KER JE NADOMESTNA ŠTUDENTKA PA OD ŠEFA TEL NE SME DAT…
MALI PAČ ŽE TRI TEDNE SPI V SEDEČEM SKLJUČENEM POLOŽAJU SUPER REKLAMO SI DELAJO NIKOLI VEČ LUXA
LP
Konec leta 2010 smo tudi mi kupili voziček Cooper in morem rečt, da smo bili zelo, zelo zadovoljni. Na žalost smo ga potem prodali – prehitro, saj smo sedaj spet v pričakovanju in ponovno razmišljamo o nakupu vozička omenjene znamke (Q7 ali Dino). Se pa strinjam s predhodnim komentarjem, da je obraba vseh vozičkov odvisna od uporabnika. Sodelavka ga ima npr. že 3 leta in voziček ni niti malo zrahljan, kolesa so še vedno isto fiksna kot prvi dan,…Glede velikosti pa je tako, da če želiš kupiti voziček, ki bo imel večja, gumijasta kolesa, imajo tudi tisti dražji kar precej veliko ogrodje. Mi smo pri prvi potem kasneje kupili peg peregota športnega in tista plastična kolesa niso bila nič kaj fajn, tudi voziček se mi ni zdel nič kaj boljše kvalitete kot lux4kids.
Pozdravljeni!
Tudi mi smo naročili voziček v tej trgovini lux4kids v Mariboru, in sicer q7 zeleno črno kombinacijo barve, na voziček smo čakali 7 tednov, in ko nas končno pokličejo, da je voziček prispel, gremo po njega v trgovino, ko ga je prodajalka začela sestavljati skupaj iz škatle, ker sem hotela da damo vse iz embalaže, da se prepričam da je vse zraven kar naj bi plačali, skratka voziček je bil ravno obratne barve kot ta ko ga vidimo na njihovi spletni strani in ki ga še vedno lahko naročimo, razočarana nad tem da imam črn voziček z le malo zelene barve sem zahtevala šefa ker nisem imela časa čakat na novo pošiljko vozičkov, trgovka ga pokliče, in ta pove, da se je med tem časom ko smo mi čakali na voziček zamenjal ponudnik in da barva zeleno črna ni nikakor več možna, če hočem tega črnega druge izbire ni, skratka katastrofa nobene možnosti pogovora razen preko meila pa še to tak ko da ne bi razumeli kaj jim želim povedat, trobijo svoje da je pa ta boljši pa ne vem kaj, sploh niso hotli razumet da je men vseen za dobavitelja men je pomembno da nimam črnega vozička ker mi pač ni všeč in ker takega nisem naročila in da ne morejo sami vsilit barve brez vsakega obvestila ali česarkoli drugega. To je čisto zavajanje potrošnikov, prodajajo neki voziček ki ga nimajo sploh več, namreč na njihovi strani še vedno lahko naročite zeleno črn q7 s tem sivim ogrodjem, ampak presenečeni boste ko boste dobili črn voziček s par zelenimi flikami. Ne morem rečt druga kot katastrofa od katastrofe trgovina šef in vsi skupaj! Nobenmu ne svetujem da stopi v to trgovino ker nikoli ne bo vedel a bo dobil voziček ki ga je naročil ali ne ker se e pač dobavitelj menjal in nimajo take barve! Razočarana!
Mi smo potem zadevo rešili tako, da sem na internetu našla stran kjer imajo te čisto enake vozičke s tem da je cena še malo cenejša kot v trgovinah lux4kids kjer majo očitno kar visoko maržo. Smo šli gledat voziček na dom k njim, in je bil popolnoma tak kot smo ga želeli in naročili pri luxu, v paketu vse enako kot tam, odnos neprimerljivo boljši, cena pa cenejša, mi smo potem dobili z novim ogrodjem tem črnim plus senčnik smo dobili zraven ko ga moraš pri lux trgovini doplačati 20e, napihljive gume vse kot mora bit in smo za komplet dali 450e srečni da imamo barvo in voziček ki smo ga želeli 🙂 za takšen popolnoma enak voziček kot ga imamo pa bi v lux trgovini dali 520e tako da premislite! Jaz vem, da ne prestopim več praga njihove trgovine!!
http://www.vozicki.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=66&virtuemart_category_id=1
http://www.vozicki.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=65&virtuemart_category_id=1
Lepo pozdravljeni!
Tudi mi smo naročili voziček v tej trgovini lux4kids v Mariboru, in sicer q7 zeleno črno kombinacijo barve, na voziček smo čakali 7 tednov, in ko nas končno pokličejo, da je voziček prispel, gremo po njega v trgovino, ko ga je prodajalka začela sestavljati skupaj iz škatle, ker sem hotela da damo vse iz embalaže, da se prepričam da je vse zraven kar naj bi plačali, skratka voziček je bil ravno obratne barve kot ta ko ga vidimo na njihovi spletni strani in ki ga še vedno lahko naročimo, razočarana nad tem da imam črn voziček z le malo zelene barve sem zahtevala šefa ker nisem imela časa čakat na novo pošiljko vozičkov, trgovka ga pokliče, in ta pove, da se je med tem časom ko smo mi čakali na voziček zamenjal ponudnik in da barva zeleno črna ni nikakor več možna, če hočem tega črnega druge izbire ni, skratka katastrofa nobene možnosti pogovora razen preko meila pa še to tak ko da ne bi razumeli kaj jim želim povedat, trobijo svoje da je pa ta boljši pa ne vem kaj, sploh niso hotli razumet da je men vseen za dobavitelja men je pomembno da nimam črnega vozička ker mi pač ni všeč in ker takega nisem naročila in da ne morejo sami vsilit barve brez vsakega obvestila ali česarkoli drugega. To je čisto zavajanje potrošnikov, prodajajo neki voziček ki ga nimajo sploh več, namreč na njihovi strani še vedno lahko naročite zeleno črn q7 s tem sivim ogrodjem, ampak presenečeni boste ko boste dobili črn voziček s par zelenimi flikami. Ne morem rečt druga kot katastrofa od katastrofe trgovina šef in vsi skupaj! Nobenmu ne svetujem da stopi v to trgovino ker nikoli ne bo vedel a bo dobil voziček ki ga je naročil ali ne ker se e pač dobavitelj menjal in nimajo take barve! Razočarana!
Mi smo potem zadevo rešili tako, da sem na internetu našla stran kjer imajo te čisto enake vozičke s tem da je cena še malo cenejša kot v trgovinah lux4kids kjer majo očitno kar visoko maržo. Smo šli gledat voziček na dom k njim, in je bil popolnoma tak kot smo ga želeli in naročili pri luxu, v paketu vse enako kot tam, odnos neprimerljivo boljši, cena pa cenejša, mi smo potem dobili z novim ogrodjem tem črnim plus senčnik smo dobili zraven ko ga moraš pri lux trgovini doplačati 20e, napihljive gume vse kot mora bit in smo za komplet dali 450e srečni da imamo barvo in voziček ki smo ga želeli 🙂 za takšen popolnoma enak voziček kot ga imamo pa bi v lux trgovini dali 520e tako da premislite! Jaz vem, da ne prestopim več praga njihove trgovine!!
http://www.vozicki.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=66&virtuemart_category_id=1
http://www.vozicki.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=65&virtuemart_category_id=1
Pozdravljeni,
Imamo zgoraj omenjeni voziček “Baby Lux – Fenix” kupljen Decembra 2012 in imamo iste težave oz. smo istega mnenja kot uporabnik “majuška”.
Voziček je bil super (lep dizajn, dobro vodljiv, udoben ter cenovno ugoden napram drugim) dokler nismo začeli uporabljati športni del.
Res KATASTROFA pri zlaganju vozička, voziček je težak ter ga je nemogoče spraviti celega v pritljažnik (imamo karavana Focus 2), morali smo sneti športni del ter ga pospraviti v dveh delih sicer je bil pritljažni prostor poln.
Pred kratkim sva nabavila navaden voziček, ki ima samo športni del in sedaj je spet veselje potovat.
Res preizkusite preden nabavite kajti naše izkušnje so paranje živcev pri zlaganju z športnim delu.
Drugače je pa kar kvalitetne izdelave razen tistih plastičnih zavornih jezičkov, ki smo jih skoraj vse polomili.
LP!
Otroski vozicek narocila konec junija,prodajalka zelo prijazna,vzame kontaktne podatke,da naju poklicejo,koprispe vozicek. Dobavni rok je do 5 tednov,pove da bo vrjetno prej. Mine 6 tednov in poklicem.. pove,da bo vozicek prispel naslednji teden.. Enaka zgodba se ponavlja se 3 tedne,ko znorim in zahtevam,da pove kdaj bo vozicek prispel. Seveda kot vedno zatrdi naslednji teden,ampak recem,da s tem odgovorom vec nisem zadovoljna in pove,da bo poklicala sefa, ter da me poklice nazaj. Od takrat mineva danes 2 teden pa se ni bilo dobenega klica..
Na vozicek sem cakala 11 tednov,vceraj pa odsla kupit vozicek drugam,a se vedno cakam na njihov klic.. pa sami ocenite profesionalnost poslovalnice 🙂 Gre pa za poslovalnico Leclerk v Mariboru
Enaka zgodba tudi v našem primeru, s partnerjem sva naročila voziček v Ljubljanski poslovalnici v BTC-ju, tam nekje začetkom julija. Prodajalka je povedala da je dobavni rok 5 tednov, mogoče bo kakšen teden več ker je dopustni čas, ampak avgusta ga ziher dobimo. Minilo je že skoraj 10 tednov, vmes sem jih 3x poklicala in vprašala kaj je z vozičkom, dobila sem zmeraj en in isti odgovor – pokličite proti koncu tedna. Če bi ga iz Amerike naročila bi ga že 3x prejela! Sem obupala in nehala klicariti, ter kupila drugi voziček. Danes sem po skoraj 11 tednih čakanja, prejela klic iz Lux4Kids poslovalnice, na katerega se seveda – nisem oglasila!
Dober dan, glede vozička lux4kids fenix, jaz sem zelo zadovoljna, še dodatno sem preko spletne strani naročila isti dežnik, še dodatnno torbo in podlogo, voziček je uporaben, zadovoljna z kolesi-ne tko k majo eni majhne in plastične-pa samo 3, so zlo nestabilni-sama sem probala več vozičkov v trgovini, se posvetovala z raznimi mamicami, ki imajo različne znamke vozičkov, in mislim da je lux4kids fenix prava izbira-enostaven, lep dizajn, kvaliteten…
No mi2 sva se odločila in šla pogledat v BTC v njihovo trgovinico.. Naročila sva q7 2014 edition in sicer petindvajsetega marca. Imeli so ravno nagradno igro in sem zastonj dobila zraven še dežniček. Prodajalka je bila prijazna in nama rekla, da ko pride voziček, pokliče. Čakala sva več kot pet tednov in na koncu poklicala. Po 20h poizkusih klica na njihovo številko, ki nikakor ni hotela delovati, nama je končno ratalo jih dobiti in ženska pove, da je voziček že kar nekaj časa pri njih in da čaka da pridemo iskat.. Hmm.. kao pokličejo?!?! To je bilo pred prvomajskimi prazniki in sva ga šla takoj v ponedeljek po praznikih iskat. Trenutno sva ga sestavila in samo še čakava dete, da vse skupaj preizkusimo 🙂 sporočim kako bo vseskup delovalo 😉
LP, N. in A.
Izgleda kot da ima lux4kids zdaj tudi spletno trgovino z vozički http://lux4kids.si/
Kaj predlagate? Meni se zdijo njihovi vozički precej podobni Peg Peregotu? Samo da so veliko cenejši?
Forum je zaprt za komentiranje.