Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajanje pa tako!? (omahljivec!)

Osvajanje pa tako!? (omahljivec!)

Odrasli ljudje naj ne bi verjeli v dedka Mraza.

Jaz sem glede obstoja družinskih vrednot itak zmeren pesimist. Razloge sem že navedel. Po mojem prepričanju se bodo pripravljeni klasično parčkati samo še neatraktivni samci, ki težko pridejo do seksa. Da si zagotovijo seks, bodo pripravljeni vzeti v paketu vse ženske zahteve.

Samci z izbiro se ne bodo želeli več klasično parčkati, ali pa bo za parčkanje zainteresirana samica morala vzeti njihove pogoje, ne le narekovati svoje. To bo pogosto izključevalo zahtevo po zvestobi itd.

Sej tako v bistvu vedno bolj že je.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če so potrebni izbrisi čalnkov, ptoem se moraš vprašati, kakšna ti je kultura pisanja, a ne? hehe 😀

Drugače pa lahko spoznamo ljudi na več načinov, eden izmed teh “novejših” je tudi internetni medij – lahko pa je dober pripomoček za kovanje sprva “vritualnih” stikov. V živo se pa itak slej ko prej moramo soočiti z osebo, s katero si tipkamo preko interneta. Podobno kot so nam tukaj na forumu zanimivi nekateri pisci, se potem lahko dgovorimo z njimi za srečanje, se tam “povohamo”, smo si všeč (samo preko interneta), nismo si, odvisno…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je razumljivo, da vsi iščemo zadovoljstvo, srečo, ljubezen..Seveda vsak na svoj način.
In ravno ta način je odločilen ali bomo res našli to, kar iščemo ali pa ne. In če je za nekom zakonski polom, bi moral tisti pri sebi razčistiti in spoznati razloge ter pri sebi kaj spremeniti, da bi v naslednjem odnosu lahko imel kaj več sreče.

Jaz ne razumem, zakaj avtorica tako komplicira. Če ji tip ni všeč, z njim noče imeti ničesar in ji gre na živce, da jo gleda … ali ne premore enega morilskega in/ali arogantnega pogleda, ob katerem jo vsak moški ucvre v drugo smer, potem ko te v svoji glavi zmerja s k…?

Odrasli ljudje naj ne bi verjeli v dedka Mraza.

Jaz sem glede obstoja družinskih vrednot itak zmeren pesimist. Razloge sem že navedel. Po mojem prepričanju se bodo pripravljeni klasično parčkati samo še neatraktivni samci, ki težko pridejo do seksa. Da si zagotovijo seks, bodo pripravljeni vzeti v paketu vse ženske zahteve.

Samci z izbiro se ne bodo želeli več klasično parčkati, ali pa bo za parčkanje zainteresirana samica morala vzeti njihove pogoje, ne le narekovati svoje. To bo pogosto izključevalo zahtevo po zvestobi itd.

Sej tako v bistvu vedno bolj že je.[/quote]

Meni je všeč Kahlil Gibran, tole o zakonu: ” Napolnjujte čašo drugega, toda ne pijte iz iste čaše. Delite si kruh, toda ne jejte od istega hleba. Pojte in plešite skupaj in veselite se, toda vsak naj ostane sam, podobno kot je vsaka struna na lutnji sama, pa vendar skupaj odzvanjajo isti napev…..in hrast in cipresa ne moreta rasti v senci drug drugega.”

Tole kar si tu spisal (in ni prvič) je tipično razmišljanje f*k fehtarjev. Takim je najpomembnejše kako jih čim več podret in najboljš je, da je vsakič druga….

No, ne razmišljajo vsi na tak način in se ne sparčako le zaredi svoje “neatraktivnosti” in razloga, da baba nima težav čez mejo peljat svoje otroke, ki imajo drugačen priimek kot ga ima sama. :/
Nekaterim je določena ženska všeč tudi kot oseba s katero želijo biti, živeti svoje življenje in jim ni le seksualni objekt, ki lahko poteši njegovo željo po fu*u.

Če nimajo časa za nardit en usran profil, potem dvomim, da imajo čas, da to naredijo v živo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če nimajo časa za nardit en usran profil, potem dvomim, da imajo čas, da to naredijo v živo. :))[/quote]…in da sploh imajo partnerja!

v filmu M.A.S.H. 4711 sta bili predstavljeni dve različni ideji:
– bejbo kuriš s pogledi, jo vabiš na drinke, pelješ parkrat v kino, na hrano, koncert … in po treh mesecih “morda” namočiš
– greš od ene do druge in vsaki rečeš, da bi jo kresnil — sicer dobiš 99% klofut — namočiš ga pa še tisti večer

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ali pa lahko gledamo tudi drugače. Fukfehtarji fehtajo za fuk (kar se nekako sliši bolj razumno), ker za kaj več preprosto niso pripravljeni. Pa naj gre za tipa ali pa za žensko. Tu ni neke hude znanosti, vse je precej preprosto. Atraktiven si lahko v zvezi ali pa če nisi v zvezi. Ta izjava Spider je povsem nelogična. Če je nekdo bil še včeraj v 5 letni zvezi, zdaj pa že dve leti živi sam in tu pa tam katero povabi, je zdaj atraktiven. Prej pa ni bil? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tip, ki ima reden seks, celo z več ženskami, ni fehtar. Fehtar je, kot že ime pove, tisti ki nima, bi pa.

Če nimajo časa za nardit en usran profil, potem dvomim, da imajo čas, da to naredijo v živo. :))[/quote]
Tisto v živo pride spotoma veš, nekaj kar je tebi nepredstavljivo. Drugo je pa da si ti prov posebi čas za to vzameš po več ur na dan, čekiraš profile, pišeš mesiđe itd. Vsak ki si je zmožen najti punco zunaj se mu nebi dalo s tem ubadat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi tebi. Ne, ni. Fukfehtarji so obupani tipi, ki bi, pa ne morejo. Tip, ki seksa, ni fehtar. Beseda fehtar pomeni nekoga, ki prosi.

Tipični fukfehtar se po dolgih sušnih letih fehtanja odloči za klasiko dolgočasnega slovenskega zakona, kjer vestno izpolnjuje vse ženske zahteve, da dobi seks.

No, saj tud nekdo, ki je v resni zvezi, lahko ima, če obvlada, torej ni fehtar.

Če nimajo časa za nardit en usran profil, potem dvomim, da imajo čas, da to naredijo v živo. :))[/quote]
Tisto v živo pride spotoma veš, nekaj kar je tebi nepredstavljivo. Drugo je pa da si ti prov posebi čas za to vzameš po več ur na dan, čekiraš profile, pišeš mesiđe itd. Vsak ki si je zmožen najti punco zunaj se mu nebi dalo s tem ubadat.[/quote]
Saj tud odpišeš lahko spotoma, posebej danes ko imajo že gsm-i internet. In res ne vem, zakaj bi za to porabil ure. Govoriš iz svojih izkušenj? Ne vidim težave.

Lej ga no. Saj tud ti moraš izpolnit neke zahteve, da se bo še vrnila. :))

Tisto v živo pride spotoma veš, nekaj kar je tebi nepredstavljivo. Drugo je pa da si ti prov posebi čas za to vzameš po več ur na dan, čekiraš profile, pišeš mesiđe itd. Vsak ki si je zmožen najti punco zunaj se mu nebi dalo s tem ubadat.[/quote]
Saj tud odpišeš lahko spotoma, posebej danes ko imajo že gsm-i internet. In res ne vem, zakaj bi za to porabil ure. Govoriš iz svojih izkušenj? Ne vidim težave.[/quote]
Aja dej ga lomt, tega pa res nism vedu o_O. Ja z enim messigom ti neboš povabil punce na kavo, razen če zgledaš na sliki kot kak brad pitt, pa še tu bi dvomil. Si je treba kr cajt vzet za take stvari veš. Pa nehi me citirat že enkrat, ker si dolgočasen.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja, ne vem, če nimaš časa za 5 mesigov, kako ga boš potem imel še za kaj več, ko bo akcija. Ccc.

Vse to kurjenje je le v tvoji glavi, provokatorka 🙂

Ne. Še vedno ne razumeš. In nikoli ne boš, ker zase veš, kaj vse moraš izpolniti, da se ženska ukvarja s tabo in sklepaš, da so vsi kot ti.

Tako bo kot je krivokljun napisal, obična provokatorka. Drugo je pa to, če je že kej resnice v tem kar je napisala, jo tip gleda pač z namenom, da jo bi kresnil, sm na koncu prevlada razum, ker je toliko starejša od njega, verjetno se boji, da se “stare koke” ne bo mogel rešit po kresanju, če pride do tega seveda.

Tudi tebi. Ne, ni. Fukfehtarji so obupani tipi, ki bi, pa ne morejo. Tip, ki seksa, ni fehtar. Beseda fehtar pomeni nekoga, ki prosi.

Tipični fukfehtar se po dolgih sušnih letih fehtanja odloči za klasiko dolgočasnega slovenskega zakona, kjer vestno izpolnjuje vse ženske zahteve, da dobi seks.[/quote]Bedarija! V mojem zakonu mi ni treba nič fehtat, v bistvu je tega kolikor hočem….ne bolje rečeno kolikor zmorem 😉
Fehtarji so/ste pa tisti ki nareijo vse, ama baš vse, samo da dobijo tisti trenutek vznemirjenosti…. :/

Bojazljivčeva,
sploh ne razumem več, v čem je problem.
Najprej sem mislila, da ti je moški vsaj malo všeč, pa preprosto ne veš, kaj bi storila, kar je nakazoval tudi tvoj klic na pomoč, potem poveš, da ti pravzaprav ni všeč, saj je za tvoj okus predebel…
Poleg tega se trmasto držiš tradicije, da mora biti moški tisti, ki osvaja, ampak oprosti … niso vsi moški toliko samozavestni, da bi kar takoj prešli v napad, ampak raje najprej opazujejo (neverjetno, kaj vse spoznaš ob tem, ko samo opazuješ), nato pa ob pravih reakcijah počasi tipljejo teren, preden se zares odločijo in omrežijo žensko…
Marsikdo od njih vsaj na začetku rabi malo spodbude, ko začuti, da mu je ženska naklonjena, se pa kaj hitro pokaže, da pravzaprav nima ne zadržkov, ne strahu, da zna na različnih nivojih prevzeti pobudo itd. in da niti ni dolgočasen.
Ko se pogovarjam s prijatelji, je marsikdo od njih na začetku blazno previden (v tvojih očeh tak zelo hitro dobi nalepko “bojazljivca”), ker se boji, da bi bil vsiljiv, ne želi izigravati frajerja, ker mu biti frajer ni poglavitna vloga v življenju.

Torej, če ti ni všeč, mu to pokaži, če pa gre za to, da ti obenem laska, da te pogleduje mlajši moški, pa poflirtaj. Flirt s stilom je neškodljiv, ne daje lažnih upov, predvsem je pa zabaven. Pa ne zganjaj patetike tam, kjer ni patosa.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tole kar si tu spisal (in ni prvič) je tipično razmišljanje f*k fehtarjev. Takim je najpomembnejše kako jih čim več podret in najboljš je, da je vsakič druga….

No, ne razmišljajo vsi na tak način in se ne sparčako le zaredi svoje “neatraktivnosti” in razloga, da baba nima težav čez mejo peljat svoje otroke, ki imajo drugačen priimek kot ga ima sama. :/
Nekaterim je določena ženska všeč tudi kot oseba s katero želijo biti, živeti svoje življenje in jim ni le seksualni objekt, ki lahko poteši njegovo željo po fu*u.[/quote]

Res, nekateri moški imajo celo čustva. Nekateri moški so zmožni celo ljubiti. Kdo bi si mislil…

Aja, ampak Spider za to še slišal ni, kaj šele, da bi to kdaj občutil.

Koliko srečnih vez pa poznaš?

Sprašujem glede na to, da ves čas pišeš, kako je bolje živeti sam in imeti priložnostne partnerke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close