Oskar
Jst pa potujem kr v lastni reziji za en mesec v Vzhodno Turcijo.
Se mi zdi veliko ceneje kokr z agencijo. Si res pogledas tist kar ti hoces, pa takrat k teb pase.
No sam sm pa vidla ma pa Oskar kul ponudbo, tko da pomoje se bos meu fajn.
Jst ze komi cakam da grem.
Sm bla lani na zahodu in sm bla tok nadusena nad Turki in samo Turcijo da si morm se vzhod pogledat.
Srecno pot
Hoj,
luna 1 slike ti pošljem. Sam, da pridem v službo. Jest vedno potujem z Oskarjem. Je nakako med samostojno varianto in popotništvom. Torej mi glih za namestitev in prevoze ni treba skrbeti. Pa še ljudje, ki potujejo z njim so cool. Seveda je odvisno kaj pričakuješ. Prov hudih zahtev po hotelih z ne vem kolk zvezdicami, ti oskar ne bo izpolnil. V oktobru potujem že petič z njim in še nikoli me ni razočaral.
Marko, kam pa načrtuješ jit?
Lp,
Tina
Zivjo Tina, hvala za odgovor. Potujem septembra. Kaksna je vzhodna Turcija. Ponavadi sem potoval brez agencije, letos pa sem se odloču za to varianto, ker sem slišal velik pozitivnega o tej agenciji, pa tudi, če preračunaš velik vidiš, kar dvomim, da bi v lastni režiji. Ti si bila letos? a po vzhodni? Zanima me kake so cene dol? sam hrana, pijača. 12 dni bom šu z agencijo, potem pa še 6 dni mal proti Črnemu morju.
Hvala za odgovor
Jst sm sam prebrala v Lp da so , pa da so ful pocen, sam ne vem pa kako je kej z varnostjo pa tko.
Ja hudica, zdej so pa ze poplave v Istanbulu. Sej ne morm verjet, skoz je neki v tej Turciji, ce ni bomba je potres, ce ni potres so poplave.
To bo se pestro:)
Bos vidu k bo sou enkrat v Turcijo, bos hotu nazaj, Jst sm bla lani na zahodu tri tedne, noro hudo dobr!!
Ful se fajn mej!
lp
Marko in Luna1,
bom bolj kratka. V vzhodni sem bla mesec dni nazaj. Cene. Meni se je zdelo poceni. Predvsem hrana. Sem že na forum napisala mal cene. Me pa je vzhodna očarala. lani sem bla na zahodni, pa ni primerjave.
Marko, kot sem videla na netu ti greš v jugovzhodno. To je pa mal krajša varianta in glede na to da sem srečala tudi potnike jugovzhodne variante je full tempo. Men se zdi mal prehitro. Tko, da upam, da ne boš razočaran. Pošlji mi zasebni mail, ti bom od doma mal več napisala.
Luna1 kampi so, ampak bolj redki. Tam okrog Vanskega jezera so. Tko, da boš mela plaža čist zase. So pa zelo prazni. Zgledajo pa tko k na vrtu. Hiša in zraven majo kamp z nekaj šotori. Po moje je fino. Cen ne vem. Ampak ne bo drago. Pa tut ljudje so tko gostoljubni, da kje tut nmal bolj na vasi sploh ne bo narobe, če bosta postavla šotor kar pri njih na vrtu. Tam mal naprej od Tatvana smo srečal enga Slovenca in šli pogledat kamp, kjer je mel postavljen šotor. Na travici poleg vrta pod drevesom. In je jedu skupaj z lastnikovo družino. Super.
Kar se varnosti tiče, je tle pri nas velka panika. Ma, daj no, to nardimo tle. Mi se doli nismo počutli ogrožene. ravno nasprotno. Celo o kurdskih problemih sem se pogovarjala, kar prov ne priporočajo.
Ja, Marko, se strinjam z Luno. Ti bo tale Turčija zelo všeč. Garantirano. Sam mal bolj preprosto je, je pa zato prvinsko. Ljudje niso materialisti. Živijo skromo, ampak so bolj srečni.
Lp,
Tina
Tina, hvala! moja e-mail marko972@email.si
Forum je zaprt za komentiranje.