Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajanje pa tako!? (omahljivec!)

Osvajanje pa tako!? (omahljivec!)

Jutro.:) Vreme nas bo ubilo…ne kaj drugega.:)
Drugače pa, ko človek bere vsa ta razmišljanja o partnerstvu, pride do zaključka, da je tudi na tem področju tako, kot na vseh drugih v življenju. Za malo denarja malo muzike ali brez vloženega truda ni rezultatov.
Večina ljudi vidi v partnerstvu samo ugodnosti – tako kot pri posedovanju premoženja. Pa je oboje tudi velika odgovornost. Srečna zveza je tista, v kateri oba iz začetnih iskric zakurita ogenj in se ne oddaljujeta od njega – da ne bi ugasnil. Vsak dan lahko ugasne in vsak dan je treba paziti nanj.
Samskost pa je po svoje lenoba – nič vlagati, pa vseeno imeti. Temu primerni so tudi rezultati.
Čar življenja je tudi v tem, da nas vedno znova preseneča. Mogoče, pravim mogoče….pa bo Spider nekega dne postal predsednik Kluba romantikov Slovenije.:)

Tudi tebi. Ne, ni. Fukfehtarji so obupani tipi, ki bi, pa ne morejo. Tip, ki seksa, ni fehtar. Beseda fehtar pomeni nekoga, ki prosi.

Tipični fukfehtar se po dolgih sušnih letih fehtanja odloči za klasiko dolgočasnega slovenskega zakona, kjer vestno izpolnjuje vse ženske zahteve, da dobi seks.[/quote]Bedarija! V mojem zakonu mi ni treba nič fehtat, v bistvu je tega kolikor hočem….ne bolje rečeno kolikor zmorem 😉
Fehtarji so/ste pa tisti ki nareijo vse, ama baš vse, samo da dobijo tisti trenutek vznemirjenosti…. :/[/quote]
Sej to, tud tisti, ki se jim gre samo za seks so na nek način fehtarji. Za to rabiš včasih celo taktiko nrdit, da “shekaš” žensko, jo prepričaš v to, da si ti pa res nek special case. Razen če je spet govora o kšnih obupankah, kitih, primerkih, ki smo jih lepili v sosednjo temo – ” Res tako grda?”

Karkoli, počneš načrtno, z nekim namenom, so lahko znaki obupa. Tudi to, da grem zdej jst vn si iskat punco in jutri ponovim, čez dva dni spet… Na enakem bi bil kot nekdo, ki cel dan na Ona-On pošilja pocukrane mesiđe.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mogoče je sama bojazljivka. Tisti moški le projicira njeno omahljivost.

Zelo lepo napisano.

Kaj spoznaš? Če se opazovanje ne izrazi z besedami, je samo še več nejasnosti. Žal ne znam brati misli. Kaj pa si celo narobe razlagam…

Lahko da ima kdo potrebo, da samo opazuje, naj si jo izpolni. Sama pa vem, ko mi je kdo všeč, se raje z njim pogovarjam, seveda prej o vsem drugem, kot o tem, kako mi je všeč – rada poslušam zven njegovega glasu, nemo opazovanje me (pre)straši.

Govorila sem o čisto prvih stikih, recimo, da prideš na žur, pa zagledaš nekoga, ki ti je na prvi pogled zanimiv. Pa opazuješ njegovo gestikulacijo, obrazno mimiko, vidiš, kako se odziva, ko ga ljudje pozdravljajo, ogovarjajo… Na tej točki sem mislila, da lahko spoznaš veliko, kar pa seveda ni primerljivo s tem, do kod lahko seže iskren in odkrit(!) pogovor…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Joj no, avtorica, tole je pa kr neki. Si res stara toliko, kot si napisala?

saj gre samo za žalovanje za ribami, ki so s trnka pojedle vabo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj te pa moti? Imam pač mlado srce. 😉

Sicer pa sem v preteklih dneh doživela nekaj, kar mi je vzelo vso voljo, da bi kdaj kaj imela s tem človekom.

Videla sem namreč, da je škrbast. Pa svojega avta tudi nima, pa nobeden ne živi v mestu, ampak na podeželju, kjer je avto nuja. Sem skoraj prepričana, da tudi zaposlen več ni, ker ga najmanj zadnjih 10 let nisem videla v mestu, kamor jaz hodim delat, pred kakimi 10+ leti pa je hodil tudi on.

Zaradi tega torej umika pogled – ker nima kaj ponuditi?

Zgodba je zame zaključena – nekoliko nadpovprečna teža me ni toliko motila, neurejeno zobovje je zame tako velik minus, da me je vse minilo.

Hvala vsem za pomoč, vse odgovore bom še enkrat prebrala, ker so koristni, posebej članek NM-3w.

Pol pa čudno, da je še živ brez avta. Kaj pa ti, imaš avto? Lahko bi ga ti vozila, če bi ti bil všeč. Ali le on tebe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem pozabila prej napisati, da me je pogledoval zadnjih 15 let. 🙁

Hvala vsem še enkrat za koristno “odpiranje obzorja”.

Ne vem, če je to definicija mladosti po srcu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close