Najdi forum

Ma ja brez veze je paniko zganjat. Jst grem tud na vzhod sred septembra za en mesec, pa nam zdej zarad tega kar preberem doma ostala.
Moj dragi sicer tud neki paniko zganja, ker je PKK izjavla da bo napadala turiste, ker nocjo da se turizem razvija al kva.
Kr neki no, miljon enih grozenj je itak po celem svetu zdej.

Pomoje je prej mozno da dozivis kaksen potres kokr napad, upam da ne no sicer:)

Pomoje se bomo mel vsi fajn in bomo maksimalno uzival.

Lp

Hoj Luna,

mi smo doživel, da je bil v času ko smo bli v Turčiji glih potres pri nas ne pa pri njih. Pomoje se pa Kurdov in njihovih groženj ni treba bat. So coool ljudje. Mogoče tam v Antalyi.

Lp,

Jelka

ja bed, jst upam da ga nam dozivela.
Ja sej baje so Kurdi ful prijazni, se bl kot Turki, ce je to sploh mozno:)

Joj kok ze komi cakam, se tri tedne:(

A je kdo biu v Erzicanu, tm so eni ful lepi slapovi, sam ne vem ce se splaca hodit tja sam zarad enih slapov, k baje po podatkih LP ni zarad potresa nc pametnega ostalo za vidit.

LP

Agencija Oskar je zakon. Veliko sem potovala z njimi in še imam namen potovati, saj sem z njihovimi potovanji izredno zadovoljna.
Ni, da ni. Vse in še več od tega, kar si želiš.
Zadnjič sem bila z njimi v Iranu. Potovanje je bilo prečudovito, vodenje enkratno, ogledi čudoviti, organizacija najboljša.
Da, še bom potovala z Oskarjem in vsakemu bi priporočila to agencijo.

Z Oskarjem sem potoval enkrat. Program je bil bogat, vodička AnaMarija pa se ni najbolj izkazala, forsirala je zgodnja jutranja vstajanja, čeravno po tem ni bilo potrebe.

Tudi jaz sem potoval z oskarjem enkrat.

Tudi mi problem smo pa imeli z vodičem. Delal je proti našim interesom in nas vodil na “turist trape” in njegova angleščina je bila zelo slaba oz komunikacija je bila težka. Na koncu je bilo že vse skupaj toliko daleč, da je bilo govora o tem, da bi ga zamenjali, ampak to odločitev so nekako preložili na nas. Na agenciji so rekli, da je razlog za to, ker je bil lokalni vodič (s čimer se ne strinjam, ker imam kar nekaj dobrih izkušenj z lokalnimi vodiči, predvsem zato, ker povedo veliko več pristnih stvari, kot slovenski) in da je to bolj ali manj redka izkušnja.

Drugače pa se mi je program potovanja zelo dopadel, kljub temu, da je bil natrpan. Kvaliteta sob je bila na nivoju, kar je res pripomoglo, da sem se čez noč dobro naspal in da sem bil spočit za naslednji dan.

Če bo priložnost, bodo iz moje strani dobili še eno možnost, da se izkažejo, kljub deloma grenki (in po mojem mnenju malce neodgovorni) izkušnji.

zadovoljen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close